Eld Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Russell to taki asystent jak Jeff Teague. Wchodzi pod kosz, łamie linię obrony i oddaje piłkę. Nie ma w tym artyzmu, wizji gry stąd niejako zasłużona opinia, że jest przeciętnym rozgrywającym. Jak straci pierwszy krok to będzie równie bieda passerem co Baron Davis. O obronie Westbrooka to już w ogóle szkoda gadać. Jaki koń jest każdy widzi. A co tam u Johna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 10 minut temu, MarcusCamby napisał: O obronie Westbrooka to już w ogóle szkoda gadać. Jaki koń jest każdy widzi. Najwiecej kontestowanych rzutow w karierze, top 10 w deflections, top 5 w przechwytach, 7 w def rating. To nie jest wybitny obronca ale ostatni sezon mial pod tym wzgledem najlepszy w karierze i troche niesprawiedliwie ma wciaz latke slabego obroncy. 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Russell to taki asystent jak Jeff Teague. Wchodzi pod kosz, łamie linię obrony i oddaje piłkę. Nie ma w tym artyzmu, wizji gry stąd niejako zasłużona opinia, że jest przeciętnym rozgrywającym. Jak straci pierwszy krok to będzie równie bieda passerem co Baron Davis. Na ten moment to trzeci pod wzgledem liczby rzutow przy obreczy rozgrywajacy w lidze ( za simmonsem i lavinem) ktore trafia ze skutecznoscia 61.2% fg. Lepiej niz irving czy fox. Jezeli w rockets ogranicza jego mid range to powinien byc calkiem efektywny jeszcze. Nie wiem co wam zrobil westbrook ze widze porownania do barona davisa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 2 godziny temu, fluber napisał: Najwiecej kontestowanych rzutow w karierze, top 10 w deflections, top 5 w przechwytach, 7 w def rating. To nie jest wybitny obronca ale ostatni sezon mial pod tym wzgledem najlepszy w karierze i troche niesprawiedliwie ma wciaz latke slabego obroncy. Ile Westbrook miał kontestowanych rzutów w sezonie 15/16? A od sezonów 08/09 do 15/16? Nie mogę znaleźć, a zakładam, że nie manipulujesz i nie stawisz takich tez ('najlepszy w karierze') na podstawie dostępnych danych z ledwie trzech ostatnich sezonów. ;) To nie są zresztą parametry na podstawie których można stawiać takie tezy. Aczkolwiek poniekąd masz rację - Westbrook to po prostu przeciętniak na najmniej istotnej w obronie pozycji, który marnuje dużo energii na nabijanie statsów którą mógłby przeznaczyć na granie sensownej obrony, czasami rzeczywiście oceniany jest gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 7 godzin temu, BMF napisał: Ile Westbrook miał kontestowanych rzutów w sezonie 15/16? A od sezonów 08/09 do 15/16? Nie mogę znaleźć, a zakładam, że nie manipulujesz i nie stawisz takich tez ('najlepszy w karierze') na podstawie dostępnych danych z ledwie trzech ostatnich sezonów. No to akurat czytalem na szostym graczu, nie wiem skad byly dane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 normalnie to każdy był chętny na deale, tym bardziej gdy w gre wchodzily picki. A teraz cisza jak makiem zasiał. Co się z wami dzieje? Gdzie ten polot który mieliście jeszcze w zeszłych okienkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: normalnie to każdy był chętny na deale, tym bardziej gdy w gre wchodzily picki. A teraz cisza jak makiem zasiał. Co się z wami dzieje? Gdzie ten polot który mieliście jeszcze w zeszłych okienkach? Musiałbyś dać uczciwe propozycje (+ dopłata za drużynę mistrzowską), jak innym proponowałeś takie jak mnie, to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: normalnie to każdy był chętny na deale, tym bardziej gdy w gre wchodzily picki. A teraz cisza jak makiem zasiał. Co się z wami dzieje? Gdzie ten polot który mieliście jeszcze w zeszłych okienkach? Mogę ci oddać Bola za 2x1st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Mogę ci oddać Bola za 2x1st Nie słuchaj Lucasa C_M!!! Valentine dostaniesz już za 1 1st pick i tego zajefajnego Anigbogu mogę przystealować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ja to bym w sumie kupił tego Kawhiego za jakąś drugą rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 23 minuty temu, Lucas napisał: Mogę ci oddać Bola za 2x1st Zabawne jest to, że przed draftem pewnie mogłeś ten pick sprzedać za 2 late 1st spokojnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Zabawne jest to, że przed draftem pewnie mogłeś ten pick sprzedać za 2 late 1st spokojnie:) No mogłem, tak jak mogłem wybrać Clarke'a (o nim myślałem) czy NAWa (o nim nie myślałem, zeby być uczciwym), a łyknąłem hajlajty Bola + super mi się nim...grało w 2k. Zdarza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 6 minut temu, Lucas napisał: NAW NAW przecież poszedł chyba jako 12, a twój Bol Bol jako 14. Dobrze pamiętam, bo NAWa i Nassira miałem jako najlepsze opcje zaraz za Coby White Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 8 minut temu, january napisał: Ten Ike Anigboku to będzie czwarty center w Pacers, dead money totalne i nie ma co raczej liczyć na rozwój (bo chyba nikt mu nie zagwarantuje tych 5mln$ za rok, a jak nie zagwarantuje, to jakby jakimś niewyobrażalnym cudem się ogarnął, to za rok bez podjęcia wcześniejszego opcji ktoś go świśnie). Przecież Pacers zwolnili Ike w Lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ike Anigbogu jest bez klubu już chyba dłuższy. Szansa, że się podniesie tak samo duża jak Jonathan Jeanne, który też do kontuzji był pewniakiem do pierwszej rundy, a chyba w ogóle skończył koszykarską karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ike Anigbogu jest bez klubu już chyba dłuższy. Szansa, że się podniesie tak samo duża jak Jonathan Jeanne, który też do kontuzji był pewniakiem do pierwszej rundy, a chyba w ogóle skończył koszykarską karierę. prosze nie oczernaic ike, gdy nie ma sie o nim pojecia wroze mu swietlana przyszlosc Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: NAW przecież poszedł chyba jako 12, a twój Bol Bol jako 14. Dobrze pamiętam, bo NAWa i Nassira miałem jako najlepsze opcje zaraz za Coby White A to sie pomylilem z tym, ze RL poszedł 17, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: prosze nie oczernaic ike, gdy nie ma sie o nim pojecia wroze mu swietlana przyszlosc Jak Kempowi który skończył tak? Tak, tak. Przebrany za kurczaka reklamował jakąś sieciówkę a la KFC. Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) tak jak wspominalem, w ucla wygladal jak nowy deandre jordan. swietne instynkty, znakomity atletyzm. takze bedziecie plakac za jakis czas no chyba ze dacie mi 2 runde z jakimis dodatkami teraz. to mozemy cos ponegocjowac Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 7 minut temu, człowiek...morza napisał: tak jak wspominalem, w ucla wygladal jak nowy deandre jordan. swietne instynkty, znakomity atletyzm. takze bedziecie plakac za jakis czas no chyba ze dacie mi 2 runde z jakimis dodatkami teraz. to mozemy cos ponegocjowac Proszę nie podpierdalac mojego szablonu w negocjacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 18 minut temu, człowiek...morza napisał: tak jak wspominalem, w ucla wygladal jak nowy deandre jordan. swietne instynkty, znakomity atletyzm. takze bedziecie plakac za jakis czas no chyba ze dacie mi 2 runde z jakimis dodatkami teraz. to mozemy cos ponegocjowac Myślę, że jak dopłacisz jakimś 1st pickiem, to jeden z GMów (w sumie nie wiem, który, gdyż ciężko sie połapać, gdzie ten gracz aktualnie jest..) mógłby Tobie oddać za Ikea tą Bestie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi