ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tam gdzie mnie bolało uzupełniłem skład i wymiana na już teraz zrobiona. Tam gdzie mam największy przesyt oddałem jeden element układanki. Salary jak pokazują wasze ruchy do poprawienie spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jezeli ten Fultz dalej bedzie tak kipesko wygladal z tym rzutem to Indiana zadnego golenia Bostonu za PG13 nie zrobila ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 LAL out: Frye, Miles, N.Williams-Coss, BRK/PHX/CLE best 2018 2nd top 55 protected LAL in: Z. Randolph, D. Smith-Finney SAC out: D.Williams SAC in : BRK/PHX/CLE best 2018 2nd top 55 protected ATL out: Z.Randolph, Delaney, E.Davis, Bembry ATL in: Frye, Miles, N.Williams-Coss, D.Williams, Aldrich, McDaniels TOR '18 2nd CHI out: Aldrich, McDaniels TOR '18 2nd CHI in: Delaney, E.Davis, Bembry Proszę Gmów : DET, SAC, MEM, ATL, CHI o potwierdzenie Nie kumam tego dealu z perspektywy Atlanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Dobry trade dla Memphis. Za Gasola trochę picków przytulili. BRK/PHX/CLE best 2018 2nd top 55 protected - a to co za potworek? Legalne? Bo szansę, że zostanie zrealizowany są równe 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Dawaj Qooniu, bierz Thunder Edytowane 13 Stycznia 2018 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 kungfubestia wygrał życie tą wymianą, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 przeciez te picki do niego trafia jak beda 31-55A to już wyjaśnione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Do LAC - E.Moore Do Minnesoty: Afflalo, Burke , Cooke, Stones i 2 runda 2019 Wszyscy poza Afflalo zostaja od razu zwolnieni Sota in: Temple + Snell + gorszy z 1st round 76ers/Houston 76ers in: Ibaka + 2nd round Minnesota 2022 Nie chcę być złym prorokiem, ale te wymiany mogą wyrzucić Minnesote z PO. A to już wyjaśnione? ta Edytowane 14 Stycznia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Wątpliwe. Towns gra lepiej, a sporo osób ich mocno przeszacowało z bilansem po pierwszym trymestrze co daje im dobry handicap. Wciąż mają sensowną głębie, a konkurencja jak chociażby Thunder ma wiadome problemy. Pels potrzebują Hilla, by wreszcie zacząć bronić tak jak w zeszłym sezonie. Nawet jeśli Clippers mocno ruszą to Wolves na ósmy seed ma spore szanse. Szkoda tych Thunder, optowałem by ktoś ich przejął, a tak zostaną zapewne z pokaźnym minusem za pierwszy rok i podatkiem od luksusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) ta Czyli? Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nie chcę być złym prorokiem, ale te wymiany mogą wyrzucić Minnesote z PO. ta Ee tam, Ibake spokojnie zastapi Barnes w piatce, Snell wypelni luke na lawce☺ Towns gra swietnie, ma najlepsze +- w lidze w ostatnich tygodniach, Lance Stephenson gra wiecej niz przyzwoicie a z lawki punktowac bedzie Jamal, sklad na pewno nie jest o wiele gorszy niz ten z Ibaka ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dobry trade dla Memphis. Za Gasola trochę picków przytulili. BRK/PHX/CLE best 2018 2nd top 55 protected - a to co za potworek? Legalne? Bo szansę, że zostanie zrealizowany są równe 0 Opróżnij skrzynkę, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Update : teraz Wolves naprawdę raczej wylecą z PO ;-) Czemu? Dwóch mocno przeciętnych ludków się wymieniło, Wolves wzięli gorszego to dostali jeszcze 1stround. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) barnes to tez nie jest dobry fit do townsa. operują w tych samych strefach w ataku. a w obronie nikt specjalnie nie chroni obręczy Edytowane 15 Stycznia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ciężko mi kupic te narracje co staracie sie przedstawic, wymienilem DeMarre i Ibake na Jamala Crawforda, MKG i Tonyego Snella. Czy to sa tak wielkie oslabienia zeby wyleciec poza 8 miejsce? W calej Konferencji wzmocnily sie przeciez tylko dwa zespoly, Denver i Lakers z czego ci pierwsi juz w pierwszym trymestrze mieli bilans niegorszy od Soty, to niby jakie 3 druzyny mialyby mnie przeskoczyc ? Oddanie Carrolla za MKG jest dla mnie w ogole niezauwazalne, oddalem 1,5 trojki na mecz, ok, ale dostalem Jamala ktory mi ich da na luzie 2 a obrona gorsza na pewno nie bedzie. Oddalem Ibake co oczywiscie jest oslabieniem, ale uwalnia dodatkowe minuty Jerebce, Udohowi czy Vonlehowi i daje powrot do s5 Barnesowi, bo na lawce mam Stephensona z Jamalem wiec o punkty moge byc spokojny. Naprawde, czekam na sensowne uargumentowanie hipotezy jakoby mialbym wyleciec z PO, bo o ile 5 miejsce jest niemal nieosiagalne, tak nie sadze bym PO zaczynal od spotkan z GSW, bo ze w nich bede to jesli KAT sie nie polamie to nie obawiam sie w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Update : teraz Wolves naprawdę raczej wylecą z PO ;-) Byc moze, ale z tego co widac to szykuje sie gruba impreza w Socie w 2019. Przy dobrych wiatrach, po dobrym sezonie KCP za rok moga miec na RFA Townsa i pusty roster. Wyczuwam ostra gre ze strony Qcina na FA 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ciężko mi kupic te narracje co staracie sie przedstawic, wymienilem DeMarre i Ibake na Jamala Crawforda, MKG i Tonyego Snella. Czy to sa tak wielkie oslabienia zeby wyleciec poza 8 miejsce? W calej Konferencji wzmocnily sie przeciez tylko dwa zespoly, Denver i Lakers z czego ci pierwsi juz w pierwszym trymestrze mieli bilans niegorszy od Soty, to niby jakie 3 druzyny mialyby mnie przeskoczyc ? Clippers dorzucili Moore'a i Green'a. Przy ich problemach z rotacją to dość duże wzmocnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Update : teraz Wolves naprawdę raczej wylecą z PO ;-) Byc moze, ale z tego co widac to szykuje sie gruba impreza w Socie w 2019. Przy dobrych wiatrach, po dobrym sezonie KCP za rok moga miec na RFA Townsa i pusty roster. Wyczuwam ostra gre ze strony Qcina na FA 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 MKG to złoty chłopak, wraca po kontuzji, ale to wciąż doskonały obrońca na przyzwoitym kontrakcie. Wolves zyskali lepszego, młodszego gracza i jeszcze pierwszorundowy pick. O czym my mówimy jak nie o kolejnym goleniu Qcina? Sam chciałem MKG jak tylko zobaczyłem, że Ignazz go wystawił, ale nie mam nic do zaoferowania. Qcin,ale Ibaka pierwszy trymestr miał fatalny, a drugi ma bardzo dobry. Co chłopak momentami gra w defensywie to mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi