człowiek...morza Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 ten transfer suns jazz jednak przeszedl? gdzie bogdanovic i ball maja podobna wartosc a na dokladke idzie giddey? xddd ja pi****le bys sie wstydzil szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: ten transfer suns jazz jednak przeszedl? gdzie bogdanovic i ball maja podobna wartosc a na dokladke idzie giddey? xddd ja pi****le bys sie wstydzil szulim Generalnie beka. Myślałem, że nowy zespół do oceniania wymian jako pierwszy deal weźmie na tapetę wymianę pomiędzy Suns i Jazz, a tu widzę wszystko zostało załatwione w białych rękawiczkach i wszystko po cichu zostało utrzymane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: Generalnie beka. Myślałem, że nowy zespół do oceniania wymian jako pierwszy deal weźmie na tapetę wymianę pomiędzy Suns i Jazz, a tu widzę wszystko zostało załatwione w białych rękawiczkach i wszystko po cichu zostało utrzymane. Wstrzymaj konie, przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Wstrzymaj konie, przyjacielu To dostaliście tę wymianę do oceny czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Sylvinho. napisał: Generalnie beka. Myślałem, że nowy zespół do oceniania wymian jako pierwszy deal weźmie na tapetę wymianę pomiędzy Suns i Jazz, a tu widzę wszystko zostało załatwione w białych rękawiczkach i wszystko po cichu zostało utrzymane. można dla przyzwoitości przyjrzeć się tej wymianie raz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zespol od kilku dni pracuje nad rozwiazaniem tej kwestii. Zajelismy sie tym w 1 kolejnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, tangiers napisał: Zespol od kilku dni pracuje nad rozwiazaniem tej kwestii. Zajelismy sie tym w 1 kolejnosci. brawo. patrze na rece. niemniej tak czy siak pieknie ten deal obnazyl nieskazitelnosc dziadka szulima. na koncie ma ustawianie glosow z evitcare i dymanie nowego. super radny Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: brawo. patrze na rece. niemniej tak czy siak pieknie ten deal obnazyl nieskazitelnosc dziadka szulima To nie ma byc polowanie na czarownice (Szulima) tylko proba wypracowania sytuacji, korzystnej dla kazdej ze stron. Gra czesto wywoluje zle emocje, nie zamierzamy ich podsycac. A owszem w ramach poprawy komunikacji moglismy poinformowac, ze juz zajelismy sie tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 6 minut temu, ozzy110 napisał: PHI out: Derrick White PHI in: 1st DET 29@Tecu @MarcusCamby @eMeS @fluber zeby gm, ktory gra tu od poczatku oddal pick z 2029 roku bez zastrzezen to grubo. xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Całe szczęście, że @ozzy110 już nie ocenia trejdów naszych rookies, bo oddanie unprotected 1st za 7 lat po to, żeby zamienić rezerwowego na nieco lepszego rezerwowego to jest dramat. Za to @Tecu był na musiku, a tu jeszcze zgarnął świetny asset. Dobra robota, mam nadzieję, że nie ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 13 minut temu, karpik napisał: Całe szczęście, że @ozzy110 już nie ocenia trejdów naszych rookies, bo oddanie unprotected 1st za 7 lat po to, żeby zamienić rezerwowego na nieco lepszego rezerwowego to jest dramat. Za to @Tecu był na musiku, a tu jeszcze zgarnął świetny asset. Dobra robota, mam nadzieję, że nie ostatnia w gruncie rzeczy to ozzy oddal dwa picki 1-rundowe, bo zejscie z 13 mln z pewnoscia jest tyle warte xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Eee tam narzekacie. Mam rolesa/startera, którego chciałem już rok temu podczas FA. A że zapłaciłem Tecu więcej niż powinienem to już moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 30 minut temu, ozzy110 napisał: Mam rolesa/startera, którego chciałem już rok temu podczas FA raczej rolsa/rolsa, no chyba że kolana i inne podzespoły Malcolma postanowią mi popsuć humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Była taka cena za dobrego gracza to trzeba było zapłacić. Co tu komentować. Jak ktoś gra o wynik to musi czasem docisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Pick zawsze można odzyskać. A White to gość od brudnej roboty z doświadczeniem w finałach a takich gości potrzebuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dobrze wróży na przyszłość. Może Eryko to Lavar? Lonzo Ball 'Doubtful' For Start Of Regular Season Due To Discomfort In Knee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Anunoby zagrał kiedyś w ofensywie taki mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 W reprezentacji? Nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @MarcusCamby @january Gwoli ścisłości - oba deale przeszły przez Radę Mentorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: @MarcusCamby @january Gwoli ścisłości - oba deale przeszły przez Radę Mentorów? Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi