człowiek...morza Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Teraz, ely3 napisał: http://www.cbafaq.com/salarycap.htm Czy o to ci chodzi? ta dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Ankieta o trybie głosowanie-opis-wymiany się zakończyło. Zostaje po staremu. Temat odpięty i za dzień, dwa go usuwam ale zostawiam dla niedowiarków wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Real Charlotte Hornets jako pierwsi zakończyli właśnie swój 1T. Dziś w nocy swoje 28 mecze zagrają Clippersi i Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dlatego najprawdopodobniej jak mi tylko @MarcusCamby w naszym temacie coś klepnie to będzie można już wrzucać opisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Godzinę temu, Alonzo napisał: Real Charlotte Hornets jako pierwsi zakończyli właśnie swój 1T. Dziś w nocy swoje 28 mecze zagrają Clippersi i Bulls. I kto tam jest bohaterem bilansu 12-16? Graham, Washington czy łatwy terminarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 6 minut temu, eMeS napisał: I kto tam jest bohaterem bilansu 12-16? Graham, Washington czy łatwy terminarz? all 3 together Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 6 minut temu, eMeS napisał: I kto tam jest bohaterem bilansu 12-16? Graham, Washington czy łatwy terminarz? Graham zdecydowanie MVP zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 2 minuty temu, eMeS napisał: I kto tam jest bohaterem bilansu 12-16? Graham, Washington czy łatwy terminarz? To już zapewne opiszą GMowie tych graczy Wg mnie przede wszystkim Graham. Eld tu dostanie za niego jakieś dodatkowe W. Bardzo dobrze gra też Cody Martin. Mój Cody Zeller spisał się solidnie i co najważniejsze obyło sie u niego bez poważniejszego urazu. Zagrał mi w 25 meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ale sam fakt, że PJ Washingtona ktoś stawia obok Grahama pokazuje, że mała propaganda polishlamy już zbiera owoce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 29 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale sam fakt, że PJ Washingtona ktoś stawia obok Grahama pokazuje, że mała propaganda polishlamy już zbiera owoce wykonywanie dobrych zagrań i sprawianie, że koledzy są lepsi to też sztuka poza tym +5eFG% Grahama z PJem na placu z zadu się nie bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 17 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale sam fakt, że PJ Washingtona ktoś stawia obok Grahama pokazuje, że mała propaganda polishlamy już zbiera owoce Nawet nie wiedzialem, ze jest u polishlamy. Ja tu serio pytam, bo widzialem ze 2-3 mecze CHA w tym sezonie i jak np. twoja próbka jest powazniejsza to chetnie poslucham przynajmniej na kogo warto zwrocic uwage, zwlaszcza jak jest akurat okazja bo pierwsi skonczyli trymestr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 3 minuty temu, eMeS napisał: Nawet nie wiedzialem, ze jest u polishlamy. Ja tu serio pytam, bo widzialem ze 2-3 mecze CHA w tym sezonie i jak np. twoja próbka jest powazniejsza to chetnie poslucham przynajmniej na kogo warto zwrocic uwage, zwlaszcza jak jest akurat okazja bo pierwsi skonczyli trymestr Po za rzecz jasna wspomnianą dwójką, gdzie jednak różnica na korzyść Grahama jest znacząca, co wcale nie umniejsza PJ Washingtona czyli drugiego ojca sukcesu bilansu Hornets, to warto wyróżnić Roziera który przecież bardzo gładko oddał rolę lidera Grahamowi bardzo dobrze prezentując się off ball, a biorąc pod uwagę jego zapowiedzi po ucieczce od Irvinga zapewne spodziewał się innej roli. Mimo to przyjemnie się dostosował. Zdecydowanie na plus Biyombo ( przypomnę kto zawsze go tutaj najmocniej propsował ), a wciąż mimo w adv stats mizernego impactu wyróżniłbym Cody Zellera. Bardzo podoba mi się też Monk. Bardzo inteligenty gracz z dobrym kozłem, potrafiący kreować kolegów. Zupełne przeciwieństwie tego co wchodziło z draftu, gdzie miał być elitarnym strzelcem. Tu go ciągle skuteczność zawodzi, ale mimo to wnosi sporą jakość do drużyny. Bardzo żałuję, że mi go Lucas latem nie sprzedał, bo było blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 @january no co Ty, nie dąsaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Potwierdzam, Biyombo zajebisty grajek, ciekawe kto go ma u siebie u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Teraz, BMF napisał: Potwierdzam, Biyombo zajebisty grajek, ciekawe kto go ma u siebie u nas? +2W dla Clippers od mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Bardzo żałuję, że mi go Lucas latem nie sprzedał, bo było blisko. No tam, cena która podałem wtedy aktualna jak dobrze kojarzę. Monk faktycznie dużo lepiej wygląda. Zwłaszcza w kwestii kreacji. Ot mam trochę bogactwa z Bogdanem i Thybulle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: No tam, cena która podałem wtedy aktualna jak dobrze kojarzę. Ale długo myślałeś nad moją ofertą i czułem, że jest blisko, bo nawet Monk wylądował na blocku i nikt tego nie przebił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 No nikt nie chciał dać tyle co chciałem dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: @january no co Ty, nie dąsaj się https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/gennaro-gattuso-trener-napoli-sylwetka/j8q17rj "święty January" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 a przestancie z tym monkiem. c***a gra wtf nie wspominajac ze w obronie tyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi