Zodd Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jakieś predictions na zbliżający się sezon? Twardo po dnie stąpać będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Twardo po dnie stąpać będę Ja również mam taki plan. Bardziej mi chodzi o wytypowanie TOP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja Griffin + Clarcson + Babitt in, Vuc i Thomas out Bulek Vuc i Thomas in, Griffin i Clarcson i Babit out Ja Smart + TJ Warren in, Reggie out Ledley Reggie in, Smart i Tj Warren out Ja Mozgi + Randolph in, Rozzier + Barton +pick 2017 out SlaKB Rozzier + Barton + pick 2017 MB in Mozgi i Randolph out Jak nie opchne randolha do czasu deadlin'u to jego wywalam z rosteru i wtedy powinienem być poniżej Prośba o potwierdzenie, Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 k**** Mozgo za WBartona? anal wałkiem reszta normalne schodzenie z salary, graty weźcie składy uaktualnijcie bo nie wiem komu kogo za kogo proponować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Dobra panowie - zaktualizowałem składy po wszystkich ostatnich trejdach. Sprawdźie prosze czy wszystko się zgadza - jeszcze musze sprawdzic czy wszystkie zrzuty uwzgledniłem , a potem zaktualizowane będą składy na Y! Osoby : - Qooniu - SlaKB - Evitacre - Benon Proszone są o zrzucenie nadmiaru zawodników w ciągu 24h lub poinformowanie mnie w którym momencie dany zawodnik został wyrzucony bo to jeszcze sprawdzam W ciągu 48h proszę o zejście z pensji ostateczne Edytowane 7 Października 2016 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dobra panowie - zaktualizowałem składy po wszystkich ostatnich trejdach. Sprawdźie prosze czy wszystko się zgadza Co wylapalem wpisujac w swoj arkusz... - Suma pensji u QASa sie nie zgadza, chyba zjadles jedna z tych 19stek w srodku? ;-) - jestes zbyt duzyn fanem TopGear bo zawodnik nazywa sie JORDAN Clarkson ;-) - Marquese Chriss ma chyba za niska pensje? Powinno byc 3$, a nie 1. - Ivica Zubac nie ma zadnej pensji. - suma pensji u Tizz jest 181, a nie 184. - Joel Bolomboy podpisal kontrakt w NBA, wiec nie moze byc stashowany. A tak poza tym wielkie dzieki za ta aktualizacje bo wreszcie moge sie zabrac za wysylanie propsow ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzieki udało mi sie wygospodarować chwile w pracy dlatego nie ustrzeglem sje błędów Z Top Gear mega fanem nie jestem ale Clarksona lubie Zaraz zrobie poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Stuckey i James Johnson out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dobra, zrobiłem poprawki dane przez WilQ - czekam na kolejne jeśli coś jest jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 klikaj start, co by mozna przez weekend waivery poustawiac:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 gdzie są aktualne składy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 W pierwszym poście @falcao jeszcze muszę te składy przyklepać na Y! ale jutro na pewno kliknę start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 gdzie są aktualne składy?W pierwszym poscie tego watku. Powinienes znac ta tradycje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 dzięki, myślałem że w 1 poście w temacie salary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 W pierwszym poście @falcao jeszcze muszę te składy przyklepać na Y! ale jutro na pewno kliknę start Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Diłejn Łejd (i Judonis Haslem gratis) na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ten randolph u mnie na sprzedaż szybko bo Szulim ciśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja Griffin + Clarcson + Babitt in, Vuc i Thomas out Bulek Vuc i Thomas in, Griffin i Clarcson i Babit out Ja Smart + TJ Warren in, Reggie out Ledley Reggie in, Smart i Tj Warren out Ja Mozgi + Randolph in, Rozzier + Barton +pick 2017 out SlaKB Rozzier + Barton + pick 2017 MB in Mozgi i Randolph out Jak nie opchne randolha do czasu deadlin'u to jego wywalam z rosteru i wtedy powinienem być poniżej Prośba o potwierdzenie, Dzięki! Potwierdzam, ale nasz trejd jest jednak bez picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi