ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Eld napisał: Jest zapis mówiący wprost i na tym polega RFA. Zawodnik podpisuje offer sheet z nowym zespołem. Dokument. Pre-contract. Macierzysty zespół może go wyrównać, lub nie. Ale tak jest napisane w CBA. Więc skoro tak jest w CBA a Szulim nei wyrówna Isaaca to zgodnie z CBA skoro padło zobowiązanie w formie pisemnej Isaac trafia do Dallas . A gdzie tak jest napisane? Rozumiem, że moja opinia odnośnie Pacers został ci przekazana? xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Nigdy nie liczyło się rfa jeżeli z powodu priorytetów nie podpisał więc nie wiem o czym my tu w ogóle dyskutujemy O papierówkach, a jeszcze w tym roku ich nie widziałem w sklepach . Teraz, ozzy110 napisał: Rozumiem, że moja opinia odnośnie Pacers został ci przekazana? xddd Ja się w relacje na linii Pacers - Rada nie mieszam. Nie moja sprawa. Tzn. moja, ale ostatnie co wiem to to, że i tak się niedogadaliście. I tak dobrze, że mi się chciało być stacją przekaźnikową i łącznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: O papierówkach, a jeszcze w tym roku ich nie widziałem w sklepach . A to w takim razie musisz zasadzić własne drzewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 5 minut temu, fluber napisał: Nigdy nie liczyło się rfa jeżeli z powodu priorytetów nie podpisał więc nie wiem o czym my tu w ogóle dyskutujemy Też trochę nie rozumiem tej dyskusji, Eld jakby szukał zabezpieczenia jeśli przegra Jrue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Eld napisał: I tak dobrze, że mi się chciało być stacją przekaźnikową i łącznikiem. 1 minutę temu, Lucas napisał: Też trochę nie rozumiem tej dyskusji, Eld jakby szukał zabezpieczenia jeśli przegra Jrue No oczywiście, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 W dniu 6.08.2021 o 18:27, kolader napisał: Dajcie mi tego LMA a weźcie se Juancho i dodatki. Samarytanin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Cytat 5.32b Jeśli zawodnik otrzyma jedynie oferty warunkowe i wszystkie nie wypalą, to traktowany jest jakby nie otrzymał w danej turze żadnej oferty (i kontry się nie liczą). W ogóle WTF @Eld Przecież to jest naczelna zasada priorytetów, jaki mają mieć niby inny sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Eld czy Ty właśnie obraziłeś się, że sam zrezygnowałeś z roli Radnego i postanowiłeś wytknąć Radzie błąd (którego nie popełniła, o czym wszyscy dookoła Cię zapewniają) oraz usunąć wszystko z zakładki FA (Ozzy już to przywrócił jak coś)? Szacun, nawet bym na to nie wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Godzinę temu, cvbe napisał: @Eld czy Ty właśnie obraziłeś się, że sam zrezygnowałeś z roli Radnego i postanowiłeś wytknąć Radzie błąd (którego nie popełniła, o czym wszyscy dookoła Cię zapewniają) oraz usunąć wszystko z zakładki FA (Ozzy już to przywrócił jak coś)? Szacun, nawet bym na to nie wpadł Yyyy....Głuptasek. To była moja inwencja twórcza bo poprzedni wyglądał jak kupka niemowlaka. Ozzy pozwolił usuwać to usunąłem. What is the problem? 5 godzin temu, cvbe napisał: W ogóle WTF @Eld Przecież to jest naczelna zasada priorytetów, jaki mają mieć niby inny sens? Oj zapytać nie można? Godzinę temu, cvbe napisał: @Eld (Ozzy już to przywrócił jak coś) Ale ja mam do tego prawa autorskie! Tak nie wolno! Niech przywróci ten co fukcjonował w v2 z podziałem UFA, RFA itp na teamy, a nie na pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: Yyyy....Głuptasek. To była moja inwencja twórcza bo poprzedni wyglądał jak kupka niemowlaka. Ozzy pozwolił usuwać to usunąłem. What is the problem? Oj zapytać nie można? Ale ja mam do tego prawa autorskie! Tak nie wolno! Niech przywróci ten co fukcjonował w v2 z podziałem UFA, RFA itp na teamy, a nie na pozycje. Ja tam nic nie zmieniam. Jestem w drodze do Berlina i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Kto tam miał dostać te punkty karne za brak wysłania infa do @ozzy110? To akurat tylko ja mogę dopisywać i mogę tego pilnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: Kto tam miał dostać te punkty karne za brak wysłania infa do @ozzy110? To akurat tylko ja mogę dopisywać i mogę tego pilnować. Jest na końcu posta w 1 turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: I to chyba nawet nie jest minimum. veteran minimum, do salary liczy sie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Eld napisał: I to chyba nawet nie jest minimum. Jest 10 YOS $2,641,691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @ozzy110 @eMeS i inni. To, że nie jestem radnym nie oznacza, że będzie spamowanko w Media Room. Póki co przeniosłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Teraz, Eld napisał: @ozzy110 @eMeS i inni. To, że nie jestem radnym nie oznacza, że będzie spamowanko w Media Room. Póki co przeniosłem. swoj spam tez mogles przeniesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Teraz, eMeS napisał: swoj spam tez mogles przeniesc Tweet nie jest spamem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Tweet nie jest spamem. A to sori. Myslalem ze to cytowany tweet od innego usera z komentarzem, nie patrzylem gdzie odpisuje Przebijac Wooda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 6 minut temu, eMeS napisał: veteran minimum, do salary liczy sie mniej 6 minut temu, ozzy110 napisał: Jest 10 YOS $2,641,691 Niecałe 1,7mln$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 W dniu 22.07.2021 o 21:54, Eld napisał: LINK DO WERYFIKACJI ARKUSZA PO WYMIANACH https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ORP0GhLWtwNs2OIRZ0-Q7PGUuHU1ZEpw0152Mpp7xHw/edit#gid=0 Z II etapu weryfikacji wymian po drafcie który to od niedawna widnieje regulaminie skorzystało 7 osób. A później do kogo będą pretensje? Zgadnijmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi