MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Przecież ty fluber wziąłeś Baynesa jako warunek, a Okafor był no-brainer, więc o co chodzi? Tecu może trochę narzekać, ale nie miał jak zagwarantować minut dla Baynesa. Grał na osłabienie konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jeśli Baynes ma grać na 4 choćby pół minuty to nie rozumiem po co Ci on był do osłabienia drużyny w takim wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Przecież ty fluber wziąłeś Baynesa jako warunek, a Okafor był no-brainer, więc o co chodzi? Tecu może trochę narzekać, ale nie miał jak zagwarantować minut dla Baynesa. Grał na osłabienie konkurencji. Przecież sobie tylko żartuję z tego, że Lopez nagle gra po 32 minuty na mecz, a Baynes będzie grał większość minut na czwórce:) Pokaż mi gdzie napisałem, że Baynes będzie grał na centrze? Nigdy czegoś takiego nie napisalem więc mógłbyś nie manipulować. Myślałem, że to oczywiste iż Baynes nie będzie grał u Ciebie na pozycji, na której nie zagrał w tym sezonie w real NBA ani jednej minuty:) Przecież ty fluber wziąłeś Baynesa jako warunek, a Okafor był no-brainer, więc o co chodzi? Ale generalnie to jakbym nie dostał Okafora, to nie dostałbym też Baynesa, bo wolałby grać na czwórce w Milwaukee Bucks, co raczej byłoby dziwne, nie? Na szczęście dostałem Okafora, więc nie ma sprawy:) Edytowane 12 Marca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Przecież sobie tylko żartuję z tego, że Lopez nagle gra po 32 minuty na mecz, a Baynes będzie grał większość minut na czwórce:) Sprawdź mój opis na początku, tam Lopez miał 32 minuty i nigdzie też nie napisałem że będzie grał mniej. Napisałem, że nie zasługuje na grube minuty, ale przecież i tak jest lepszy w tym sezonie od Baynesa więc nie zabiorę mu minut, żeby zrobić miejsce Baynesowi. Poza tym to trochę Cię nie rozumiem, jak Lopez grał słabo to grał mniej, gra dobrze więc gra więcej chyba proste i każdy trener w NBA tak działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Easy. I tak sobie każdy ułoży to w głowie po swojemu, z mniejszym lub większym uwzględnieniem zamysłu SlaKB Podrzucam, bo dopiero wszedłem do domu i się ogrzewam w fotelu: Czy Wizards powinni handlować Wallem, Bealem, a może Porterem żeby zatrzymać Randle? Edytowane 12 Marca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 O s5 i duo Gobert+Irving chyba nie muszę wspominać Lepiej nie, biorąc pod uwagę, że w meczu z Rockets się kontuzjował, potem opuścił mecz, potem zagrał jedno spotkanie niezłe, potem mecz na 7 punktów, w którym się rekontuzjował, a teraz ma opuścić minimum tydzień, żeby spróbować się podleczyć. Dodam, że to jest to samo kolano, na którym groził operacją, jeżeli Cavs go nie przehandlują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Easy. I tak sobie każdy ułoży to w głowie po swojemu, z mniejszym lub większym uwzględnieniem zamysłu SlaKB Podrzucam, bo dopiero wszedłem do domu i się ogrzewam w fotelu: Czy Wizards powinni handlować Wallem, Bealem, a może Porterem żeby zatrzymać Randle? Menago Wiz sobie dobrze radzi, raczej z tego wybrnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Pytanie ile teamów da 107/4 czy tam ile dla Randle'a... Raczej nie za wiele, bo mało kto taką kasę będzie miał. Bulls w każdym razie nie dadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wg mnie najbardziej realny Porter. Sporo zarabia, jest glebia na 3-4 mimo wszystko w Wizards, zobaczymy. No chyba ze poleci Wall plus Porter za klasowego grajka plus spadajace kontrakty, co tez jest do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ps podoba mi się nowy trastalker fluber, dobre smaczki w grze zawsze mile widziane Chyba wlasnie o to tutaj chodzi, o dobra zabawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Raczej nie za wiele, bo mało kto taką kasę będzie miał. Bulls w każdym razie nie dadzą. Celtics go odzyskają może + Pacers (?), Bucks, Nets (???), Heat, Charlotte, Sota, Lakers i, a jakże, Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 No pewnie, ja z Cambym podczas dyskusji cofnęliśmy się do czasów Mikana i Billa Russella, przeszliśmy przez teorie okultystyczne, koran i talmud, omówiliśmy westerny z Waynem i wyszło nam że Dinwiddie idzie do Lakers Cambyemu chyba nie wyszło #poeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Celtics go odzyskają może + Pacers (?), Bucks, Nets (???), Heat, Charlotte, Sota, Lakers i, a jakże, Suns Po wymianie przez rok nie mogą. Randle w Bucks to bylaby miodna opcja. Co do Nets, czy jest tam pilot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja bym chętnie powinął Randle, ale średnio mi do Giannisa pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Czy Wizards powinni handlować Wallem, Bealem, a może Porterem żeby zatrzymać Randle? Mam już pewien plan na offseason, niemniej jednak dużo zależy tu od formy zawodników w PO. A co do Randle, to pozostaje mi się tylko cieszyć, że gra tak dobrze Edytowane 12 Marca 2018 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Chyba wszyscy mają ciekawe plany na offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Chyba wszyscy mają ciekawe plany na offseason Ja mam plany zalezne w calosci od lebrona. Ktos jeszcze planuje mu rzucic maksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Ja mam plany zalezne w calosci od lebrona. Ktos jeszcze planuje mu rzucic maksa? Zapewne z braku laku zrobi to Hurd Na ten moment będą mogli próbować C's, Bucks, Hornets, Lakers i Suns Edytowane 12 Marca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Zapewne z braku laku zrobi to Hurd To jest ostatnia osoba ktora bym o to podejrzewal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Lepiej nie, biorąc pod uwagę, że w meczu z Rockets się kontuzjował, potem opuścił mecz, potem zagrał jedno spotkanie niezłe, potem mecz na 7 punktów, w którym się rekontuzjował, a teraz ma opuścić minimum tydzień, żeby spróbować się podleczyć. Dodam, że to jest to samo kolano, na którym groził operacją, jeżeli Cavs go nie przehandlują Spokojnie, na PO będzie gotowy tera mi rybka, czy gra czy nie ;P Edytowane 12 Marca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi