LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 10 minut temu, Tecu napisał: Zróbcie to, masa ludzi będzie kibicować nie no grają wszyscy chętni z odpowiednim stażem (pozdro @julekstep więc też możesz bez obaw brać udział, to nie są aż tak odległe sprawy, znamy bdb tych grajków przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Ja się nie pisze, ale chętnie znów poczytam o tym, że Dan Majerle jest lepszy od Allena Iversona, a Kyle Korver od Carmelo Anthony. Edytowane 27 Marca 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie no grają wszyscy chętni z odpowiednim stażem A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 ATF na propsie - zapisuję się jbc tylko maksymalnie uproszczone zasady już po drafcie bo znów to stanie (bez bawienia się w jakieś turbo taktyki itp -> krótki opis JEDNORAZOWY i jazda) najlepszy (i chyba jedyny dokończony) ATF na e-nba był ten piłkarski....bo był prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 14 godzin temu, Eld napisał: Co do tajemniczego pierwszego na liście to się nie wypowiem. Słyszę o nim od pół roku, ale nie nawet nie wiem kto to. Jak miał bym obstawiać to pewnie @mac Nie wiem kto rozsiewa takie plotki, jednak format gry (a konkretnie sposob wylaniania zwyciezcy) mi wybitnie nie lezy. Uwielbiam, jak u zwyiezcy decyduja liczby a rola oceny przez ludzi ogrywa marginalna role (stad dla mnie konkurs za trzy >>> konkurs wsadow). Natomiast, wydaje mi sie, ze jest wielce prawdopodobne, ze to ja jestem autorem terminu beClown i oczywiscie nie ma to jakos negatywnego wydzwieku, bo dla mnie clown to mocno uniwersalne slowo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) 9 minut temu, BMF napisał: A Ty? no a jak, trzeba robić frekwencje, ale na post MJ chętni się znajdą szybko a Ty Camby zamiast się chichotać z boku,mogłbyś udowodnić jak to jest pyknąć misia z Melo na pierwszej opcji Edytowane 27 Marca 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a Ty Camby zamiast się chichotać z boku,mogłbyś udowodnić jak to jest pyknąć misia z Melo na pierwszej opcji No proszę, ktoś tu próbuje mi wejść na ambicje Ja wiem jak to się skończy. Ja wezmę Carmelo Anthony czy Allena Iversona przed wielkim Brendan Haywood ( pozdro @kucio! ) i się julekstep z Karpiem rzucą, że to cancerzy i c***ograjcy. BMF z Januarym będą wtórować, a moje postanowienie bycia lepszym szlag na miejscu trafi Ale chętnie będę w jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: no a jak, trzeba robić frekwencje, ale na post MJ chętni się znajdą szybko BMF, january, karpik, SlaKB ze znakiem zapytania, julekstep, LBS na razie. Piszcie na razie tutaj jak ktoś chętny, bez jakiegoś ,,nie mam wiedzy'' skoro to 8-9 ludzi z ostatnich +- 20 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) 16 osób i można losować kolejność draftu. @MarcusCamby to już było wielokrotnie powtarzane, że Carmelo jest lepszą pierwszą opcją od Korvera, ale Korver jest lepszym rolesem. Taki stary, a dalej nie umiesz tego zrozumieć Edytowane 27 Marca 2020 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Moge grac, ale licze ze @MarcusCamby rowniez sie zglosi. Potrzeba chlopcow do bicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 15 minut temu, karpik napisał: @MarcusCamby to już było wielokrotnie powtarzane, że Carmelo jest lepszą pierwszą opcją od Korvera, ale Korver jest lepszym rolesem. Taki stary, a dalej nie umiesz tego zrozumieć Allen Iverson byłby kotem w każdych warunkach. Swoją drogą zastanawiam się czy ten system w ogóle wypali. Czy tacy gracze jak Alonzo Mouring i Ben Wallace będą potrafili się przestawić na bycie równie fantastycznymi obrońcami przy obecnych systemach? Koszykówka się za bardzo zmieniła, broni się inaczej, ceni inne skillsety. Ci starzy gracze mogą się okazać zupełnie nieprzydatni, nawet jeśli w swojej erze byli wybitnymi postaciami. Jakby tak zagrać retro ATF 2000-2009 na starych zasadach, to mogłoby być ciekawie, a tak obawiam się, że najlepszy team będzie ten, który zbuduje na obecnych graczach, bo po prostu ciężko będzie udowodnić, że tamci lepiej będą bronić w nowych systemach. Już nie wspomnę o TS%. Wiadomo, że teraz są wyższe ze względu na lepszą selekcje rzutową. 1 minutę temu, tangiers napisał: Moge grac, ale licze ze @MarcusCamby rowniez sie zglosi. Potrzeba chlopcow do bicia. Tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @MarcusCamby musisz Może dajcie ogłoszenie w dziale NBA, tam więcej ludzi, chociaż może aktualnie to raczej w dziale inne, obok koronawirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 A o co w tym chodzi? Świeżaków przyjmujecie? Bo póki co widzę bandę stetryczałych seniorów co będą po "młodym" jechać, że źle robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ja w sumie też mogę zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 ja mogę Wam dupy skopać jeżeli to się zamknie w max 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Czy tacy gracze jak Alonzo Mouring i Ben Wallace będą potrafili się przestawić na bycie równie fantastycznymi obrońcami przy obecnych systemach? Ben przecież opierał się na mobilności i atletyźmie. On mógłby dziś bronić 1-5. Alonzo gorzej, ale przecież Gobert czy Embiid też istnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Koszykówka się za bardzo zmieniła, broni się inaczej, ceni inne skillsety. Spośród cornerstone'ów tylko Shaq ma jakiś tam znak zapytania (jeżeli chodzi o gości, którzy pójdą w pierwszej rundzie - ale Shaq to unikat w całej historii ligi), a u rolesów pewnie będzie nadreprezentacja rolesów z modern era, ale dlatego, że rolesi obecnie są generalnie lepsi (i jest ich więcej). Dlatego właśnie post-Jordan mocno minimalizuje to, o czym piszesz, bo przekładanie jakiegoś Mosesa na obecne postrzeganie koszykówki faktycznie nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dobra, zapisz. Zrobię zespół po swojemu i tradycyjnie odpadnę w pierwszej rundzie Ale co się na wymądrzam to moje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 13 minut temu, cvbe napisał: A o co w tym chodzi? Świeżaków przyjmujecie? Bo póki co widzę bandę stetryczałych seniorów co będą po "młodym" jechać, że źle robi W sumie się podłączę pod to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Już nie wspomnę o TS%. Wiadomo, że teraz są wyższe ze względu na lepszą selekcje rzutową. to akurat najprostsze, bo można używać relatywnie do ligi skoro nawet DeRozan może mieć pzoytywny to dlaczego floor raiser gat Iversona miałby nie być lekko minusowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi