MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Paul George - Blake Griffin - Anthony Davis Brzmi grubo "-Steph! Steph! Who is coming? - It's Pels..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Tylko coś tłoczno będzie pod koszem z dwiema "czwórkami" Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Blake to jest ot co solidny starter w tym momencie. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Tylko coś tłoczno będzie pod koszem z dwiema "czwórkami" Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Skoro Pels zaczynają mocno kombinować z Cousinsem to myślę, że Davis będzie grał na piątce. Zresztą ogólnie duży plus posiadania Davisa jest taki, że jako jeden z bardzo nielicznej grupy superstarów lepiej się czuje off ball, więc tutaj się o fit nie martwię W obronie Davis jako ostatni obrońca, bo wtedy daje doskonały impact, a w ataku trochę dalej od obręczy. Raczej jako roll man, a Blake będzie się tam masował z silniejszymi obrońcami, no i liczę na jego skillset passera. To może być potencjalnie świetne duo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A to akurat prawda, Davis bez Cousinsa zaczął wyglądać jak DPOTY, a teraz w miejsce Miroticia dostaje Blake'a, który przecież zaczął namiętnie rzucać trójki na okej procentach (above average shooter na swojej pozycji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Blake to jest ot co solidny starter w tym momencie. Meh tam, głupoty pleciesz. Blake Griffin to będzie pierwsza opcja PO teamu i w ciemno strzelam all-star w przyszłym sezonie O ile oczywiście zdrowie pozwoli. Jedyny, chociaż znając jego karierę poważny minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) No właśnie Blake jako pierwsza opcja nie bardzo się do tego nadaje już, jako 2-3 opcja obok superstara i (borderline) allstara może być dobry i w ten sposób próbowałbym go sprzedać. W sensie, jako jego nowy właściciel. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No właśnie Blake jako pierwsza opcja nie bardzo się do tego nadaje już, jako 2-3 opcja obok superstara i (borderline) allstara może być dobry i w ten sposób próbowałbym go sprzedać. W sensie, jako jego nowy właściciel. To u mnie będzie trzecią opcją, ale wiadomo że dość kluczowe jest co nasi zawodnicy grają w RL NBA, a tu powinien być najważniejszą częścią Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 I Blake w tej roli wyglądał słabo w tym sezonie. No ale może Casey go uratuje, przynajmniej w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Paul George - Blake Griffin - Anthony Davis Brzmi grubo "-Steph! Steph! Who is coming? - It's Pels..." January chyba się potnie;-) Zacny ruch pod zatrzymanie Davisa, a pozyskanie George plus supermaxa mogą zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No właśnie Blake nie jest tak dobry jak myśli Camby i nie jest tak zły jak myśli wiele osób. Dobry ruch generalnie, ale owszem, żaden game changer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Davis>Butler Griffin>Ingram Jones>DAR Bez drugiej gwiazdy Camby w pojedynku Pels-Lakers ma moj glos ;-) Swoja droga LAF podpisal tak c***owe umowy ze nikt nie chce tego brac Edytowane 14 Czerwca 2018 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Powiem tak. W Nowym Orleanie pewne jest to, że jakby był PG, Davis i Blake to hala z 20% wypełnienia skoczyłaby do zawrotnych 30% Co ty za głupoty tu piszesz. Na PO to była jedna z najgłośniejszych hal z świetną atmosferą. Ogólnie dwa tak potężne blockbustery, a tu tak trochę przeszło bez większego echa. Myślałem, że będzie żywiołowa dyskusja, a i trochę pochwał dla mnie za oskubanie BMFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Co ty za głupoty tu piszesz. Na PO to była jedna z najgłośniejszych hal z świetną atmosferą. Ogólnie dwa tak potężne blockbustery, a tu tak trochę przeszło bez większego echa. Myślałem, że będzie żywiołowa dyskusja, a i trochę pochwał dla mnie za oskubanie BMFa Wszystkie wymiany BMF, jako nowego GM, powinny być omawiane tu i ówdzie. Komisja ligi właśnie wszczęła dochodzenie ws oskubania nowego GM przez członka Rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ta rada to fikcja, służącą do spełniania prywatnych interesów! Jestem jej i tak najuczciwszym i najbardziej zapracowanym członkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ta rada to fikcja, służącą do spełniania prywatnych interesów! hola hola co to za zniesławienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ta rada to fikcja, służącą do spełniania prywatnych interesów! Jestem jej i tak najuczciwszym i najbardziej zapracowanym członkiem Czyli spełniasz najwięcej prywatnych interesów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Kto tam znowu robi sobie roszady w arkuszu, a inne teamy zostawia robiąc bałagan? BMF? diable jeden, na dywanik! ozzy, nie masz przypadkiem wolnego wieczoru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 BMF? diable jeden, na dywanik! Ja wolę tego nie dotykać nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ja wolę tego nie dotykać nawet. To ja nie wiem, ktoś zrobił Clippers, a moich Pelicans nie? Chciałbym już zobaczyć Blake Griffina w swoim rosterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi