Alonzo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Lucas napisał: Koniec ery wielkiego Oubre Godzinę temu, karpik napisał: Świetny dzień dla @Alonzo. Wreszcie może przestać się gryźć w język i może już na legalu nazywać Oubre kasztanem. Najtrudniejsza dla mnie decyzja od początku dołączenia do BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 24 minuty temu, Alonzo napisał: Najtrudniejsza dla mnie decyzja od początku dołączenia do BeGM To samo pisales o josephie, albo jakims innym plastrze na Kawhiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: To samo pisales o josephie, albo jakims innym plastrze na Kawhiego Bo nie lubię oddawać swoich graczy rotacji. Z Kellym przez te 3 lata bardzo się zżyliśmy. Tyle postów w jego obronie swoje zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: To samo pisales o josephie, albo jakims innym plastrze na Kawhiego jak widać może być wiele najtrudniejszych decyzji, ale już 1 równorzędnych opcji w zespole ( ale też innym niż swój ) nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @ignazz @Szulim ponaglam. Jeśli nie poprawicie tego dealu DJA dzisiaj to żadna wymiana po nim nie przechodzi a hornets i Knicks idą na wyprzedaż. To samo tyczy się waszej wymiany @Regis @eMeS @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) 13 minut temu, ozzy110 napisał: @ignazz @Szulim ponaglam. Jeśli nie poprawicie tego dealu DJA dzisiaj to żadna wymiana po nim nie przechodzi a hornets i Knicks idą na wyprzedaż. To samo tyczy się waszej wymiany @Regis @eMeS @człowiek...morza rowniez ponaglam btw @ozzy110 przeicez do konca 3 tury mialem miec czas z fluberem na ogarniecie salary. cos sie zmienilo? Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: rowniez ponaglam btw @ozzy110 przeicez do konca 3 tury mialem miec czas z fluberem na ogarniecie. cos sie zmienilo? wróciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 43 minuty temu, ozzy110 napisał: @ignazz @Szulim ponaglam. Jeśli nie poprawicie tego dealu DJA dzisiaj to żadna wymiana po nim nie przechodzi a hornets i Knicks idą na wyprzedaż. To samo tyczy się waszej wymiany @Regis @eMeS @człowiek...morza 32 minuty temu, człowiek...morza napisał: rowniez ponaglam btw @ozzy110 przeicez do konca 3 tury mialem miec czas z fluberem na ogarniecie salary. cos sie zmienilo? @człowiek...morza ma rację. Sam za tym głosowałeś Ozzy. W dniu 4.08.2021 o 14:23, Eld napisał: Komunikat 47: --------------------------- Odnoszę wrażenie, że RL liga sama się motała z cyframi/datami i innymi rzeczami które bezpośrednio wpływały na naszą rozgrywkę. Wiele rzeczy zmuszeni byliśmy robić na ostatnią chwilę, na już, na teraz bo terminy, bo w RL tak jest. Oczywiście winowajca jest jeden - COVID. Do tego wyszło, że jakiś punkt w regulaminie nie funkcjonuje tak jak powinien. Jak wiele punktów wcześniej, a i pewnie nie jeden się jeszcze znajdzie. Oczywiście nie winię tego co go pisał za to bo w życiu spotykamy się z ogromem rzeczy nie do przewidzenia. Jednocześnie chcę też zwrócić uwagę na to, że samo RL NBA niejednokrotnie sama "trochę przeginała". Pierwszy przykład z brzegu? Blokada trade CP3 do Lakers lata temu. Albo, że zwykłe scruby muszą sikać do słoiczka, ale twarze ligi już nie. Ale nie o tym. To taka moja mała dygresja. -------------------------- Rada prawie jednomyślnie postanowiła ( prawie bo jeden siedzi pod palmami i wygrzewa dupsko ), ale i tak znając jego zagłosował by na "tak" postanawia co następuje: W związku z wyjątkowym sezonem i faktem, że niejednokrotnie na wszystko było bardzo mało czasu Rada postanawia przesunąć czas na ogłoszenie bankructw drużyn na 22 Września, godzinę 23:59 ( fuck, co za data - urodziny tej rudej szm*ty co mnie zostawiła z pierścionkiem w ręku ). Data ta jest niczym innym jak końcem III tury, czyli ostatecznym czasem na korektę salary po wymianach. Następnego dnia rozpoczynamy IV turę. W związku z tym kalendarz nie ulegnie przesunięciu - dalej obowiązują podane terminy, a drużyny które dzisiaj miały zbankrutować mają czas aby tego uniknąć. Nie jest Waszą winą, że nie wiedzieliście co do kiedy i jak. Jako Rada robimy wyjątek bo jednych dat trzymamy się jak szaleni ( głównie ja ), ale wtedy kiedy trzeba podać jakąś konkretną to po prostu jej nie było. Nie jest winą Januarego, że Was cisnął - trzymał się regulaminu. Winą jest brak czasu. Sam kalendarz dostaliście tydzień temu. Zdaję sobie sprawę z tego, że w szczególnych przypadkach jak ten jest to po prostu za mało czasu. Część winy biorę na siebie za wprowadzenie BMFa w błąd. Inaczej - utwierdzenie go w błędzie. Niestety nie wszystko wiem. Gdyby zapytał Ozziego - sprawy by nie było. A jako Radny mam obowiązek ten błąd za który się poczuwam naprawić co czynię przy udziale Rady za co im dziękuję. --------------------------------------------- P.S: nie komentujcie mi tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 sie sledzi wszystk dokladnie hehe, ozzy przepros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: sie sledzi wszystk dokladnie hehe, ozzy przepros A Ty byś przynajmniej lajka dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ja tam tego nie pamiętam XD Mi jakoś to nie przeszkadza czy zrobicie to do końca dnia czy nie bo 2 tury mi to nie zepsuje, ale może zepsuć innym ekipom więc ponaglam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: @ignazz @Szulim ponaglam. Jeśli nie poprawicie tego dealu DJA dzisiaj to żadna wymiana po nim nie przechodzi a hornets i Knicks idą na wyprzedaż. To samo tyczy się waszej wymiany @Regis @eMeS @człowiek...morza Temat rozstrzygnięty. Brakujace 600k przechodzi w osobie Morgana do Portland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 59 minut temu, ignazz napisał: Temat rozstrzygnięty. Brakujace 600k przechodzi w osobie Morgana do Portland Wygna jest jako prawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 40 minut temu, ozzy110 napisał: Wygna jest jako prawa? Oczywiście. To mityczny gracz którego odkrył @Qcin_69 w swojej przepastnej wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Tylko, że prawa do Wygnańskiego wciąż ja mam, więc deal nie przechodzi @Ashigaru@ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Tecu napisał: Tylko, że prawa do Wygnańskiego wciąż ja mam, więc deal nie przechodzi @Ashigaru@ignazz Wygnanski Jr. Ty masz prawa do Wygnanskiego SR. W spurs inwestuje się w młodość. Ale dla zgody mogę wysłać pick którego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 16 minut temu, Tecu napisał: Tylko, że prawa do Wygnańskiego wciąż ja mam, więc deal nie przechodzi @Ashigaru@ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Teraz, Ashigaru napisał: Arkusz plus deal MEM - PHI Okongwu za Wygnańskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 lol graczy tez tu wymyslacie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Tak, oddałem Qcina za Okongwu. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi