MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie wiem o jakim spadku mówisz Kłótnia z konkurencją? Chodzi o wpis Przemka w którym chwaląc Lożę jej konkurencja była bardzo niezadowolona? Możemy powspominać. Dziękuje Camby za grę, ale powiem Ci zabawne jest to, że wbijasz szpilkę krytykując temat wbijania szpilek. Nie miałem na celu Ci dogryźć, po prostu każdy swoją pasje i zainteresowanie NBA przekłada w różny sposób. Jedni wolą fantasy typu yahoo, drudzy robić podcasty i pisać teksty, niektórzy już przestali nawet oglądać mecze i wystarcza im analiza sama cyferek co też daje im frajdę, a dla wielu z Nas BeGM to doskonałe uzupełnienie ukochanej gry. Ja tu nie widzę problemu, a mam wrażenie jakbyś nam sugerował coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie masz kwalifikacji Odpowiednich Wyprowadziłem Boston z otchłani zatrzymując Paula Georga i robiąc pace na 61W a moje ostatnie dwa transfery z 76ers i OKC uznawane są za kradzież. Czy to nie są odpowienie kwalifikacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jak miałbym być szczery i podać rozwiązanie waszej bolączki, to jako komisarz powinien zasiadać jakiś ogarnięty gracz, który już nie jest na stanowisku, by być kompletnie bezstronnym. Jakby co, jestem otwarty na taką propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Jakby co, jestem otwarty na taką propozycję a sprawdziłeś znaczenie słowa beztronny? Edytowane 21 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 a sprawdziłeś znaczenie słowa beztronny? Kucio wytłumaczył. "taki który nie jest już na stanowisku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Aby łatwiej się grało to powinien to być członek Spółdzielni ( joke detected) Puknęlo by się wymianę mimo regulaminu i byłoby bez dramy. Ciekawe w jakim składzie to przetrwa do poniedziałku. A ja kisilem te picki 2025. Na poważnie to może zrobimy solidny reset i zobaczymy kto jeszcze szykuje się na odejscie ? Proste oświadczenie kto się waha pomogłoby trochę ogarnąć sytuacje. To chyba brak Słońca. Każdy nerwowy zmęczony i agresywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ignazz idź już na te wakacje, bo się już smutno robi. Bardzo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ignazz idź już na te wakacje, bo się już smutno robi. Bardzo proszę. chyba znalazłeś sposób na to abym wrócił nie rozumiem takiego wypychającego posta gdy mój ostatni wpis nie uraził Ciebie dzisiaj starałem się pisać w spokoju i maksymalnym pojednaniu aby chociaż dla tej gry zostawić jakieś wspólne wnioski i fakt fatalnych konsekwencji wymian nie przesłania przecież kwestii komentowania rzeczy bardziej sportowych tylko przez chwilę poczułem się tu jak intruz i agresor ale mi przeszło widząc jak zaczynasz wojować na innych frontach my wojownicy to damy sobie radę ale co mają powiedzieć takie spokojne Dusze jak Tecu? tu całe forum w sumie trzeszczy i jestem ciekawy jakby Borys na chwilę odciął prąd może by to pomogło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 chyba znalazłeś sposób na to abym wrócił nie rozumiem takiego wypychającego posta gdy mój ostatni wpis nie uraził Ciebie dzisiaj starałem się pisać w spokoju i maksymalnym pojednaniu aby chociaż dla tej gry zostawić jakieś wspólne wnioski i fakt fatalnych konsekwencji wymian nie przesłania przecież kwestii komentowania rzeczy bardziej sportowych tylko przez chwilę poczułem się tu jak intruz i agresor ale mi przeszło widząc jak zaczynasz wojować na innych frontach my wojownicy to damy sobie radę ale co mają powiedzieć takie spokojne Dusze jak Tecu? tu całe forum w sumie trzeszczy i jestem ciekawy jakby Borys na chwilę odciął prąd może by to pomogło? jak chcesz rozmieniać reszte szacunku, którym Cię tu ludzie jeszcze dażą, to Twoja sprawa, pisz sobie dalej o łamaniu regulaminu i inne insynuacje, ja Ci pisać nie zabraniam, ale żal mi się robi, bo czegoś takiego to ja tu nie widziałem, nie u usera z takim stażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ignazz dalej swoje, niesamowite, chyba trzeba nagrać podcast bo słowo pisane jest ignorowane Nigdzie nie doszło do złamania regulaminu, tak jak chciałeś i to czym szantażowałes a mimo to wciąż próbujesz udawać męczennika , zachowałeś się podle wiec cóż, karma do Ciebie wróciła , a ta wymiana wiadomości z Fluberem względem późniejszych wypowiedzi , no cóż Także to jak próbujesz zrobić z siebie męczennika względem tego jak jest naprawdę to http://vm.tiktok.com/eBcEFs/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Dziś Kucio Wczoraj Ignaś Przedwczoraj Fluber.. Do wiosny sami tu zostaniemy w dwójkę z Jaśkiem Panowie, Jedno odejście rozumiem.. bywa.. Drugie - pechowy przypadek.. ale więcej to już niepoważne. Pogadajmy może o koszykówce zamiast wprowadzać jedna po drugiej hamletowsko - hitchckokowskie dramy, dobrze? Mnie to intryguje jak tak poważne uchybienie jak nie dopasowany kalendarz o zaledwie 2 dni nie doczekał się publicznej dyskusji i nagłośnienia problemu, tylko jakimiś ukrytymi ścieżkami, w prywatnych rozmowach był poruszany. No właśnie taka była idea tego zapisu, żebyśmy nie handlowali cały czas graczami jak pyrkami na wiejskim rynku. Zatrudnię kogoś na pozycje gma okc. Aplikacje proszę przesyłać w wiadomości prywatnej. Oferuje prace pod okiem doświadczonego byłego gma, z wieloma sukcesami na polu wymian. ja mogę poprowadzić Thunder do czasu dealu SGA, Browna i Bagleya za heavy protectes 2nd pick do Orlando Edytowane 21 Lutego 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie robię z siebie męczennika tylko nie odpuszczam jednej rzeczy. Takiego robienia deala całościowo. Nie wiem po co przytaczasz kwestie nielamania regulaminu. Przecież gdybys złamał by nie było wymiany. Dlatego latałeś to i rozbijałes. W fatalnych okolicznościach tak ogólnie. Wiec proszę ostatni raz o nienaginanie faktów Gratuluje ze wymiana przechodzi i tyle. Mam prawo do oceny całej sprawy i wątków pobocznych i tyle. To ze je złe oceniam to moje prawo i chętnie się tym podzieliłem. A Wasze z Lewym reakcje tylko świadczą o trafności odejścia. Tym bardziej ze dziś w tonie pojednania zapytałem o opcje z Zachem o której obaj wspomnieliście. Zamiast okolosportowego dialogu następuje wspaniały kontratak Wyglada na to ze moim odejściem robię więcej dla tej gry i już poproszę bez klakierów. Dziękuje i tyle. Teraz memy i nieśmiertelne rysunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Nie robię z siebie męczennika tylko nie odpuszczam jednej rzeczy. Takiego robienia deala całościowo. Nie wiem po co przytaczasz kwestie nielamania regulaminu. Przecież gdybys złamał by nie było wymiany. Dlatego latałeś to i rozbijałes. W fatalnych okolicznościach tak ogólnie. Wiec proszę ostatni raz o nienaginanie faktów Gratuluje ze wymiana przechodzi i tyle. Mam prawo do oceny całej sprawy i wątków pobocznych i tyle. To ze je złe oceniam to moje prawo i chętnie się tym podzieliłem. A Wasze z Lewym reakcje tylko świadczą o trafności odejścia. Tym bardziej ze dziś w tonie pojednania zapytałem o opcje z Zachem o której obaj wspomnieliście. Zamiast okolosportowego dialogu następuje wspaniały kontratak Wyglada na to ze moim odejściem robię więcej dla tej gry i już poproszę bez klakierów. Dziękuje i tyle. Teraz memy i nieśmiertelne rysunki? Dowiesz się o opcjach wkrótce jak już je dopniemy :wink::wink: Rozumiem, ze skoro Spurs nie maja teraz GMa to nowy zaczyna z nowa karta bez uwiązania niepotwierdzonymi wymianami? Tak samo jak było gdy Eld przejmował Boston i nie był zobowiązany do robienia snt z Paulem Georgem ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Raczej zależy to od nowego GM i Rady. Ja wymiany potwierdziłem bo wcześniej obiecałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Wszystkie deale Spurs nieogłoszone w momencie twojej oficjalnej rezygnacji są nieważne. Także nie wiem. Może zdecyduj się zostać, bo chyba masz dograne koło 10 dealów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Jeżeli nie znajdzie się GM którego chętnie wprowadzę w tajniki gry i koncepcje zespołu bardzo bym chciał te obiecane wymiany przeprowadzić za 4 dni. Tu wystarczy odrobina dobrej woli a pozyskani gracze świetnie pasują do zespołu a zmniejszają jeszcze dług. Wiec dla dobra finansów i fitu warto to zrobić nawet kosztem pickow które oddałem. Tym bardziej ze podtrzymalem oferty. Obecnie i tak aktualnie są tylko dwie do utrzymania. Aby nie łamać regulaminu napisałem w mediach ze odejdę ale oficjalnego wniosku do Rady jeszcze nie wysłałem. W aspekcie prawnym jestem jeszcze GM Edytowane 21 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Soruces bezpośrednio związane z wysoko postawionym postaciami, podają że kandydatem na GMa Oklahomy City Thunder jest Qcin. Dementuje. Mi dobrze w Minnesocie, Minnesocie dobrze ze mna. Czlowiek_Morza to marny informator w takich sprawach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shams Charania Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dementuje. Mi dobrze w Minnesocie, Minnesocie dobrze ze mna. Czlowiek_Morza to marny informator w takich sprawach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dementować Pan może, lecz niewątpliwym pozostaje fakt, że taką propozycję Pan otrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dementować Pan może, lecz niewątpliwym pozostaje fakt, że taką propozycję Pan otrzymał. Nie da się ukryć, ze schlebia mi zainteresowanie moja osoba od znakomitego GMa którym był Człowiek Morza, jednak nigdy nie zgodziłbym się pracować dla kogoś słabszego ode mnie, stad zostaje u siebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Nie da się ukryć, ze schlebia mi zainteresowanie moja osoba od znakomitego GMa którym był Człowiek Morza, jednak nigdy nie zgodziłbym się pracować dla kogoś słabszego ode mnie, stad zostaje u siebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Boisz się wyzwania widzę Wiesz, że miałbym duże oczekiwania i nie chciałbym drogi na łatwiznę ala to co zaprezentowałeś w Socie i wiesz, że temu nie sprostasz Ale dobrze, że to od razu wychodzi. Nie potrzebujemy w Okalhome boidudków. Edytowane 21 Lutego 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi