człowiek...morza Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 10 minut temu, MarcusCamby napisał: @człowiek...morza słaby wpis. Nie pomagasz sobie. Qcin ma rację, gdzieś straciłeś pazur i jaja. Jazz potrzebują po prostu czasu i spokojnej przebudowy. Skoro nie masz chęci się angażować to są spokojnym teamem do przebudowy. Ale ja wolałbym twój powrót do Knicks, a Woodena przejście do Warriors. To byłby dla mnie wymarzony scenariusz. jak wooden chce to jestem otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Dajcie GSW LAFowi ! To będzie szansa dla Jazz, już to widzę Curry i 2x1runda za CP3 i Rybak znowu GOAT xq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 A ja tam rozumiem człowieka morza, zbudował contendera w tym Utah, a teraz musiałby wszystko zacząć od nowa, bo mu cofnęliście te wymiany. Też by mi się nie chciało, bo nic więcej tam nie zrobi przy Paulu i Haywardzie. Inna sprawa, że jakieś "Warriors albo odchodze" to mocne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Teraz, january napisał: Chyba niepotrzebnie publicznie w trochę niezręcznej sytuacji Woodena stawiasz tbh. Nie pisałbym tego, gdyby sam Wooden mi na PW nie pisał, że chętnie by poszukał nowych wyzwań, bo tutaj ma niewiele do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Przez to jakimi idiotami irl są Suns to ja tu chyba w życiu Playoffs nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Powiem tak, ten offseason się układa idealnie dla Minnesoty Bell->Minnesota Melton-> Memphis Whiteside ->Portland Otto Porter jako jedyny skrzydłowy w Bulls Frank Jackson z mocnymi minutami w Pels Drummond tez dostał skład na walkę o HCA w rl NBA Samanic ->Spurs takze @january możesz zacząć się żegnać z gaska Minnesota nadchodzi mocna jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Drummond tez dostał skład na walkę o HCA w rl NBA Gdzieś go wymienili i przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 5 minut temu, Lucas napisał: Przez to jakimi idiotami irl są Suns to ja tu chyba w życiu Playoffs nie zrobię. Wyluzuj. Patrz Knicks w RL i u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Wyluzuj. Patrz Knicks w RL i u nas. Tu nawet nie chodzi mi o nazwę organizacji, a to co oni wyczyniają z Bookerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Frank Jackson z mocnymi minutami w Pels lol 1 minutę temu, Eld napisał: Patrz Knicks w RL i u nas. Nom, ale jak masz prospekta w takiej bieda-organizacji, to faktycznie jesteś w dupie, bo taki Booker gdyby grał w sensownym teamie mógłby dobić do statusu McColluma, a w Suns będzie zawsze w oczach NBA fana stat fillerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Whiteside ->Portland Pozyskałeś wielkiego Whiteside? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Gdzieś go wymienili i przegapiłem? Nie musieli, w końcu maja ogarniętego GMa i nie licząc dziwnej rotacji na PG to Pistons nie wyglądają wcale złe na papierze -4/6 miejsca myśle ze do zrobienia , no ale jak się ma taka bestie pod koszem jak Sandrę to nic dziwnego ze z miejsca są contenderami (:D) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Pozyskałeś wielkiego Whiteside? Niee, ale jeśli Lillard ogarnie Whitesida to łatwo wyobrazic sobie jak dobry byłby przy nim Drummond 4 minuty temu, BMF napisał: lol Wskakuj do banwagonu póki są miejsca ! Obecnie w promocji za pick spoza lotto dostępny wielki Frank, w grudniu już tak tanio nie będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Pozyskałeś wielkiego Whiteside? Jeszcze sie nie przyzwyczailes ze qcin nigdy nie wie co ma aktualnie w skladzie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Niee, ale jeśli Lillard ogarnie Whitesida to łatwo wyobrazic sobie jak dobry byłby przy nim Drummond No Drummond to będzie tylko wadził Lillardowi, kloc bez obrony jest dużym obciążaniem w playoff decyzja o jego pozyskania to duża pomyłka, która o dziwo nie była szczególnie komentowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Mam pytanie czy rookie z 1st round się nie liczą do max cap space? W arkuszu widzę są wpisani w capholdach a tu w wątku na forum już nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 1 minutę temu, MMM2121 napisał: No Drummond to będzie tylko wadził Lillardowi, kloc bez obrony jest dużym obciążaniem w playoff decyzja o jego pozyskania to duża pomyłka, która o dziwo nie była szczególnie komentowana Wrócimy do tematu w lutym jak Drummond zaliczy swój pierwszy ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Wrócimy do tematu w lutym jak Drummond zaliczy swój pierwszy ASG Drummond już dwa razy grał w ASG. Wiedza GMa o swoich zawodnikach porażająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Drummond już dwa razy grał w ASG. Wiedza GMa o swoich zawodnikach porażająca. Pomylil mu się z tym Whitesidem że wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Mam pytanie czy rookie z 1st round się nie liczą do max cap space? W arkuszu widzę są wpisani w capholdach a tu w wątku na forum już nie ... Bo mi się już nie chciało dopisywać ich cap holdów, ale kasa się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 20 minut temu, MMM2121 napisał: No Drummond to będzie tylko wadził Lillardowi, kloc bez obrony jest dużym obciążaniem w playoff decyzja o jego pozyskania to duża pomyłka, która o dziwo nie była szczególnie komentowana "Kloc bez obrony" to najlepszy dowód na to że nie oglądałeś Detroit w tym sezonie, a zwłaszcza po ASG. Gość miałby szanse być w All D Teams gdyby były wybierane bez uwzględniania pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi