BMF Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 16 minut temu, january napisał: Kto wie, czy nie trzeba będzie podwójnych GMów niedługo. Chyba ma rację bytu tylko w przypadku teamów a'la Clippers czy Memphis, którzy nie grają o nic i niczym dobrym nie handlują (na razie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Wakacje to trudny okres na rekrutacje ale przyjdzie druga fala wirusa i myśle ze nowy GM się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jak przyjdzie druga fala wirusa, to NBA bédzie znowu wstrzymane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Clippers i Memphis niedługo mogą szaleć na rynku FA, a do tego będą mieć ciekawą młodzież. @BMF nie żałujesz odpuszczenia tego Moranta? Wg mnie to najlepszy rookie tego draftu (tak, tak.. wiem.. Zion.. ) Wg mnie Clippers mogą w tym roku uderzać po Davisa na rynku FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jakby co to ja moge prowadzic drugi zespół a nawet i trzeci, mam w tym spore doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Jakby co to ja moge prowadzic drugi zespół a nawet i trzeci, mam w tym spore doswiadczenie Oczyma wyobraźni widzę ten deal: Ball, Bridges, Washington i 1st pick Bulls za 2nd Min 2027 protected 31- 55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jakby co to ja moge prowadzic drugi zespół a nawet i trzeci, mam w tym spore doswiadczenie No i z tego co wspominaliście to chyba też Shevcu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jakby co, to mogę spróbować swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Jakby co, to mogę spróbować swoich sił Polecam tego allegrowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Nie tylko aktywny ale i odważny widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Godzinę temu, ignazz napisał: Wakacje to trudny okres na rekrutacje ale przyjdzie druga fala wirusa i myśle ze nowy GM się znajdzie A to pierwsza się skończyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 7 minut temu, Lucas napisał: A to pierwsza się skończyła? Ludzie latają sobie w różne miejsca a dziś na booking nie ma noclegów na weekend nad Bałtykiem i wyskakują wyniki Słupsk Gdynia Wejherowo raczej ludzie skasowali pierwsza fale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam W Simce mamy komiszów, a kogo tutaj mogę ponękać pytaniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Witam W Simce mamy komiszów, a kogo tutaj mogę ponękać pytaniami? Twórca gry i jej aktywnym godnym zaufania keeperem wiedzy jest @january dla złapania innej perspektywy możesz pytać stoickiego @Tecu lub @karpik bo to skarbnica wiedzy szczególnie ze mamy identyczne przepisy jak CBA. oczyeiscie mamy komiszow ale się pogubiłem kto obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 2 godziny temu, ignazz napisał: Ludzie latają sobie w różne miejsca a dziś na booking nie ma noclegów na weekend nad Bałtykiem i wyskakują wyniki Słupsk Gdynia Wejherowo raczej ludzie skasowali pierwsza fale Z tym, że to poluzowania głównie przez koniecznośc ekonomiczna + wcześniej też polityczna (słynne wypowiedzi Morawieckiego o tym, że nie ma się czego bać już), a nie kwestia tego, że koronawirusa nagle nie było i zakończyliśmy 1 fale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Oczywiście. Ale potencjalni GM tez są gdzieś na płazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 5 godzin temu, Alonzo napisał: @BMF nie żałujesz odpuszczenia tego Moranta? Wg mnie to najlepszy rookie tego draftu (tak, tak.. wiem.. Zion.. ) Carpe diem, niczego nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 5 godzin temu, BMF napisał: Carpe diem, niczego nie żałuję. Nie wiem, czy to Tobie poprawi humor, ale u Jaśka nie było go w top 10 Morant był pierwszym graczem z tego draftu, którego chciałem wybrać dla Orlando jeszcze jesienią. W listopadzie jak jeszcze był w mockach w połowie 2 dziesiątki, na Priv. wysyłałem Dnc filmiki z jego scoutowania Szybo jednak szedł w górę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Utrzymujecie jeszcze arkusz jakiś z rosterami? Jak tak, to podrzuć ktoś miły linka, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 18 godzin temu, Pablo81 napisał: Jakby co, to mogę spróbować swoich sił F dla zdrowia psychicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi