Advaldo Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jeśli Clippers będą szukać wymiany za DAJ to niestety inny klub w tej wymianie też musi coś zyskać. Laf chce dla swojego klubu jak najlepiej to zrozumiale tylko boje się ze nic w stosunku 1 do 1 za DAJ nie dostaną i lepiej by uderzyć po uzupełnienie 2 pozycje za niego. Ja też się pobawiłem w Espn trade machine i coś takiego stworzyłem, http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=z3r5ynu W tej wymianie każdy klub coś zyskuje, przynajmniej ja to tak widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nie no hejt na Clippers jest od niepamiętnych czasów, nie od poprzedniego sezonu. Poza tym, teksty o sezonie all-in dla Clippers zaczynają być odpowiednikiem Spurs są za starzy. Serio, nie wysyłajcie już teraz Paula gdziekolwiek, bo pewnie i tak nie będzie drużyny, która ma warunki by przyzwoicie mu zapłacić i zdecydowanie zwiększyć szansę na pierścień. Bo co, Cavs, Celtics, poważnie? A z kierownicą śmiechłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Hejt na Clippers pojawił się po decyzji DeAndre Jordan o przedłużeniu z nimi a nie pójścia do Mavs , co moim zdaniem jest dziwne przecież CP3 nie odkręcił kierownicy DeAndre Jordanowi w samochodzie aby nie mógł pojechać do Texasu , Griffin nie zabarykadował się w mieszkaniu DeAndre Jordana gdy ten wychodził na spotkanie z Cubanem. To była decyzja same DeAandre Jordana więc nie rozumiem tego. A nie było przypadkiem tak, że DAJ zgodził się na warunki Mavs a koledzy spod żagli zamiast to uszanować/lutnąć mu zaczęli na niego naciskać żeby odszczekał i zmienił dane słowo? Z tego co pamiętam może nikt mu nie odkręcił kierownicy ale naciski były niezłe, z groźbą, że już się nie będą kolegować włącznie. Jordan uczuciowy chłopak się przejął i został. Innego rodzaju hejtu nie kojarzę poza pocisku ze strony Lakers w kontekście kopiowania. W jakimś sensie słusznego pocisku, bo ciężko aby poprzednie logo Clippers nie kojarzyło się ze złotem i purpurą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Innego rodzaju hejtu nie kojarzę Bandwagonowanie, flopy, wpadki w PO, Donaldy Sterlingi, Rivers JR grający dla ojca, kłótnie o gwizdki, xdkogenne logo i maskotka, łamanie kolegów z pracy, no i zwykły hejt ze strony jakiejś tam części fanów Lakers i drużyn, z którymi rywalizowaliśmy, a tych trochę było. Oczywko nie piszę, że takie są źródła hejtu tutaj, na forum, bo jest to dość małe miejsce, ale raczej każdy z nas w internet zachodzi dalej niż na onet i w innych miejscach jest to bardziej widoczne. Tak czy tak z głowy, na szybko, trochę się tego uzbierało. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez triplejohnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Bo co, Cavs, Celtics, poważnie? Celtics, Spurs, absolutnie poważnie. O ile Spurs dadzą radę udźwignąć jego kontrakt, to mogą okazać się wymarzonym miejscem docelowym na stare lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Spurs to jedyna opcja, którą względnie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Spurs to jedyna opcja, którą względnie rozumiem.Ale prawda jest taka, że za rok to może kompletnie inaczej wyglądać i jacyś nowi kandydaci mogą się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Oczywiście, dlatego: pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Fanatycznie kocha Clippers.. Ma swoje rozważania i chwala mu za to.. Ataki na niego sa bardziej bez sensu niż jego wymiany. No chyba że ktoś kocha negatywny przekaz.. Szkoda tylko, że jak ja dawałem wyraz fanatycznej miłości OKC to niektórzy jechali mnie jak rudą sukę za piątala i jakoś nikt czegoś takiego nie napisał. Ale w sumie, yebie mnie to. Po to jest forum aby wyrażać swoje opinie. Jeśli coś mnie drażni to to napiszę więc koedukacja "co wypada pisać na temat jednego, co wolno klepać drugiemu, a trzeci na jaki kolor może się wysrać" jest delikatnie powiem, słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Szkoda tylko, że jak ja dawałem wyraz fanatycznej miłości OKC to niektórzy jechali mnie jak rudą sukę za piątala i jakoś nikt czegoś takiego nie napisał. Ale w sumie, yebie mnie to. Po to jest forum aby wyrażać swoje opinie. Jeśli coś mnie drażni to to napiszę więc koedukacja "co wypada pisać na temat jednego, co wolno klepać drugiemu, a trzeci na jaki kolor może się wysrać" jest delikatnie powiem, słaba. Ja tam fanatycznej miłości do Thunder u Ciebie nie zauważyĺem, ale to pewnie z uwagi na innego usera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ja tam fanatycznej miłości do Thunder u Ciebie nie zauważyĺem, ale to pewnie z uwagi na innego usera Za to jak słyszę Denver to od razu czekam jak LBS wyskoczy. Tyle, że pozytywnie a nie w kółko z tym samym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 @ely bo to ja pisałem o traceniu szacunku, choć nie myślę tak dosłownie, to już mnie te ciągĺe wymiany z udziałem Jokicia denerwują oj wiesz kiedyś jazz wydymalo denver biorąc Goberta za pick z drugiej rundy.. a potem Wy wydymaliścieChicago dostając harrisa i Nurkicia za McDermotta prawem serii powinniście oddać Jokica za np riversa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 oj wiesz kiedyś jazz wydymalo denver biorąc Goberta za pick z drugiej rundy.. a potem Wy wydymaliścieChicago dostając harrisa i Nurkicia za McDermotta prawem serii powinniście oddać Jokica za np riversa ... najlepiej Doca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Szkoda tylko, że jak ja dawałem wyraz fanatycznej miłości OKC to niektórzy jechali mnie jak rudą sukę za piątala i jakoś nikt czegoś takiego nie napisał. Ale w sumie, yebie mnie to. Po to jest forum aby wyrażać swoje opinie. Jeśli coś mnie drażni to to napiszę więc koedukacja "co wypada pisać na temat jednego, co wolno klepać drugiemu, a trzeci na jaki kolor może się wysrać" jest delikatnie powiem, słaba. Oj wiesz co innego ataki ad rem a co innego jakieś dziwne ad personam i to w sumie tylko z jednej przyczyny tzn wymian Ale jako 100% lewak staje w obronie wszystkich uciśnionych więc jakby co Ciebie też będę bronił nawet jeśli Ciebie to yebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wg statystyk być może. Realnie jest poza top10 i to grubo. Doc od odejścia z Celtics nie pokazł nic nadzwyczajnego. Nie licząc klęski z Rockets. To było rzeczywiście spektakularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Doc jest drugim najlepszym coachem w NBA według statystyk. Wg jakich statystyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 wg eye testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 śmieszniejszej "statystyki" to ja juz dawno nie widziałem a dzieki Karolowi i kilku innym widziałem wiecej niz bym chaiał LAF jesteś gwiazdą na niebie, manną z nieba, afrodyzjakiem offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_NBA_championship_head_coaches Patrzyłem na te statystyki. Pierwszy Pop , drugi Doc Drugi Spoelstra nawiasem mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Drugi Spoelstra nawiasem mówiąc. Trzeci Carlisle, czwarty Kerr, piąty Lue... wg eye testu To znaczy? Póki co Vinny osiągnął z młodszymi Clippers to samo, co Doc z Clippers w prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi