Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, Qcin_69 napisał: Za Lillarda co rusz pojawiają się oferty , ale wszystkie konsekwentnie są odrzucane , jest tylko 1 zespół do którego mógłbym go oddać, bo zdobyłby wtedy mistrzostwo , a zasługuje na to Celtics za Paula George. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, Eld napisał: Celtics za Paula George. Za dużo 2-3 Pewnie chodzi o wyciągnięcie Walla od @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Celtics za Paula George. Nope , jakbym miał go oddać to tylko w miejsce w którym Lillard zdobędzie tytuł , a nie wymiana w której ja będę silniejszy Dla Minnesoty zawsze priorytetem zostają dobre relacje z graczami , Rubio daliśmy tytuł , Lillardowi tez damy jak będzie chciał , choć wątpię żeby chciał odejść bo mu bardzo dobrze w Minneapolis i planuje już przedłużenie kontraktu na atrakcyjnych warunkach tak dla siebie jak i dla klubu Teraz, Lucas napisał: Za dużo 2-3 Pewnie chodzi o wyciągnięcie Walla od @MarcusCamby Nie mam tyle pickow by mnie było na niego stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Nope , jakbym miał go oddać to tylko w miejsce w którym Lillard zdobędzie tytuł , a nie wymiana w której ja będę silniejszy Dla Minnesoty zawsze priorytetem zostają dobre relacje z graczami , Rubio daliśmy tytuł , Lillardowi tez damy jak będzie chciał , choć wątpię żeby chciał odejść bo mu bardzo dobrze w Minneapolis i planuje już przedłużenie kontraktu na atrakcyjnych warunkach tak dla siebie jak i dla klubu Nie odwrócisz uwagi. Pewnie już proponowałeś Principe Lillarda za PG13. Ten drugi przynajmniej by coś bronił w tym wesołym miasteczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, january napisał: Zobaczymy, ale wiem, że z "Lillard gra w Wolves do końca kariery" już próbujesz przejść na "wysłałbym go do 1 organizacji... bla bla" No napisz to lajzo publicznie , ze Booker jest kotem nie wstydź się i tak w tym roku słabo fituje wiec nie musisz się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Qcin wyczysz skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, SlaKB napisał: Qcin wyczysz skrzynke Już !:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Kemba z Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Lillard z chęcią wróciłby do gma, którego bardzo dobrze zna i który za nic w świecie nie chciał go oddać do innej drużyny. Z resztą do teraz ma z nim bardzo dobry kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 21 minut temu, kolader napisał: Lillard z chęcią wróciłby do gma, którego bardzo dobrze zna i który za nic w świecie nie chciał go oddać do innej drużyny. Z resztą do teraz ma z nim bardzo dobry kontakt. Ale ja tez nie chce go oddać do innej drużyny Lillard zostaje w Minnesocie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Booker za Otto Portera poszedł? Bo tak to wygląda z in-out Suns... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Booker za Otto Portera poszedł? Bo tak to wygląda z in-out Suns... Masz napisane wcześnie Booker <-> Harris Bell 1st HOU/IND I jak dobry jest deal to kwestia różnicy oceny zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Booker za Otto Portera poszedł? Bo tak to wygląda z in-out Suns... Za 30 dni będziesz miał resztę tej wymiany Otto pójdzie do Jazz wraz z Meltonem , a Tobias wraz z Bellem do Suns do mnie Thon Maker (o ile wcześniej nie zdecyduje się na jakaś z wielu proponowanych mi wymian z jego udziałem ) i Khyrie Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 QCin wreszcie pozyskał Thomasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 8 minut temu, polishllama69 napisał: QCin wreszcie pozyskał Thomasa Jakby pozyskał Kurt Thomasa to by odbudował trochę kulturę organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jakby pozyskał Kurt Thomasa to by odbudował trochę kulturę organizacji jest już K.Thomas, także jest postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @Eld jaki młodzieniec bo 6,5 gdy Taj miał ponad 13 to chyba dwóch dostałeś. Napisz kogo sprzedajesz Idzie jedynka draftu za rok patrząc na kolejna sprzedaż. Shai OG tego nie uciągnąć. BAgley świetny ale jeszxze młodzi wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, ignazz napisał: @Eld jaki młodzieniec bo 6,5 gdy Taj miał ponad 13 to chyba dwóch dostałeś. Napisz kogo sprzedajesz Idzie jedynka draftu za rok patrząc na kolejna sprzedaż. Shai OG tego nie uciągnąć. BAgley świetny ale jeszxze młodzi wszyscy Dostałem dwóch a i owszem ale drugi ze względów behawioralnych jest nie do ruszenia. I odszedł tylko Taj w tym dealu. Prócz jednego dogranego na 11 Października pisałem, że kończę ruchy. Edytowane 7 Września 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 QCin przehandlował już nawet swojego Yabusele, świat się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) 10 minut temu, ozzy110 napisał: Pistons - Bucks DET in: Courtney Lee, 2nd MIL 25, 2nd MIL 26 DET out: Dion Waiters, Caleb Swanigan MIL in: Dion Waiters, Caleb Swanigan MIL out: Courtney Lee, 2nd MIL 25, 2nd MIL 26 Żegnaj Dionie Walcz o tego misia dla Giannisa tak troche nie rozumiem ozzy. trulem Ci dosc mocno w sprawie waitersa, w pewnym momencie dawalem Ci za niego okobo + dwa 2-rundowce. odrzuciles. a ty tu te picki dostajesz, ale przejmuejsz kontrakt lee. wypada sie odezwac, skoro zmieniles zdanie w sprawie jego handlu Edytowane 17 Września 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi