Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 I tak dużo zarabia na minimum? Skubany Wszyscy tyle zarabiają. Tylko 2 letnie umowy nie są "refundowane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 a jak sprawdzić czy to umowy minimalne dalej męczę bułę o Lena i 1,79$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 a jak sprawdzić czy to umowy minimalne dalej męczę bułę o Lena i 1,79$ Tutaj -> http://www.e-nba.pl/topic/5969-historia-begm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 tez nie przechodzi. przeciez jestes chyba powyzej progu salary? czy udoh to byla minimalna 2-letnia umowa? Ty lepiej nie kręć bo wszystko jest ok xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Ty lepiej nie kręć bo wszystko jest ok xd yo, chyba jednak minimalna. ale pamietam, ze u nas to jakos inaczej wygladalo i nie traktowalem udoha jako minimum Edytowane 28 Lutego 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Nikt się nie dał i wszystko jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Nikt się nie dał i wszystko jest dobrze no i git ku chwale knicks i sorry za zamieszanie (wychodzi moj brak kompetencji, wiec moze dobrze ze zrezygnowalem ) Edytowane 28 Lutego 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Minnesota zwarta i gotowa do negocjacji choć niewielu graczy do ruszenia. Tunezyjska skala Salah Mejiri dostępny za friko także jeżeli ktoś szuka centra za minimum to zachęcam do składania ofert, to samo tyczy się Raymonda Feltona choć czuje się nieco niekomfortowo wystawiając go na TB w dniu jego święta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jak tam miśki forma w tradedeadline day ? Wszyscy czujni i gotowi? Gdzie te telefony do Lakers? Podaję tel: 56-655-23-55 Śmiało. Kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Podaję tel: 56-655-23-55 Śmiało. Kręcić. Dyskryminujesz tych z południa Polski i z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dyskryminujesz tych z południa Polski i z zagranicy Zawsze wysyłam ten numer nowym znajomym na prima a prilis z prośbą, że zgubiłem tamten tel a mam pilną sprawę więc niech oddzwonią na ten nr telefonu. Reakcje są skrajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) O co chodzi? Z tym numerem Zawsze wysyłam ten numer nowym znajomym na prima a prilis z prośbą, że zgubiłem tamten tel a mam pilną sprawę więc niech oddzwonią na ten nr telefonu. Reakcje są skrajne. Dyskryminujesz tych z południa Polski i z zagranicy HOU in: E. MooreHOU out: C. Anthony + 2nd RD pick HOU'21SAS in: C. Anthony + 2nd RD pick HOU'21SAS out: E. MooreHOU in: A. AminuHOU out: R. Gay + 2nd RD pick HOU'23 + 0.8 mln cashSAS in: R. Gay + 2nd RD pick HOU'23+ 0.8 mln cashSAS out: A. Aminu Moore <-> Melo nie działa Jak chcecie to przepchnąć to musicie zamienić Moore'a z Aminu. Edytowane 28 Lutego 2019 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 My bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 O co chodzi? Jak chcecie to przepchnąć to musicie zamienić Moore'a z Aminu. dajesz Iggy, Moore zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Już zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Fajne wzmocnienia houston. W końcu jakiś ruch Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) dajesz Iggy, Moore zajebisty Picki i trochę sałary za wartość sportowa. Niestety mój błąd finansów i błędne obliczenie podatku sprawiło ze muszę porządkować po samym sobie. Kto by rok temu przewidział Leonard drama. Z nim bym przeszedł 2 rundy i nie byłoby szlamu. Cały czas latam finanse. Zanim mnie ukrzyzujecie za wymianę dodam: Aminu przy moich podkoszowych był mniej potrzebny niż SF Gay który gra w spurs doskonały sezon A Nmooore za Melo To jest praktycznie zrzucenie sałary 8.800.000 8.600.000 Na 4.400.000 4.400.000. Bardzo mi trudno ocenić Aminu za Gaya ale produkcja w spurs przeważyła i brak mocnego SF. Poprawiłem pozycje po prostu i uzyskałem dwa dobre 2rd. Sportowo w totalu tracę oczywiście. A Aminu gra dobry sezon w Portland. Edytowane 28 Lutego 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 O co chodzi? Z tym numerem Wykręć a się przekonasz. Gwarantuje Ci, że nie zapłacisz ani grosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Houston będzie miało fajna obronę na skrzydłach Duży plus w moich oczach, szczególnie w kontekście serii z Lakers lub Golden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Kto by rok temu przewidział Leonard drama. samej dramy chyba nikt, ale ja bym go nie oddawał, bo nie wierzyłem już później w te doniesienia o ciężkiej kontuzji, a jak juz to handlawał jak superstarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi