ozzy110 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dokładając trudność terminarza szacuje bilans Suns na 12-26, co daje 17-19 miejsce w lidze, 9-10 na zachodzie wyszło ci 10 spotkań za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Gdzie znajdę statsy tylko z pierwszego trymestru? I jak ktoś może to niech podrzuci link do PIMP bo mi gdzies zaginął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Gdzie znajdę statsy tylko z pierwszego trymestru? I jak ktoś może to niech podrzuci link do PIMP bo mi gdzies zaginął na bbref zaznaczasz u grajka myszką pierwsze 28 spotkań, klikasz na pierwszy mecz, a potem na 28, jak chcesz adv stats to dajesz switch to advenced Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 No właśnie problem taki ze dzialam na telefonie i myślałem że są jakies linki, no ale trudno, pobawie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 No właśnie problem taki ze dzialam na telefonie i myślałem że są jakies linki, no ale trudno, pobawie się no na telefonie też można, klikasz na "1" a potem na "28" w games logs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 No właśnie problem taki ze dzialam na telefonie i myślałem że są jakies linki, no ale trudno, pobawie się No jak masz np chrome to ustawiasz sobie "wersję na komputer" i wszystko pięknie wygląda Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Panowie, wrzucajcie opisy, ja bede zmuszony glosowac jutro bardzo wczesnie bo zaczynam urlop i nie bardzo bede mial czas na analizy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Słuchajcie, ale znamy wszyscy terminy nie od dziś. Można przecież robić opisy cząstkowe i później zebrać to w całość i okrasić statsami. Ja będę wrzucał pewnie dziś w nocy, a najpóźniej jutro rano, gdyż chciałbym żeby Dnc na spokojnie mógł się ustosunkować do tego. Jestem w trakcie opisu, a dziś cały czas jest co robić odnośnie świat i innych obowiązków ale damy radę przez nie takie górki się przechodziło ! Dzieki za fajną współpracę przy pierwszym trymestrze! Liczę na więcej Pozwolę sobie na parę słów sprostowania : Po pierwsze nie odszedłem dlatego przez głosowanie tylko dlatego ,że nie czułem się szanowany przez niektórych GM-ów (ksywki zostawię dla siebie) Po drugie zdaje sobie sytuacje ,że po części to moja wina jaki byłem i jak się zachowywałem dlatego lepiej odejść aby ,,zatrzeć ślady" Po trzecie nie zostawiłem bagna w zespole , CP3,Moore,Griffin,DAJ to nie są leszcze Stefan do tego jakiś trade Melo i mamy całkiem przyzwoitą s5 Po czwarte zdobywałem doświadczenia jako GM i teraz postąpiłbym inaczej ,ale z drugiej strony patrząc na moje zachowanie nie byłbym równorzędnym partnerem do rozmów. Na zakończenie chciałbym Wszystkim Wam Życzyć Wesołych Świąt https://youtu.be/Q9BcyEdpoQA?t=10 Zdecydowanie #teamLaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Heh, los bywa przewrotny. Sam chyba się spóźnię z opisem. Chłopaki jutro do 10 rano wstawię opis, mam połowe, ale, coś osobistego mi wypadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Czasem szefowi ściemniam ze mam coś w połowie gotowe. Najgorsze co wtedy mogę usłyszeć to wrzuć co masz a jutro reszta. 25/30 w tym 5 mini opisów ale rozumiem ze cześć GM ma więcej ryb do smażenia niż zakładanych zwycięstw. Niezłe. Tym bardziej ze mamy dwa zgłoszenia ze opisy i tak będą. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Mogę wrzucić, jak będę w domu,bo mam na kompie ;] sorry panowie. Nie musicie tego Opisu uznawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 dodałem listę spotkań, sorry za te statsy jeszcze raz, ale ja w sumie miałem plan żeby ich celowo w ogóle nie dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wrzucam moje rezultaty głosowania. Bazowały na algorytmie, ale ostatecznie niektóre drużyny mają 1 wygraną lub porażkę dorzuconą, z uwagi na brak niektórych opisów. Nie będę wrzucał Power Rankingu, zdradzę tylko, że Cavs dostali w nim 16 miejsce i bilans nie był edytowany. Będę stosował ten algorytm również w kolejnych głosowaniach, zwłaszcza, że mam poczucie, że niektóre ekipy ( Magic, Pacers - przepraszam, tak mi wyszło z algorytmu;/) dostały dużo mniej winów niż by miały, gdybym sam przyznawał wygrane ( chociaż dla ciekawości sprawdziłem Magic dla 2 trymestru i z tym samym Power Rankingiem wychodził im bilans 23-4, widać, że w moim algorytmie terminarz ma ogromne znaczenie). Głosy już uzupełniłem w arkuszu: Konferencja Zachodnia 1. Denver Nuggets 21-7 2. New Orleans Pelicans 20-8 3. Golden State Warriors 20-8 4. Los Angeles Lakers 19-9 5. Houston Rockets 18-10 6. Portland Trail Blazers 16-12 7. San Antonio Spurs 16-12 8. Utah Jazz 16-12 9. Oklahoma City Thunder 15-13 10. Phoenix Suns 10-18 11. Minnesota Timberwolves 7-21 12. Dallas Mavericks 7-21 13. Sacramento Kings 7-21 14. Memphis Grizzlies 6-22 15. Los Angeles Clippers 4-24 Konferencja Wschodnia 1. Philadelphia 76ers 23-5 2. New York Knicks 23-5 3. Milwaukee Bucks 23-5 4. Miami Heat 20-8 5. Boston Celtics 19-9 6. Washington Wizards 19-9 7. Cleveland Cavaliers 17-11 8. Orlando Magic 15-13 9. Atlanta Hawks 13-15 10. Chicago Bulls 12-16 11. Brooklyn Nets 10-18 12. Indiana Pacers 8-20 13. Charlotte Hornets 6-22 14. Toronto Raptors 6-22 15. Detroit Pistons 4-24 Z naszymi Magic to pojechales ostro, o jakieś 4,5winow. Skoro tak patrzysz na algorytm to trochę bez sensu ze dajemy opisy skoro one nie zmieniają twego zdania. Mam nadzieję że reszta nie będzie się kierowała pierwszym postem z bilansami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Z naszymi Magic to pojechales ostro, o jakieś 4,5winow. Skoro tak patrzysz na algorytm to trochę bez sensu ze dajemy opisy skoro one nie zmieniają twego zdania. Mam nadzieję że reszta nie będzie się kierowała pierwszym postem z bilansami Na podstawie opisów robię power ranking a algorytm dopiero bazuje na power rankingu. Opisy są bardzo istotne. Magic mają najtrudniejszy bilans w 1 trymestrze i najłatwiejszy w 2 trymestrze i stąd zaniżony bilans w 1 trymestrze a w 2 będzie zawyżony na co zwróciłem uwagę przy wrzucaniu głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dziękuje Panowie za miłe słowa i wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Człowiek morza i paru innych: serio uważacie indiane za tylko dwa winy lepsza niż raptors z sześcioosobowa rotacja? Dajcie powalczyć o PO . Drugi trymestr zapowiada się u mnie świetnie, po ruchach które czekają na oficjalne ogłoszenie. Ale trochę mi zabijacie szanse . Edytowane 26 Grudnia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dyskusja o LBJ raczej tu wrzucę co do kontuzji gracza lakers. Jest podobno dużo gorzej. Ale tu co chwile jest inne info i może dramatyzm jest wpisany w scenariusz. Ja tak niedawno pomyślałem coś co fanom nba nie przystoi. Co jeżeli lbj sypnie się tak bez ostrzeżenia jak Nash? Zmroziło mnie to bo jestem za jego zdrowa kariera całym sercem ale myśl mi tak tydzień temu zakiełkowała. Poszło od razu pytanie o kontrakt i jego długość I widzę 3+1 Pierwszy raz długie takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 LeBron może zacznie się sypać, ale na razie złapał niegroźną kontuzję w zupełnie przypadkowej sytuacji, i opuści pewnie ze 3 mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dla Lebronka to najlepiej jakby Ingramek zrobil bouyout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Mnie w naszej grze wiele rzeczy fascynuje Ale jedno pytanie mnie elektryzuje. Kto pierwszy przyzna ze przecenił Ingrama. Janu czy Earvin w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi