Ashigaru Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 1 minutę temu, BMF napisał: Tak, oddałem Qcina za Okongwu. xD @ignazz, musisz wziąć kogoś innego... @Tecu przepraszam. Już prostuje błąd. @julekstep jak najbardziej. I to jeszcze jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Wygnański na stashu, musi jeszcze poćwiczyć Rozważę jednak poważne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Wygnański na stashu, musi jeszcze poćwiczyć Rozważę jednak poważne propozycje. mogę dać Ci Geja w snt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 No to wygnanski powoduje bankructwo Knicks i Hornets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Teraz, ignazz napisał: mogę dać Ci Geja w snt. Jak Gay chce minimum to mogę rozważyć. Wygnańskiemu więcej niż minimum nie dam, to i tak za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 c***a, jak nam grać za minimum to zostaje w Europie. Bedziecie żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 49 minut temu, RonnieArtestics napisał: Sources: Myles Turner close to Toronto Raptors. Deal is waiting to be signed by Pacers’ GM Ron Artest. To tam szybciutko jeśli chcecie się wyrobić przed 2 turą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: To tam szybciutko jeśli chcecie się wyrobić przed 2 turą Longer zniknął z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Tak coś czułem Harrella i Fleta. Ale, że nie udało się wyciągnąć jednego 1sta zamiast 2x2nd Tylko nie zapomnij potwierdzić @RonnieArtestics W sumie @RonnieArtestics to wiesz, że mogłeś zrobić te deale nie zrzucając holdów THJ, Greena i Bobana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 46 minut temu, january napisał: W arkuszu jest błąd z '22 1st Memphis - to Grizzlies go mają jeśli będzie 1-10, a Blazers jeśli 11-30, a nie (jak w arkuszu) odwrotnie. Poprawione. Dziena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 23:42, ozzy110 napisał: Tak coś czułem Harrella i Fleta. Ale, że nie udało się wyciągnąć jednego 1sta zamiast 2x2nd Tylko nie zapomnij potwierdzić @RonnieArtestics W sumie @RonnieArtestics to wiesz, że mogłeś zrobić te deale nie zrzucając holdów THJ, Greena i Bobana? Nie wiedziałem ale thj już nie chce jak mam vanVleeta a greenowi i Bobanowi coś i tak zaproponuje, wiec spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Godzinę temu, fluber napisał: January pozyskuje pick Lakers w 1 rundzie 2022. Czyżby LeBron planował tankowanie??? Oj, widzę january już drży o zdrowie gwiazd Ale już całkiem poważnie to mądry ruch z jego strony i fajne zabezpieczenie na wypadek kontuzji liderów, a jak zdrowie dopisze to zawsze asset pod jakąś wymianę w trakcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Last dance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Braveheart22 napisał: Oj, widzę january już drży o zdrowie gwiazd Ale już całkiem poważnie to mądry ruch z jego strony i fajne zabezpieczenie na wypadek kontuzji liderów, a jak zdrowie dopisze to zawsze asset pod jakąś wymianę w trakcie sezonu. Ja tylko przypomnę, że january prowadzi 2 kluby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 5 godzin temu, ozzy110 napisał: Ja tylko przypomnę, że january prowadzi 2 kluby Musiałeś zepsuć zabawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Ciężki weekend. Macie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 4 minuty temu, cvbe napisał: Cavaliers - Mavs - Raptors CLE out: Dorian Finney-Smith, 2nd OKC/MEM worse 24', 2nd MIN/SAS better 25', 2nd MIL 26' CLE in: Donte DiVincenzo, 1st TOR 25' DAL out: Donte DiVincenzo DAL in: Facundo Campazzo, 2nd OKC/MEM worse 24', 2nd MIN/SAS better 25', 2nd MIL 26' TOR out: Facundo Campazzo, 1st TOR 25' TOR in: Dorian Finney-Smith, TPE 1,761,182 $ @karpik @LONGER01 @cvbe tpe nie można wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 2 minuty temu, ozzy110 napisał: @cvbe tpe nie można wymieniać To TPE po prostu dopisane, żeby Ci było łatwiej je zapisać, ono nie jest wymieniane, u żadnej drużyny nie jest w "out" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 19 minut temu, cvbe napisał: To TPE po prostu dopisane, żeby Ci było łatwiej je zapisać, ono nie jest wymieniane, u żadnej drużyny nie jest w "out" Jak liczyłeś to TPE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Zawsze szkoda oddawać gracza, którego masz od początku jego kariery, ale po podpisaniu Jrue, brakowało mi minut dla Donte w tym sezonie, a w przyszłym kasy, żeby go przedłużyć. W Cavs będzie mu dobrze, a Facundo będzie w sam raz u mnie na ławkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi