Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Właśnie chciałem za Mahimiego ale nie poszli na to. Ale asik mi nie przeszkadza, fajnie że mam Twoj pick za rok. Tobie i Bismarckowi życzę jak najlepiej i powodzenia! Jak wróci do formy z Toronto to fajnie pasuje do AD a w real nba pod Vogelem jak się pozbeda Vuca to może odzyje Edit: Może chcesz go z powrotem za Foxa? Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 january, pominales deal pomiedzy atlanta i chicago w swojej rozpisce (str 44) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Świetny deal dla Lakers, żałuję, że sam nie pomyślałem. Teraz możesz Lauera sprzedać mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Strasznie chciałem więcej picków w tym drafcie ;-) Więc Leuer mi nie straszny te jego 30/3 spokojnie zjadam przy moim capspace, zwłaszcza że w niego wierzę - jak tylko wróci rzut to to jest legit stretch, podobał mi się w Pistons bardzo na początku. + Liczę, że Townsy w bottom 10 w 2020r nie będą. Fajny deal dla Lakers ;-) postaram sie do tego czasu meldowac juz w PO :-P PS. Patrzac na ceny dealow ozzy'ego chyba przecenilem i to bardzo KCP z tymi pickami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 To już kolejna wymiana, gdzie January robi złoty interes. Widzę i u Nas robi się wszystko, by zasada ''Lakers muszą być wielcy'' obowiązywała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 no właśnie o to chodzi - Pistons mogliby (jakby pick Soty był poza top10) nie mieć picku w 2020 i wcześniej w 2019 (stepien rule), dlatego dodałem takie (niekorzystne dla mnie) zabezpieczenie, by deal był legalny. Czaje się z tym pickiem w 2020 na Lamelo Balla, bo coś czuje że będzie w top5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Czaje się z tym pickiem w 2020 na Lamelo Balla, bo coś czuje że będzie w top5 Albo Detroit tak mocne, że złapiesz go pod koniec rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja natomiast zyskałem 14 mln na FA i nie straciłem jakoś specjalnie dużo - trochę szkoda mi tych 2 picków, ale przynajmniej za #30 nie muszę doliczać do salary cap a #34 i #56 zamierzam dobrze wykorzystać + jeszcze zobaczymy, co ten Baldwin pokaże - może zaskoczy a Exum i Booker i tak by odeszli po następnym sezonie. Sprowadzenie Bookera to był błąd - niby polepszenie ekipy, ale straciłem picki i dodałem do salary 9mln... - klasyczny błąd rookie GM-a teraz już będę patrzył długoterminowo jeszcze bardziej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 deal z Wizz Gruby kontkrat przyjąłem ale nim będę szalał na FA to trochę minie a to tylko więcej o pare mln w stosnunku do Bayless i Ajinca Za to baaaardzo liczę na progres Oubre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Czyli Oubry jest bardziej wartosciowy niż 24ty pick i spora jednak nadpłata za Mahinmi? Wg mnie Wizz wygrali tę wymianę. Musisz w niego bardzo wierzyć Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Spodzeiwałem się takich opini gdy klepałem ten deal tak cenię wyżej rozwój Kelliego niż 24 pick, zwłaszcza że moi kandydaci do tego picku już poszli poza tym to wyjdzie z 3 mln nadpłaty przez dwa sezony, a potem to kase mam co do pozycji F to spokojnie Oubre będzie grał back-up Tatum i Gordona gdy Ci będą siedzieć, także minuty są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jakos nie ogarniam naszych Magic. Przeladowanie na pozycji centra straszne, wingmani spoko ale tam tez malo minut na rozwoj. No i trollowanie z maxami dla Noela i Gordona moze Orlando zabolec podczas RFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Rozwój graczy zależy od tego jak będzie rozwijał się w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 24 pick to dla nas to jest nic. Funkcjonujemy w warunkach niepewności. W NBA jest mnóstwo bustów z tymi pickami a co dopiero u nas. Można trafić w samo sedno z niskim pickiem, ale to już jest szczęście. Tego nie przewidzisz. Także śmiech mnie ogarnia, jak niektórzy liczą, że mają rozeznanie i złowią nie wiadomo kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 24 pick to dla nas to jest nic. Funkcjonujemy w warunkach niepewności. W NBA jest mnóstwo bustów z tymi pickami a co dopiero u nas. Można trafić w samo sedno z niskim pickiem, ale to już jest szczęście. Tego nie przewidzisz. Także śmiech mnie ogarnia, jak niektórzy liczą, że mają rozeznanie i złowią nie wiadomo kogo. Nie znasz się, z 50 mam zamiar wybrać przyszłego HoFa, w końcu draft miał byc głęboki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Wlasnie najwiekszy fan jest w szukaniu mlodych, zwlaszcza z dalszym pickiem. Takie zboczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Mamy wymianę: Indiana otrzymuje: Corey Brewer, Nemancja Bjelica, Jahill Okafor, Cole Aldrich, Norris Cole, Ben Bentil Sacramento otrzymuje: Monta Ellis, Thaddeus Young, Al. Jefferson, # 46 pick 2017 od Indiany, pierwszorundowy pick Indiany 2018 niezastrzeżony Czekam na potwierdzenie nie czaję tego dealu z pktu widzenia Indiany, najlepszym zawodnikiem w dealu jest Thad Young a pacers jeszcze dołożyli pick? rozumiem, że chodzi o zwolnienie cap space ale oddawać pick z tego powodu? ktoś już tak niedawno zrobił i nie wyszedł na tym najlepiej bo skończyło się podpisaniem rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Indiana chciała wyczyścić salary i to zrobiła skutecznie. Poswieciła pick pierwsza runda, to nie jest za duża cena. Dobry deal dla obydwu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 czy dobry to zobaczymy po free agency, na razie jest dość ryzykowny, T.Young to dobry zawodnik a taki Brewer to szrot, nie wiem czy na miejscu pg13 bym skakał z radości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Indiana chciała wyczyścić salary i to zrobiła skutecznie. Poswieciła pick pierwsza runda, to nie jest za duża cena. Dobry deal dla obydwu stron. george odejdzie i będzie pick w czołówce, tylko że nie na własność Pacers. Powtórka z Nets w sumie szkoda, że do mnie nie doszła taka oferta. Edytowane 18 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi