MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 slaKB, Kucio, Dnc, Qcin, Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Każdy głos się liczy, jazda panowie. Zamknijmy to glosowanie w tygodniu czasu. slaKB, Kucio, Dnc, Qcin, Regis Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ale bez pospiechu proszę, zwlaszcza nad numerem 20 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jak ktoś zaproponował minimum na 2 lata to od razu mówię, że za rok trzeba będzie minimum pewnie przeskalować, bo wzrośnie. To nie lepiej odwzorować mój model i zaznaczyć tak jak u mnie drugi rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) To nie lepiej odwzorować mój model i zaznaczyć tak jak u mnie drugi rok? Może być i tak, jak komu wygodnie. Ja np. wolę mieć stale na oku te małe wartości podliczone. e// choć tutaj będę musiał się dokształcić na szybko, bo mam pewne małe wątpliwości czy każde minimum jest skalowane, czy tylko minimum jako wyjątek. Zrobię to jeśli nie będę mógł zasnąć lub jutro wolną chwilą i dam znać. Chyba, że ktoś wie to niech się podzieli wiedzą. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Panowie dopiero wrocilem z roboty #gastronomia wiec jutro oddam glosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Panowie dopiero wrocilem z roboty #gastronomia wiec jutro oddam glosy Luz. Nie było ustalonego terminu także easy. Aczkolwiek zachęcam wszystkich pozostałych do zafundowania sobie nutki rozrywki pod ten poniedziałek i dodania głosów. Zostali bodajże Dnc, Regis u Kucio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ogólnie to sugeruję żeby już gdzieś tam sobie nazwiska na 4 rundę szykować. Kilka nazwisk wciąż jest niejasnych, wiem, ale warto sobie tych kilku graczy już chociaż wstępnie rozważyć żeby nie było później zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja i tak tylko minimum szykuje i skupiam sie na 2 pozycjach, także specjalnego problemu nie mam. Jak w końcu z tymi 2wayami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja i tak tylko minimum szykuje i skupiam sie na 2 pozycjach, także specjalnego problemu nie mam. Jak w końcu z tymi 2wayami? MJ dal ten pomysł fajny żeby 2waye zrobić osobno wężykiem. Imho świetna sprawa, bo tam przecież ciężko cokolwiek różnicować I raczej normalną ofertą nazwać tego nie można. Gdyby to ode mnie zależało to tak by do regulaminu było wklepane, ale no co ja Ci mogę powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 MJ dal ten pomysł fajny żeby 2waye zrobić osobno wężykiem. Imho świetna sprawa, bo tam przecież ciężko cokolwiek różnicować I raczej normalną ofertą nazwać tego nie można. Gdyby to ode mnie zależało to tak by do regulaminu było wklepane, ale no co ja Ci mogę powiedzieć Ja jestem też za, i z tego co pamietam Januaremu też ten pomysł przypadł do gustu, tylko czy na tyle aby go wdrożyć to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) mam pytanie, czy nie mozemy przenieść tej gry do innego działu, gdzie jest administrator? Porządek moim zdaniem znacznie ułatwiłby poruszanie się osobom mniej aktywnym. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 mam pytanie, czy nie mozemy przenieść tej gry do innego działu, gdzie jest administrator? Porządek moim zdaniem znacznie ułatwiłby poruszanie się osobom mniej aktywnym. Jest to jakieś wyjscie. SlaKB nie ma moda gdzieś przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A może łaskawiec ely3/matek/p_m/kubass napiszą do Borysa, albo sami nadadzą uprawnienia na ten dział? Bo czasem ma wrażenie, że wkraczają do akcji jak trzeba połączyć dwa tematy ze sobą nie powiązane, albo usunąć post bez wyjaśnienia. Z borysem chyba średnio jest kontakt ogolnie a matek/ely/kubbas itp nie moga nadawać uprawnien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jest to jakieś wyjscie. SlaKB nie ma moda gdzieś przypadkiem? Mam w dziale 'SimBasket', ale nie mogę tam syfu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bez moda z tego działu i tak chyba nie przeniesiesz do innego, racja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bez moda z tego działu i tak chyba nie przeniesiesz do innego, racja ? Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Bez moda z tego działu i tak chyba nie przeniesiesz do innego, racja ? Ronnie, mam małą prośbę. Odblokuj/usuń jakąś wiadomość ze skrzynki. Stworzyłem nowy wątek zbiorczy, z nowymi osobami, i Ciebie jako jedynego nie mogę dodać z jakiegoś powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Poprawcie mnie jesli źle rozumiem. Zrzucilem prawa do Felicio . I teraz. Nawet jeśli bym go podpisał za jaki wyjatek, to i tak bird years liczą sie od nowa, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) 3 tura FA głosowanie trwa. karpik odszedł z gry a Rappar wysłał śmieszne oferty i szukamy już managerów do Cavs, Mavs i Bostonu. Tupalnik wrócił po tym jak jego następca próbował rozdać jego zespół za ćwierć darmo. Mam nadzieję, że urlop udany i witamy z powrotem karpik odszedł z gry? dlaczego? wrociłem z urlopu ale moja mała złapała kleszcza i miałem jazdę znowu jak wchodziłem na forum to przezprzydake bo mi się kliknęło na komie tak to czasu nie było teraz mam trochę czasu w robocie to rzucę okiem, postaram się zagłsoować dzisiaj bo widziałem że tydzień mija Edit: a Rappar i tak nie grał więc mała strata Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi