Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

51 minut temu, MarcusCamby napisał:

Kasztan nie, ale prawie 60mln na duet Drummond i Otto Porter to raczej znak, że Wolves nie będą real contenderem.

swoją drogą okienko otwarte już chyba tydzień i nie ma nawet jednego dealu?

Wszystkie zamrożone do draft day?

38 minut temu, ozzy110 napisał:

Pewnie większość będzie mogła wejść do życia dopiero po 1 lipca

Mogę się mylić ale o wiele prościej było by wrzucać wymiany gdyby temat był otwarty.

57 minut temu, człowiek...morza napisał:

przeciez drummond to kasztan.

juz wolalbym z noelem siedziec i liczyc, ze za rok "zaskoczy". 

Jesteś głupcem zatem

55 minut temu, MarcusCamby napisał:

Kasztan nie, ale prawie 60mln na duet Drummond i Otto Porter to raczej znak, że Wolves nie będą real contenderem.

Nic nie wiesz, Marcusie Camby ;) 

pol roku temu Minnesocie wieszczono lata w otchłani ligi, teraz mam wybrzydzać bo mam zespół na ~2runde ? 

Spokojnie, krok po kroku , Drummonda mocno niedoceniacie , @Wooden Mógłby napisać o tym więcej gdyby nie konflikt interesów , ja jestem ze składu zadowolony, ale nie zamierzam na tym poprzestawiać , nie zamierzam też grać all in i przepłacać , płace zawsze uczciwa cenę , będzie dobrze :)

Godzinę temu, człowiek...morza napisał:

przeciez drummond to kasztan.

juz wolalbym z noelem siedziec i liczyc, ze za rok "zaskoczy". 

Hej, po raz pierwszy się realnie nie zgodzimy!

Drummond od 1 lutego tego roku był top15 graczem ligi. Jest bardzo nierówny i ma humory ilekroć odcinek Pokemona się źle skończy ale jednocześnie jego ups są w ścisłym topie ligi. Łatwo go jechać jak się go oglądało tylko kiedyś ale jeśli ktoś widział choć jedno jego spotkanie od 1.02 to powinien wiedzieć że warto by zmienić optykę.

Gość był fantastyczny na desce i w obronie i wreszcie koncentrował się na tym co umie w ataku (roll, OReb i te jego dziwne drive'y na koźle) zamiast na tym czego nie umie (wszystko inne właściwie). To dało fantastyczny efekt.

Gdybyś kiedykolwiek dał mu grać z jakimś doświadczonym obrońcą w piątce i choć przyzwoitym ofensywnie guardem który równocześnie nie ginie na pierwszej zasłonie, narracja wokół gościa byłaby zupełnie inna.

BTW on też już udowodnił że umie grać i to grać w ataku bardzo dobrze jako ofensywny hub, miał blisko 5 as w zeszłym sezonie do trade deadline - tyle że akurat tę rolę zabrał mu po przyjściu Blake :)

PS. Wiem że Pistons są nieoglądalni ale opinie które tu czytam o Drummondzie, Griffinie, Brownie i Ishu świadczą o tym że nikt tu nie oglądał ich ani jednego meczu w tym sezonie inaczej niż przez boxscore,  ew. highlightu lub w wersji condensed.

Edytowane przez Wooden

7 minut temu, Qcin_69 napisał:

Jesteś głupcem zatem

camby Cie pieknie wyjasnil. wiecej dodawac nie trzeba. 

drummond nie jest wart tej kasy w twoim przypadku. 

z kasztanem to była oczywiscie gra słow

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, Wooden napisał:

Hej, po raz pierwszy się realnie nie zgodzimy!

Drummond od 1 lutego tego roku był top15 graczem ligi. Jest bardzo nierówny i ma humory ilekroć odcinek Pokemona się źle skończy ale jednocześnie jego ups są w ścisłym topie ligi. Łatwo go jechać jak się go oglądało tylko kiedyś ale jeśli ktoś widział choć jedno jego spotkanie od 1.02 to powinien wiedzieć że warto by zmienić optykę.

nie jest możliwym by bycie bardzo nierównym szło w parze z top15

1 minutę temu, january napisał:

Jak ktoś zgłosi chęć wrzucenia wymiany to się coś wymyśli. Jak dotąd nikt nie zgłosił. 

Tak z głowy, to Noel chyba w Suns wyląduje?

Nie w Suns ale nie czuję się upoważniony do podawania gdzie.

Będzie mu zimno. Czasami.

Ja mam, ale jest na tyle mało znacząca że może poczekać.

8 minut temu, Qcin_69 napisał:

Spokojnie, krok po kroku , Drummonda mocno niedoceniacie , @Wooden Mógłby napisać o tym więcej gdyby nie konflikt interesów , ja jestem ze składu zadowolony, ale nie zamierzam na tym poprzestawiać , nie zamierzam też grać all in i przepłacać , płace zawsze uczciwa cenę , będzie dobrze :)

A. Mam w dupie konflikt interesów, nie zamierzam na siłę udawać że czarne jest białe żeby komuś pojechać lub kogoś pogrążyć.

B. Kradniesz a nie płacisz uczciwie

Teraz, Wooden napisał:

A. Mam w dupie konflikt interesów, nie zamierzam na siłę udawać że czarne jest białe żeby komuś pojechać lub kogoś pogrążyć.

B. Kradniesz a nie płacisz uczciwie

A. Wooden dobry chłopak 

B. January, przeloguj się !

2 minuty temu, Wooden napisał:

PS. Wiem że Pistons są nieoglądalni ale opinie które tu czytam o Drummondzie, Griffinie, Brownie i Ishu świadczą o tym że nikt tu nie oglądał ich ani jednego meczu w tym sezonie inaczej niż przez boxscore,  ew. highlightu lub w wersji condensed.

Ja oglądałem Pistons pewnie koło 20- paru spotkań w tym sezonie. Z którą opinią się nie zgadzasz moją odnośnie Griffina, gdzie ostatnio uciąłeś temat?

Ish Smitha tu na forum sporo chwaliłem, próbowałem go też w BeGM pozyskać. Uważam, że jako starter mógłby dawać impact podobny do tego co daje w Magic DJ Augustin. Ciekaw jestem czy widzisz to podobnie.

I skoro jesteś to powiedz co sądzisz o obronie Bullocka w przeciągu dwóch ostatnich sezonów ( piszę o dwóch, bo ten miał chyba słabszy, w każdym razie kilka statystyk mocno go masaruje, a uważałem go za najlepszego obwodowego obrońcę Pistons )

1 minutę temu, człowiek...morza napisał:

nie jest możliwym by bycie bardzo nierównym szło w parze z top15

Po 1 lutego miał może ze trzy słabsze mecze.

Na przestrzeni całego sezonu też niewiele bo zaczął świetnie a gorszy okres przyszedł w środku sezonu, kiedy, cóż za przypadek, Ish był kontuzjowany i siedział a Reggie był kontuzjowany i grał mimo to. Wtedy najlepszym graczem Pistons z pozycji PG był Jose Calderon więc nic dziwnego że wszystko siadło.

Apogeum było w meczu z Sacramento pod koniec stycznia ale po medialnym laniu jakie po nim dostał był naprawdę świetny.

Teraz, Wooden napisał:

Po 1 lutego miał może ze trzy słabsze mecze.

Na przestrzeni całego sezonu też niewiele bo zaczął świetnie a gorszy okres przyszedł w środku sezonu, kiedy, cóż za przypadek, Ish był kontuzjowany i siedział a Reggie był kontuzjowany i grał mimo to. Wtedy najlepszym graczem Pistons z pozycji PG był Jose Calderon więc nic dziwnego że wszystko siadło.

Apogeum było w meczu z Sacramento pod koniec stycznia ale po medialnym laniu jakie po nim dostał był naprawdę świetny.

no to byl bardzo nierowny czy nie?

Teraz, człowiek...morza napisał:

mi ogolnie to nie chcialoby sie meczyc, zeby z druzyny z pierwszej rundy, z potencjałem na drugą, stworzyc druzyne o podobnych aspiracjach.

troche Qcin niepotrzebnie czas straciles. 

I po co trollujesz :) jeśli uważasz ze skład Rubio-KCP-H.Barnes-Ibaka-KAT i 3 picki w 5 lat to zespół z podobnymi aspiracjami /perspektywami co Lillard-Winslow-Tatum-Porter-Drummond i 11 pickow w 5 lat to świadczy o Tobie, nie o mnie

Teraz, Qcin_69 napisał:

I po co trollujesz :) jeśli uważasz ze skład Rubio-KCP-H.Barnes-Ibaka-KAT i 3 picki w 5 lat to zespół z podobnymi aspiracjami /perspektywami co Lillard-Winslow-Tatum-Porter-Drummond i 11 pickow w 5 lat to świadczy o Tobie, nie o mnie

sam napisales o drugiej rundzie. 

1 minutę temu, january napisał:

Nie zjedzą Cię finanse przypadkiem? Tam po przedłużeniu Winslowa za 15 baniek to z 110 mln plus na s5 bez SG będziesz wydawa5. A za rok wstępnie o PO na zachodzie się 11 teamów może za plecami Lakers o miejsca 2-8 :)

Damy radę :) finansowo wychodzę dokładnie tyle samo co teraz - odchodzą Yogi i Jones niestety :( ale musiałem rzucić moja młodzież żeby się hajs spinał :( na szczęście Rabb się ostał i jeszcze będzie szansa wymienienia go na tego przysłowiowego Beala

czyli jak widze dalej handel ludzmi masz zamiar uskuteczniac.

to jest karane nie wiem czy wiesz.

ciekawe co zrobi winslow z ta wiedza.

ciekawe co zrobia FA z ta wiedza.

dla mnie Lillard z ta wiedza spada za 2 lata.

Zawodnicy nie ufają GM'owi. 

Edytowane przez człowiek...morza