ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mi z przyczyn naturalnych nie po drodze z Lakers. A wymiany z NYK to bardzo niebezpieczna zabawa. Coś w tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 No ostatnio pite było przy kompie. Fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ignazz przecież ja za leonarda dawałem Ci bardzo duzo, spełniałem każde życzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 I ja tylko mam nadzieje ze wsrod tych 6 deali nie pojawi sie dymanie Lucasa...Nic mi o tym nie wiadomo. Jak pisałem pare razy parcia na trade’y „już” nie mam specjalnie wysokiego. Jeśli uda się zrobić to co chce to fajnie, jak nie poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Kilka osób pisało o moim tradzie po Rondo. Krótko, bo z telefonu, się ustosunkuję. Rondo daje mi: - doświadczenie - talent przywodczy by w trudnych chwilach postawić do pionu młodzież - rezerwowe rozegranie, bo z tym mogłem mieć problem - lepsze granie w PO niż w regularze Z żalem żegnam Beverleya i może wyjdzie, że macie rację, ale chciałem Rondo, może chwilowe zauroczenie, może zniecierpliwienie Bevem. Rondo jest większym artystą niż rzemieślnik Beverley i sprawdzony PO performer u boku gwiazd. Ma jaja, ma obronę a 3ka też jest, chociaż może Beva lepsza, ale w tym roku słaba a z obroną wg mnie też coś jest nie tak. Będzie grał głównie za Simmonsa, ale będzie też jeden Line UP gdzie grają razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Rondo jest większym artystą niż rzemieślnik Beverley i sprawdzony PO performer u boku gwiazd. Ma jaja, ma obronę a 3ka też jest Tecu o Rondo, po tym jak go pozyskał Rondo, powoduje zmniejszenie spacingu Tecu o Rondo, przed finałem konferencji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Tecu o Rondo, po tym jak go pozyskał Tecu o Rondo, przed finałem konferencji:) Przejrzyj ile Ty wtedy głupot pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ktos edytuje January i Tomek ten pierwszy post z dealami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 January od samego początku. Chyba raz z małą pomocą MJa. Jak wyedytuje to będzie wyedytowane. Zima jest, nie pali się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) January od samego początku. Chyba raz z małą pomocą MJa. Jak wyedytuje to będzie wyedytowane. Zima jest, nie pali się Chcialem go czyms zajac, zeby nie kradl mi zawodnikow Porzadek musi byc! Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) @Tomek Edytowane 3 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 To raczej zajmuj moich kontrahentów, ja już wszystko mam poustawiane^ pozyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) No i trafił w końcu Scott do Cavs... Dziwna wymiana ze strony Lucasa na początek. O'neal ma słaby sezon. Ani nie poprawi wyników ani nie pogorszy. Za to będzie siedział w salary. no i do tego dwa nienajgorsze picki 2-rundowe. slabo Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Generalnie świetne kosmetyczne ruchy. Każdy coś zyskuje. Ciekawe przystawki do dania głównego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Chriss też nie gra dobrze, a nie mam nikogo jako zmiennika na SF. No i tu jest przede wszystkim zrzucenie Shabazza i uwolnienie jednego spotu w rosterze na kolejny sezon Picków mi akurat nie brakuje, więc jak ktoś chce Bendera czy Ike Anigbogu to mam jeszcze drugie rundy oraz Luke'a Kornete'a, którym było już jakieś zainteresowanie Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 jak macie jakis inny pomysl, zeby mnie zadowolic to tez zapraszam Nie wiem czego oczekujesz ale kumpel się ostatnio do gejostwa przyznał i chyba daje rady w zadowalaniu. Mam nr tel jak coś . A na serio, gotóweczka też by michę cieszyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wiem czego oczekujesz ale kumpel się ostatnio do gejostwa przyznał i chyba daje rady w zadowalaniu. Mam nr tel jak coś . A na serio, gotóweczka też by michę cieszyła? jestem otwarty na rozmowy ale to juz prywatnie. w sprawie gotowki oczywiscie w begm. nie nr kolegi... Edytowane 3 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Generalnie świetne kosmetyczne ruchy. Każdy coś zyskuje. Ciekawe przystawki do dania głównego ? Cavs zakończyli już zabawę z wymianami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mi się podoba pozyskanie O'Neale. Tego Burke'a już niekoniecznie, ale pewnie to musiało być razem. Gdyby podzielić na pół to pierwszą część wymiany oceniłbym jako spoko, drugą jako niepotrzebną. Fakt, że w poprzednim sezonie się O'Neale pokazał z dobrej strony, a teraz nie zrobił progresu CHYBA, ale po pierwsze całe Jazz miało ciężki początek, a po drugie gdyby takowy progres dalej był to pewnie i cena byłaby dużo wyższa. Frank Mason dostepny za jakas c***owa 2 runde, lub jak macie jakis inny pomysl, zeby mnie zadowolic to tez zapraszam Za każdym razem zdmuiewają mnie Twoje wpisy gdzie za beznadziejnych gości chcesz dopłaty zamiast ją oferować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Za każdym razem zdmuiewają mnie Twoje wpisy gdzie za beznadziejnych gości chcesz dopłaty zamiast ją oferować Proszę nie szkalować moich zawodników. Nie wypada.... A Mason nie jest taki zły. Znam go dobrze z czasów NCAA i jestem przekonany, że zacumuje na dłużej w NBA jako rezerwowy pg w którejś z drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi