Eld Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 44 minuty temu, ozzy110 napisał: Kto wie jak będzie wyglądał następny szantaż. Jeśli Ronnie ma się tak zastanawiać to ja mu podziękuję. Dodatkowo jeśli wyjdzie na niego i pozbędzie się całych 25 mln i wróci do gry bez przeprosin to ja rezygnuje z roli radnego jak i całej gry. Ciekawe jak podoba wam się taki szantaż Ale oddasz mi wcześniej Moranta? Bo z Ronniem byłem na Turnera ugadany ale niestety zanim mi go oddał zdążył odejść. A, że zawsze mieliśmy dobre relacje to dej jeszcze Trenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Ale oddasz mi wcześniej Moranta? Bo z Ronniem byłem na Turnera ugadany ale niestety zanim mi go oddał zdążył odejść. A, że zawsze mieliśmy dobre relacje to dej jeszcze Trenta. A dawałeś jakiś pick do IND? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Godzinę temu, ignazz napisał: A dawałeś jakiś pick do IND? A dawałem: OKC/IND better. I teraz uwaga. Był częścią wymiany za LMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Pozyskane picki za graczy to mógłby być lepszy start dla nowego GM. Plus cap space z marszu IND to jest dobry klub do przejęcia bo mnóstwo opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 12 minut temu, ignazz napisał: Pozyskane picki za graczy to mógłby być lepszy start dla nowego GM. Plus cap space z marszu IND to jest dobry klub do przejęcia bo mnóstwo opcji Keldon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: Keldon? Połowa ligi go zapewne chce. Wiec to zależy od nowego GM. Ja prowadziłem rozmowy. Wolałbym aby taka decyzje podejmowała Rada. Gość dostanie medal IO wiec jego wartość poszybowała a to dalej potencjalnie super roles. Jak ktoś wrzuci ofertę jak za gwiazdę to warto rozważyć sell high. Ale nic na sile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 39 minut temu, Eld napisał: A dawałem: OKC/IND better. I teraz uwaga. Był częścią wymiany za LMA. A byl tam tez pick GSW 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Teraz, mac napisał: A byl tam tez pick GSW 21? Pytaj Rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 5 minut temu, january napisał: Zastanówcie się jak rozwiązać kwestię dealu Pacers-Blazers rozbitego na dwa, którego druga część po pozostaniu LMA teraz pada. No właśnie Rada chyba nie zostawiła tego Aldridge, choć mam nadzieję że to nie jest stanowisko ostateczne, ponieważ decyzja ta jest niezgodna z CBA. Jak już omijamy przepisy to nie wiem czemu akurat w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 17 minut temu, Lucas napisał: No właśnie Rada chyba nie zostawiła tego Aldridge, choć mam nadzieję że to nie jest stanowisko ostateczne, ponieważ decyzja ta jest niezgodna z CBA. Jak już omijamy przepisy to nie wiem czemu akurat w ten sposób. Rada postanowiła, że jeśli Ronnie nie wraca to kontrakt Aldridgea jest teraz rozkładany na 3 lata i po prostu jeśli LMA nie zagra 25 spotkań to wtedy zniknie z salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Rada postanowiła, że jeśli Ronnie nie wraca to kontrakt Aldridgea jest teraz rozkładany na 3 lata i po prostu jeśli LMA nie zagra 25 spotkań to wtedy zniknie z salary Czyli kontrakt LMA wrócił do salary i rada zrobiła stretch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Teraz, Lucas napisał: Czyli kontrakt LMA wrócił do salary i rada zrobiła stretch? Si. Zaraz to dopiszę do decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Si. Zaraz to dopiszę do decyzji Ok, bo najpierw mi (i chyba nie tylko mi) brzmiało to jakoś inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Lucas napisał: Ok, bo najpierw mi (i chyba nie tylko mi) brzmiało to jakoś inaczej. Bo brzmiało, ale po rozmowie i wzięciu pod uwagę braku powrotu Ronniego wyszło na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zastanówcie się, czy nie warto uznać, że Aldridge po zwolnieniu z z naszych Pacers nie zostawił klubowi tyle kasy co rl Spurs, jak ma iść faktycznie do jakiegoś innego teamu w tym sezonie na nowej umowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 A dlaczego Rada nie chce naprawić błędu całkowicie legalnie poprzez ofertę spurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 2 minuty temu, ignazz napisał: A dlaczego Rada nie chce naprawić błędu całkowicie legalnie poprzez ofertę spurs ? A to musiałbyś tą ofertę wysłać do rady W ogóle tak się zastanawiam jak Ronnie chciał przyjąć tego Olynyka Bo on nawet bez LMA nie ma na niego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: A to musiałbyś tą ofertę wysłać do rady W ogóle tak się zastanawiam jak Ronnie chciał przyjąć tego Olynyka Bo on nawet bez LMA nie ma na niego miejsca Była wymiana z Turnerem do OKC i wtedy prawdopodobnie wszystko się miało spinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Była wymiana z Turnerem do OKC i wtedy prawdopodobnie wszystko się miało spinać. No czyli nie prędzej niż po 2 turze jeszcze bez pewności, że Nurkic podpisuje umowę, zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Ronnie pewnie nie tylko na trade ze mną i OKC liczył. Może na koniec dnia mu się to spinało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi