Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie pamiętasz jak zasiedziałem się w pracy, wszyscy pytali gdzie jest Pelikan i Valanciunas odszedł za darmo? Aaaaa o to chodzi. Jasiek chyba wtedy złoty komentarz do tego wrzucił. Aż go sobie poszukam. 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie pamiętasz jak zasiedziałem się w pracy, wszyscy pytali gdzie jest Pelikan i Valanciunas odszedł za darmo? 5 minut temu, Eld napisał: Jasiek chyba wtedy złoty komentarz do tego wrzucił. Aż go sobie poszukam. O, znalazłem . W dniu 7.01.2020 o 21:21, january napisał: Poszukiwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 19 minut temu, january napisał: Jak tam Eld zadowolony, że 2x minima z 15os Wizz właśnie poszły na waiver:) ? I cyk okienko zamknięte. A co miałem mieć dwóch niedostępnych zawodników, czy o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: Chodzi o to, że masz 13 graczy już, a nie 14 A mi Eld zakazał takiego czegoś pod wężyk Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 16 minut temu, january napisał: Chodzi o to, że masz 13 graczy już, a nie 14 A mi Eld zakazał takiego czegoś pod wężyk 13 minut temu, Sylvinho. napisał: Dobrze wiedzieć A ja Cię głupi chwaliłem. Skończy się to tak, że c***, nie wężyk będzie bo zainteresowanie znikome i nie będziemy dla 4, czy 5 teamów jakiejś semi V rundy robić. Wszyscy którzy mają poniżej 14 graczy nie będą sami sobie wybierać, a wybierze im pewnie Rada i skończy się robienie sobie jaj. Powiem więcej - sam dziś zawnioskowałem o karę dla jednego teamu. Albo to będzie pick, albo mocne obcięcie ofert na przyszłe offseason, albo kara finansowa bo niektórzy to sobie zaczynają jaja robić. Tyle tylko, że dziś na Radzie to ja głównie sam ze sobą gadam, ale w końcu się zejdą wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, january napisał: Nie. Chyba że chodzi o Fetisovów i Zukauskasów. Nie bój się. Nie będą to jakieś nie wiadomo jakie nazwiska. Jak 27 ( 26 ) ludzi potrafiło domknąć roostery to ta trójka nie będzie nagradzana. Np LBS ma niejakiego Stewarta - swojego 2nd roundera. W sam raz do dopisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Nie musi minąć 30 dni od podpisu do tradu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Nie musi minąć 30 dni od podpisu do tradu? Do którego zawodnika pijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 10 minut temu, Eld napisał: Nie bój się. Nie będą to jakieś nie wiadomo jakie nazwiska. Jak 27 ( 26 ) ludzi potrafiło domknąć roostery to ta trójka nie będzie nagradzana. Np LBS ma niejakiego Stewarta - swojego 2nd roundera. W sam raz do dopisania. zrobilibysce po ludzku 5 ture fa i gitarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: zrobilibysce po ludzku 5 ture fa i gitarka Nie. Nie będzie żadnego promowania leni. Jedno TAK i za 10 minut macie ostateczną decyzję Rady w odpowiednim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Eld napisał: Nie. Nie będzie żadnego promowania leni. ale przestan pierdolic z tym lenistwem. co ja sie kruwa lenilem? normalnie oferty zlozone. brakowalo jednej tury. rok temu bylo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Mnie bardziej szokuje ten 20:00 termin. Zawsze było do 23:59 a tu w taki niesportowy dzień ucięte 4 godziny negocjacji. Pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Nie. Nie będzie żadnego promowania leni. Jedno TAK i za 10 minut macie ostateczną decyzję Rady w odpowiednim temacie. a o tym, ze za malo tur, swaidczy chocby fakt pozostania na rynku jeszcze paru atrakcyjnych zawodnikow KTORZY NORMALNIE NIE MIELIBY PROBLEMU ZE ZNALEZIENIEM KLUBU wiec nie odbiegajmy od realizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Mnie bardziej szokuje ten 20:00 termin. Zawsze było do 23:59 a tu w taki niesportowy dzień ucięte 4 godziny negocjacji. Pogratulować. No okienko otwarte w wigilie i1 dzień świat do 20:00 to dziwne widełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: No okienko otwarte w wigilie i1 dzień świat do 20:00 to dziwne widełki Jedno jest pewne. LBS potwierdzający nieistniejący deal wpisze się do annałów ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Skandal. Teraz, MarcusCamby napisał: Jedno jest pewne. LBS potwierdzający nieistniejący deal wpisze się do annałów ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Jedno jest pewne. LBS potwierdzający nieistniejący deal wpisze się do annałów ligi XD była walka z czasem, LBS myślał ze już jest dograne ale jeszcze trwały negocjacje czasem tak bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Spurs n: Nicola Jokic, 1rd SPURS 2023 spurs out: Andre Drummond tak to leciało. Tym ruchem LBS zrobił trochę luzu w sałary 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: XD była walka z czasem, LBS myślał ze już jest dograne ale jeszcze trwały negocjacje czasem tak bywa Tam o te 2rd do MIN poszło. Wysłałem po czasie druga rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Spurs n: Nicola Jokic, 1rd SPURS 2023 spurs out: Andre Drummond tak to leciało. Tym ruchem LBS zrobił trochę luzu w sałary Tam o te 2rd do MIN poszło. Wysłałem po czasie druga rundę Było o włos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: a o tym, ze za malo tur, swaidczy chocby fakt pozostania na rynku jeszcze paru atrakcyjnych zawodnikow KTORZY NORMALNIE NIE MIELIBY PROBLEMU ZE ZNALEZIENIEM KLUBU wiec nie odbiegajmy od realizmu O 20:00 skończyło się kompletowanie rosterów na nowy sezon, tak więc zgodnie z realizmem i CBA każdy klub, który nie ma kompletnego kadry nie powinien być zgłoszony do rozgrywek. Wszystko ponad to, jest łaską rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: O 20:00 skończyło się kompletowanie rosterów na nowy sezon, tak więc zgodnie z realizmem i CBA każdy klub, który nie ma kompletnego kadry nie powinien być zgłoszony do rozgrywek. Wszystko ponad to, jest łaską rady Obyś nie otworzył nowej drogi tankerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi