człowiek...morza Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Braun <--> McBride to bym jednak przemilczał, zupełnie niezrozumiałe dla mnie pozbycie się go w tej wymianie uczciwość wymagała podania. wiadomo, utrata boli, tym bardziej własnego prospecta wynalezionego z czelusci. ale ogolnie McBridzik kot. bardzo mi na nim zalezalo. jevon carter 2.0 ps. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 12 minut temu, człowiek...morza napisał(a): ale ogolnie McBridzik kot. bardzo mi na nim zalezalo wciąż nie wiem jak on ma dostać minuty przy Brunsonie i Kłikleju zwłaszcza po sezonie na 47TS, no ale powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a): Reasumując, szykuje się HCA i ponowna nagroda dla gm'a roku. a kiedy była pierwsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 30 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a kiedy była pierwsza? No kiedyś musiała być zważywszy ze nalalem z pustego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Swap i 2nd za przyjęcie 5 baniek? Świetny deal @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) 10 minut temu, Reikai napisał(a): Swap i 2nd za przyjęcie 5 baniek? Świetny deal @człowiek...morza Było ogłoszenie, każdy widział i wiedział. Można było skorzystać Edytowane 6 Września 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 trzeba przyznać, ze niełatwo bylo gorzej obudować Giannisa niż to co robi Kuba xd TR już nawet nie pachnie, on się materializuje hop hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 4 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): trzeba przyznać, ze niełatwo bylo gorzej obudować Giannisa niż to co robi Kuba xd TR już nawet nie pachnie, on się materializuje hop hop A ja już zacząłem sobie załatwiać trasę do Ciechocinka aby podjechać do Ciebie z tym gównem z Ikei, ale chyba będę musiał jeszcze się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 no i w sumie moge sie mylic, ale Ty @kuba2419 nie oddales jonesa za 1 runde i teraz za 1 runde sciagnales vincenta? imo jones lepszy grajek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): no i w sumie moge sie mylic, ale Ty @kuba2419 nie oddales jonesa za 1 runde i teraz za 1 runde sciagnales vincenta? imo jones lepszy grajek Jeżeli popatrzymy na PO to Gabe wyglądał lepiej i widać to po statystykach, do tego dochodzi to że Gabe gra w Lakers którzy będą walczyć o jak najlepszy wynik a Tyuse w Wizards którym raczej PO nie grożą. Teraz pytanie kto będzie brany bardziej poważnie u nas podczas serii PO? Tyuse bez rl PO w Wizards czy Gabe grający w PO razem z Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 4 godziny temu, kuba2419 napisał(a): A ja już zacząłem sobie załatwiać trasę do Ciechocinka aby podjechać do Ciebie z tym gównem z Ikei, ale chyba będę musiał jeszcze się zastanowić Nie bądź Alonzo, rozróżnić życie od internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 To TPE Sylvka to jeszcze ważne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): To TPE Sylvka to jeszcze ważne? TPE jest ważne 12mc - także 15.09.23 dopiero robiło się nieważne Edytowane 7 Września 2023 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) mam nadzieje, ze @Alonzo odda cesarzowi co cesarskie i bedzie pamietal o szerokiej kadrze i najlepszej lawce w lidze knicks no a w Knicks obyło sie bez wolnej agentury. byla kiedykolwiek u nas sytuacja, zeby organizacja nie sciagnela nikogo z FA? xd Edytowane 7 Września 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 7 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): mam nadzieje, ze @Alonzo odda cesarzowi co cesarskie i bedzie pamietal o szerokiej kadrze i najlepszej lawce w lidze knicks no a w Knicks obyło sie bez wolnej agentury. byla kiedykolwiek u nas sytuacja, zeby organizacja nie sciagnela nikogo z FA? xd Chociażby moi Magic w tym sezonie i przed sez. 20/21 (w 21/22 doszedł tylko Caleb Martin, a w 22/23 Bev w wyniku odejścia Lowrego). Knicks jednak fajnie włączają się w walkę o playoffs. Mam Twój team w swoim przedsezonowym rankingu w top8, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Godzinę temu, LAF napisał(a): Z racja nadmiaru graczy, Mogę oddać paru fajnych graczy praktycznie za free. Więcej szczegółów priv na priv, bo publicznie bajki o fajnych graczach, a jak przychodzi co do czego na priv, to sie okazuje, że kwintesencja kasztanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Teraz, LAF napisał(a): Yhy Jakby byli mega wartościowi to bym zawołał picki , ale spora cześć z nich ma szanse przebić się do rotacji. to rzeczywiscie fajni, jak maja "szanse' przebic sie do rotacji. na takich definicja to wlasnie kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Tak mi @RonnieArtestics przypomnial, ze go ojebalem do niego, w sumie kilka osob pytalo o niego. Chyba chlop ma po karierze zaraz, nie wiem czy to dragi czy jakas depresja z epizodem manii, ale jest grubo. W sumie, on poszedl z Noelem za Tyusa Jonesa, ktorego zamienilem potem na Kuminga + 1st rounder, ktory ostatecznie okazal sie Bufkinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 5 godzin temu, Reikai napisał(a): Tak mi @RonnieArtestics przypomnial, ze go ojebalem do niego, w sumie kilka osob pytalo o niego. Chyba chlop ma po karierze zaraz, nie wiem czy to dragi czy jakas depresja z epizodem manii, ale jest grubo. W sumie, on poszedl z Noelem za Tyusa Jonesa, ktorego zamienilem potem na Kuminga + 1st rounder, ktory ostatecznie okazal sie Bufkinem. Nie no tam coś jeszcze chyba dostałem , ale damn, tak, coś mi wisisz za to ruchanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 @LAF soft rebuild ciag dalszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi