Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Ja też czekam na start okienka jbc. Normalnie dziś byłby 3 dzień głosowania I tury. Czas na składanie ofert jest do niedzieli 23;59 E// Cris, chyba masz rookie out for season Edytowane 4 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) kto? chlip Edytowane 4 Lipca 2017 przez Cris155s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ten z Wolves. Szybko go TT zniszczył Powiem szczerze, że te 26 mln wzięte przez KD zniszczyły mi plany na FA totalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ten z Wolves. Szybko go TT zniszczył Powiem szczerze, że te 26 mln wzięte przez KD zniszczyły mi plany na FA totalnie. Coś więcej? Widzę tylko informację out for Summer League. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Coś więcej? Widzę tylko informację out for Summer League. Czytałem, że to ten sam uraz, z którym zmagał się Simmons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 fuck me, nie dość żę Hill przejmie minuty Foxa to jeszcze hayward Tatuma w dupe nie tak to miało wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 fuck me, nie dość żę Hill przejmie minuty Foxa to jeszcze hayward Tatuma w dupe nie tak to miało wyglądać I tak tankujesz, a ich rozwój nie jest zagrożony. Sytuacja win-win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Żeby byla jasnosć, Bulls oferty na 1 rundę FA nie składają ze wzgledu na brak gotówki ale i chęci. Edytowane 5 Lipca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Pytanie kolejne techniczne. Wszędzie w mediach podawany jest supermax Stephena jako 201/5. Natomiast licząc od podstawy (34,7) co 8% to kontrakt łącznie obejmuje 203 mln z jakimś małym hakiem. Jaką ofertę w takiej sytuacji miałem wysłać. 201/5 czy 203/5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Pytanie kolejne techniczne. Wszędzie w mediach podawany jest supermax Stephena jako 201/5. Natomiast licząc od podstawy (34,7) co 8% to kontrakt łącznie obejmuje 203 mln z jakimś małym hakiem. Jaką ofertę w takiej sytuacji miałem wysłać. 201/5 czy 203/5? mi wyszło 203,571,053 nie wiem, może Curry jakiś mały discount wział albo źle podali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 mi wyszło 203,571,053 nie wiem, może Curry jakiś mały discount wział albo źle podali Mi też tyle, dlatego pytam. Wydaje mi się, że można przyjąć supermax za 203 mln właśnie (po rozwinieciu 203,571,053), bo to chyba bład w mediach. Wszędzie gdzie czytałem oprócz kwoty 201/5 było mówione, że to supermax i Curry bierze pełną kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Mi też tyle, dlatego pytam. Wydaje mi się, że można przyjąć supermax za 203 mln właśnie (po rozwinieciu 203,571,053), bo to chyba bład w mediach. Wszędzie gdzie czytałem oprócz kwoty 201/5 było mówione, że to supermax i Curry bierze pełną kwotę. 201,5 wychodzi jak dasz raisy ze starego CBA czyli 7,5% - to pismaki się kropnęły, nie my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ok, dzięki. Podkoptowuję LAFa, bo może też się zastanawiał nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 tu można pisać wszystko, więc piszę 1) Jak będę ponad hard cap po okienku (dzięki capholdom), to nic się nie dzieje i w ciągu sezonu mogę sobie wymienić graczy i być poniżej - wtedy nie ma kar czy liczy się też początek sezonu? 2) dziś max jutro rano składam oferty do Julka jakby co i w najbliższym czasie nie będę miał tyle czasu, aby ogarnąć forum, więc proszę, żebyście z tymi zmianami poczekali na okres powakacyjny najlepiej, ale przed startem sezonu - wtedy powinna być spoko aktywność GM-ów więc na razie się nie wypowiem jeszcze - trzeba na spokojnie ogarnąć. 3) Hayward nie musi odchodzić do C's ;p GM Bostonu zrobił tyle chaosu tymi wymianami i jeszcze mi próbował coś wciskać dziś, że nie wiem, czy Hayward by się skusił u mnie ma gwarantowany spokój, rolę lidera i rady od Stocktona i Malone'a, no i max max Pozdrawiam i życzę udanej wolnej agentury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) tu można pisać wszystko, więc piszę 1) Jak będę ponad hard cap po okienku (dzięki capholdom), to nic się nie dzieje i w ciągu sezonu mogę sobie wymienić graczy i być poniżej - wtedy nie ma kar czy liczy się też początek sezonu? 2) dziś max jutro rano składam oferty do Julka jakby co i w najbliższym czasie nie będę miał tyle czasu, aby ogarnąć forum, więc proszę, żebyście z tymi zmianami poczekali na okres powakacyjny najlepiej, ale przed startem sezonu - wtedy powinna być spoko aktywność GM-ów więc na razie się nie wypowiem jeszcze - trzeba na spokojnie ogarnąć. 3) Hayward nie musi odchodzić do C's ;p GM Bostonu zrobił tyle chaosu tymi wymianami i jeszcze mi próbował coś wciskać dziś, że nie wiem, czy Hayward by się skusił u mnie ma gwarantowany spokój, rolę lidera i rady od Stocktona i Malone'a, no i max max Pozdrawiam i życzę udanej wolnej agentury Punkt 2 jest niewykonalny ponieważ wprowazenie CBA wpływa na decyzje finansowe. Jeśli okres FA nie jest "spoko aktywnością GMów" to nic nie będzie już chyba Punkt 3 to wiadomo, wszystko idzie do oceny indywidualnej na podstawie naszych rosterów. Do Bostonu to Hayward chyba na pewno nie trafi, bo nie mają tylko potencjalngo capspace. Edytowane 5 Lipca 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Punkt 2 jest niewykonalny ponieważ wprowazenie CBA wpływa na decyzje finansowe. Jeśli okres FA nie jest "spoko aktywnością GMów" to nic nie będzie już chyba ale i tak głównie dotyczy to planów 3-letnich... ja i tak na pewno się wypowiem, zagłosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ale i tak głównie dotyczy to planów 3-letnich... ja i tak na pewno się wypowiem, zagłosuję A kontrakty są przeważnie 4 lub 5 letnie To dobrze. Moim początkowym zamysłem było wykorzystanie tego przedłużenia. Żeby jutro i w piątek wybrać ostatecznie i dać 2 dni na ewentualną koretkę ofert. Ale to już nie ode mnie zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 tu można pisać wszystko, więc piszę 1) Jak będę ponad hard cap po okienku (dzięki capholdom), to nic się nie dzieje i w ciągu sezonu mogę sobie wymienić graczy i być poniżej - wtedy nie ma kar czy liczy się też początek sezonu? 2) dziś max jutro rano składam oferty do Julka jakby co i w najbliższym czasie nie będę miał tyle czasu, aby ogarnąć forum, więc proszę, żebyście z tymi zmianami poczekali na okres powakacyjny najlepiej, ale przed startem sezonu - wtedy powinna być spoko aktywność GM-ów więc na razie się nie wypowiem jeszcze - trzeba na spokojnie ogarnąć. 3) Hayward nie musi odchodzić do C's ;p GM Bostonu zrobił tyle chaosu tymi wymianami i jeszcze mi próbował coś wciskać dziś, że nie wiem, czy Hayward by się skusił u mnie ma gwarantowany spokój, rolę lidera i rady od Stocktona i Malone'a, no i max max Pozdrawiam i życzę udanej wolnej agentury Pierwsze sankcje byłyby za rok dla tych co się wpieprzą w nieodpowiedzialne wydatki i nie będą mieli wyników z 2 sezonów na ich uzasadnienie co do Haywarda - też bym nie chciał iść do drużyny, która ma Fultza i 3 tłustych centrów jako core, , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Po Haywarda mogą stanąć, na ten moment, chyba tylko 3 drużyny. Znaczy 4, ale ja odpadam na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ogolnie 1 runda raczej szybko pójdzie, bo nadmiernego zainteresowania przeplacaniem dla samego przepłacenia nie widzę. Kilku graczy pewnie pójdzie poniżej value z nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi