shadowy86 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) No, jakby to powiedzieć, oddanie bieda-prospekta za top3 bardzo mocnego draftu generalnie nie może się udać, jeżeli po drugiej stronie nie stoi Vlade&Vivek. ;] I co atrakcyjnego miałyby dać te drużyny z perspektywy posiadających mnóstwo assetów Sixers? Jak będą chcieli Foxa, Tatuma, Jacksona,, to sobie go wezmą z trójką, innej opcji nie widzę. Ja bym Hielda tak szybko nie przekreślał. Po przyjściu do Kings poprawił rzut za trzy(42%), a także średnią zbiórek, przechwytów i asyst. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 no a w tym roku byś wolał Hielda czy Kennarda? Bo ja chyba Kennarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Po prostu 23-letni #6 słabego draftu 2016, po dość przeciętnym pierwszym sezonie w lidze nie jest wart #3 o wiele mocniejszego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Hield grał dobrze w Kings, ale pomysł jego wymiany za topowy pick to abstrakcja. Co do trade up, to Suns wyglądają na zespół który zdecydowanie powinien próbować wziąć Jacksona, innych ruchów się nawet w teorii nie spodziewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 no a w tym roku byś wolał Hielda czy Kennarda? Bo ja chyba Kennarda Kibice 76ers chcieliby jakąś topową dwójkę za ten pick, ale ja nie widzę takiej na horyzoncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Kibice 76ers chcieliby jakąś topową dwójkę za ten pick, ale ja nie widzę takiej na horyzoncie. teoretycznie jakby dołożyli assety to mogą iść po Butlera choć to taki sobie fit ze Simmonsem [jak qrwa w 80% przypadków, co to za no. 1 pick skoro się zesrasz a nie zbudujesz wokół niego drużyny] a może sign and trade na kcp by dogadali? 3 pick do detroit, 12 do sixers, a my nie matc***emy i wysyłamy kcp i wszyscy happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) teoretycznie jakby dołożyli assety to mogą iść po Butlera choć to taki sobie fit ze Simmonsem [jak qrwa w 80% przypadków, co to za no. 1 pick skoro się zesrasz a nie zbudujesz wokół niego drużyny] a może sign and trade na kcp by dogadali? 3 pick do detroit, 12 do sixers, a my nie matc***emy i wysyłamy kcp i wszyscy happy Tylko, że Caldwell-Pope słabo rzuca za trzy, a Philla potrzebuje kogoś z dobrym rzutem za trzy. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Tylko, że Caldwell-Pope słabo rzuca za trzy, a Philla potrzebuje kogoś z dobrym rzutem za trzy. 35% w pistons gdzie spacing ssał strasznie w tym roku. Jest strasznie "streaky" ale robi postępy, 45% nigdy nie będzie miał chyba w sezonie, ale myślę, że do 40 może dobić lekko. Czasem ma dzień konia i potrafi walnąć siedem pod rząd, no a czasem cegli. Jednak jest oprócz tego zajebistym obrońcą i obok Bradleya i Allena chyba najlepszym plastrem na Stephów i Kyrich tej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 35% w pistons gdzie spacing ssał strasznie w tym roku. Jest strasznie "streaky" ale robi postępy, 45% nigdy nie będzie miał chyba w sezonie, ale myślę, że do 40 może dobić lekko. Czasem ma dzień konia i potrafi walnąć siedem pod rząd, no a czasem cegli. Jednak jest oprócz tego zajebistym obrońcą i obok Bradleya i Allena chyba najlepszym plastrem na Stephów i Kyrich tej ligi. Dobija już któryś rok do tych 40% i dobić nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Pośmiałbym się z KCP, bo to trochę szrot, ale zawsze jest jakaś szansa na to, że Sixers go przepłacą, więc może się wstrzymam. W każdym razie sezon na propozycję najgorszej wymiany dla Sixers uważam za otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 sam jesteś szrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Crabbe+ #26 do 76ers za któryś z drugorundowych picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Crabbe+ #26 do 76ers za któryś z drugorundowych picków Przecież oni nie mają tyle wolnego miejsca w salary by to zrobić w czerwcu sam jesteś szrot A wg Ciebie KCP w czym jest dobry? Bo robienie 14 pkt na TS 52 i przeciętnej obronie to raczej nie wzbudza entuzjazmu zwłaszcza że ten jego rzut za 3 jakiś taki podejrzany raz 30 raz 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Gdybym był Dannym i wiedział że Lakers nie wezmą Jacksona to: Crowder+Rozier+1st 2019 Clippers+1st 2019 Grizzlies = 3rd pick+jakieś schodzące 8-9mln co by wyrównać deal 76ers przyjmują powiedzmy dość obiecującego wszechstronnego PG,który potrzebuje nabrać jeszcze trochę ogłady,a gdzie 76ers i tak nie mają nikogo,typa robiącego 14/3/6 40% za 3 jako 3-4 opcja na bardzo fajnym kontrakcie,picki które jak to na chronione przystało może się przydadzą może nie,aczkolwiek ten od memphis w dłuższym wymiarze czasowym może być dość atrakcyjny. Celtics zwalniają jedno miejsce dla Fultza,drugie dla Haywarda(bo to że o niego powalczymy to nie ulega wątpliwości),z 3 pickiem biorą Jacksona,który ze względu na uniwersalność mógłby grac na pozycjach 2,3,może czasem 4.Albo wysyłają picki 1,3 za jakiegoś Leonarda czy innego Davisa i kończymy ten dzień dziecka . Nie wiem czy nie przeszacowałem wartości paczki którejś ze stron,ale według mnie taki deal po jakiś korektach u którejś ze stron mógłby mieć sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Crabbe+ #26 do 76ers za któryś z drugorundowych picków To dopiero deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przecież oni nie mają tyle wolnego miejsca w salary by to zrobić w czerwcu A wg Ciebie KCP w czym jest dobry? Bo robienie 14 pkt na TS 52 i przeciętnej obronie to raczej nie wzbudza entuzjazmu zwłaszcza że ten jego rzut za 3 jakiś taki podejrzany raz 30 raz 35 najlepszy Curry-stopper w lidze https://www.youtube.com/watch?v=aDRan-kheZA rzut jest chwiejny, ale robi postępy, w zeszłym sezonie to pewnego momentu oscylował wokół 40%, zjebało się tak jak wszystko w drugiej połowie sezonu nie będzie raczej nigdy allstarem, ale all defense team kiedyś zrobi i to może nie raz, dlatego proszę mi tu takich słów jak szrot nie używać, bo Pope cały rok był w różnych rankingach wskazywany jako top 5-7 two-guard w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) nie będzie raczej nigdy allstarem, ale all defense team kiedyś zrobi i to może nie raz, dlatego proszę mi tu takich słów jak szrot nie używać, bo Pope cały rok był w różnych rankingach wskazywany jako top 5-7 two-guard w lidze Ja wiem, że teraz różni się definiuje, który zawodnik jest na jakiej pozycji, ale TOP 5, to ja go nigdzie nie widziałem i nawet nie za bardzo widzę, żeby miał tam być w najbliższej przyszłości. W rankingu na bleacher wstawili go na 6 miejsce, niby wysoko, ale pozycję za nim jest Beverley... Szrot, bo oczekuje maxa, a nie jest TOP 50 graczem w lidze. O ile określenie szrot do samego Pope'a nie pasuje, to do Pope'a na nowym kontrakcie raczej będzie trafne. Ja już nawet nie mówię, jak się ma wartość KCP przez 4 lata na maksie, do wartości 3 picku w drafcie na rookie kontrakcie przez 4 lata, który Sixers musieliby oddać. No i to Pistons ma problem, bo wyrównanie KCP sprawia, że z salary nie jest różowo. KCP w RPM jest na swojej pozycji w lidze na 28 miejscu, w DRPM poza 50-tką ( wśród SG), więc tutaj parę dobrych momentów na Currym nie zmienia ogólnej oceny. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przemo odbył workout w DC i teraz śmiga do Charlotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Danny Green plus #29 oraz jakiś słodki dodatek może snt? I 76ers ma sg jakiego potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wiesz ja wcale nie byłbym tak optymistyczny co do tego, czy Sixers podpiszą klasowego PG. A Redick za 20+ na długim konrakcie też trochę śmierdzi. Więc oferty typu Fournier+6, 5+10 bym rozważał. Hill, Lowry, Teague, Mills, Holiday - ja jednak myślę, że kogoś Sixers podpiszą, zwłaszcza, że nawet przepłacenie na 4 lata przy pierwszych kontraktach Simmonsa i Jacksona (?) jakoś bardzo bolesne nie będzie. Dlatego nie sądzę, żeby Sixers brali rozgrywającego, a skoro tak, to żeby wziąć Jacksona-Tatuma trzeba być w top4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi