LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 lol, jakiej kary? dajecie jakieś śmieszne punkty, które absolutnie nikogo nie odstraszają od olewactwa (zobaczymy jak będzie teraz)i każdy może sobie robić co chce i piszesz mi, ze mam się cieszyć bo wiem niby jak tego uniknąć? jestem za stary byś do mnie rozmawiał w ten sposób, wiem, że lubisz się popisywać ostatnio, ale serio hamuj z takim syfem - nie ten target poradzę sobie i tak - wiadomo, chciałem żebyście wiedzieli, że jest u mnie na maksa c***nia z tym w tym roku i to nie z mojej winy (jak to było czasem wcześniej) ale widzę, że grochem o ściane, trudno eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Jakaś krótka rozpiska co robimy w najbliższych tygodniach. Do kiedy opisy, kiedy transfery ogłaszamy itp. 18.12 – 23.12 – czas na notkę z przedstawieniem drużyny [obecność obowiązkowa] 24.12 – 31.12 – czas na głosowanie [obecność obowiązkowa] 01.01 – 05.01 – wymiany W poście, w którym napisałeś wszystko jest zapisane, w tym to, co wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie miałem ostatnio zbyt wiele czasu na beGM. Teraz powinno być już z tym lepiej. Natrzaskaliście w tym czasie tak wiele postów, że nie jestem w stanie tego nadrobić. Jeśli komuś na coś nie odpisałem, to z góry przepraszam, staram się to powoli nadrabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) może dałoby się zorganizować zapasy Huertera z Olynykiem w kiślu? rozrywka wątpliwa, walory estetyczne znikome but still better than that *wyjebana moderacja, po której post wygląda jakby się wzìął z dupy total ehh Szeryfy, Szeryfy Edytowane 16 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Kiedyś miałem taki epizod z kisielem Przypomnijcie na spotkaniu to opowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 głosowanie z bilansami jest publiczne, czy prywatne? bo sie zastanawiam co sie bedzie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) głosowanie z bilansami jest publiczne, czy prywatne? bo sie zastanawiam co sie bedzie dzialo Publiczne:) To, że po głosowaniu nie będziemy w tym samym składzie uważam za niemal pewne. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 To, że pogłosowaniu nie będziemy w tym samym składzie uważam za niemal pewne. Chyba na szczęście jeszcze nikt nigdy w coraz dłuższej historii beGM nie zrobił takiej piaskownicy i raczej się po nikim nie spodziewam, bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Chyba na szczęście jeszcze nikt nigdy w coraz dłuższej historii beGM nie zrobił takiej piaskownicy i raczej się po nikim nie spodziewam, bez przesady Laf odszedł po głosowaniu. Chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 ja nie widzę za bardzo opcji aby ktoś został specjalnie pokrzywdzony, chyba każdy z nas zakłada jakiś czarniejszy scenariusz, right? ew. może być to ktoś kto się mało udziela przez co jego drużyna nie zaistnieje w świadomości ogółu odpowiednio mocno, ale żadnej większej dramy nie przewiduje ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 który to saper wciagnął Conleya? Wojnar wiesz coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 97 milionów. Nawet taka finansowa potęga jak spurs mówi pass. Gracza lubię oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ja wiem, ale nie powiem ;> oj nie wiem czy nie za szybko Jasiek, co Ty zrobisz jak się stanie co się zawsze dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) nie rozumiem dementuję i przepraszam Edytowane 17 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 W rozmowach w sprawie wymian dokopałem się do przepisu o zakazie wymiany w tym samym okienku transferowym tego samego gracza w pakietach wieloosobowych. Widziałem sporo ofert nie będących wymiana 1 za 1 bo takie są legalne ( sam nawet przed chwila taka tworzyłem) pakietowo np 3 za 2 które jak rozumiem nie można przeprowadzić jedna o drugiej. Czasem oczywiście można je rozdzielić a czasem dopisać stronę 3 aby było zgodnie z przepisami. Ale chyba pare słyszałem takich trudnych do wyprowadzenia. Jak się jedna wymiana zawali to poleci każdemu inna. Poproszę o szybka wykładnie i potwierdzenie zakazów bo to chyba ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Tak, jak pozyskasz teraz gracza X to nie można go oddać w połączeniu z żadnym innym graczem w tym okienku już. e// Z tym że nie wiem czy 3w cokolwiek rozwiązuje w tej materii, bo nawet oddając zawodników do 2 różnych klubów przecież salary wychodzące się zlicza razem więc to też nie przejdzie Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 dzis nie mial byc pierwszy dzien opisow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 dzis nie mial byc pierwszy dzien opisow?Jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 jeszcze wielki bruce brown Griffin gra dziś ostatni mecz No i nie zapominajmy o Jonie Leuerze. Wraca do wielkiej formy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jedna wymiana do korekty. Jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi