Alonzo Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 5 minut temu, Eld napisał: Leń. Gdzie bilanse? Tego grzanego winka chyba wczoraj za dużo było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 19 minut temu, Eld napisał: Leń. Gdzie bilanse? No niestety pilna sprawa prywatna mi wypadła i nie ma mnie w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: No niestety pilna sprawa prywatna mi wypadła i nie ma mnie w domu. Zrobić za Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 40 minut temu, Eld napisał: Zrobić za Ciebie? Jeśli Was nagli to możesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jeśli Was nagli to możesz zrobić Mnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 MarcusCamby to cp3 beGM. Niby nic nie wygrał, ale każdy wie że jest pointGodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @ignazz wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 42 minuty temu, mac napisał: MarcusCamby to cp3 beGM. Niby nic nie wygrał, ale każdy wie że jest pointGodem No parskłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 47 minut temu, evitacre napisał: @ignazz wyczyść skrzynkę Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Lucas @człowiek...morza po karniaczku za brak udziału w głosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Eld napisał: @Lucas @człowiek...morza po karniaczku za brak udziału w głosowaniu. a czy człowiek...morza nie podał powodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 2 minuty temu, mac napisał: a czy człowiek...morza nie podał powodu ? Podał. No i co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Teraz, Eld napisał: Podał. No i co z tego? no to myślałem, że w takim przypadku nie bedzie karniaczka. Zaskoczyłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Teraz, mac napisał: no to myślałem, że w takim przypadku nie bedzie karniaczka. Zaskoczyłem się. Zawsze jest karniaczek. Usprawiedliwień nie mamy jak weryfikować. Ktoś jest leniem, nie chciało mu się, a napisze, że był chory i co? L4 będziemy wołać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Zawsze jest karniaczek. Usprawiedliwień nie mamy jak weryfikować. Ktoś jest leniem, nie chciało mu się, a napisze, że był chory i co? L4 będziemy wołać? nie no wiadomo, ale akurat CM to chyba taki user, że można wierzyć na słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) 25 minut temu, człowiek...morza napisał: jest ktoś zainteresowany przejęciem timothe luwawu za free? stale meisjce w rotacji brooklynu to innym dajesz za free, a ode mnie chcialeś dziś Dwighta ??! btw mega steal: Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Niang dostępny za kontrakt do 1,4mln- gracz musi być rotacyjny, jak będzie lepszy to się dopłaci, może być jednak trochę gorszy ale dalej dobry Jo, jak to minimalny kontrakt to ja mogę z 1st rounderem go wziąć. Clarka zwolnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 10 minut temu, Eld napisał: Jo, jak to minimalny kontrakt to ja mogę z 1st rounderem go wziąć. Clarka zwolnię. Przeciez 1runde wziales za tego bench warmera z nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Teraz, mac napisał: Przeciez 1runde wziales za tego bench warmera z nets Że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Eld i January niezle pudła Nianga nie mamy specjalnej chęci oddawać bo to dobry gracz, jak się nie zejdzie z podatku, to trudno, jak się uda to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi