Skocz do zawartości

Gość (Przemek...)

Rekomendowane odpowiedzi

Żegnaj Langston stary druhu. Razem z Thomasem pozwoliłeś mi przetrwać najgorszy sezon w historii Knicks. Mam nadzieję, że rodzinne bagna Luizjany przyniosą Ci szczęście, sytą wypłatę i minuty w tej połamanej rotacji. 

Jednak analizując na chłodno jego pozostanie w klubie - to jego kontrakt mógłby odrobinę popsuć przyszłoroczne zakupy i zasadzenie się na jakiegoś maksa. 

Więc kto teraz jako backup SG będzie grał? Czyżby jednak Phil dał szansę Ronowi? Gość z meczu na mecz w SL rozkręca się coraz bardziej. Dziś w starciu z Orlando trzasnął 22 punkty, 9 zbiórek, 5 asysty, 5 przechwytów 8-15 z gry, 4-9 za 3 oraz 2-3 FT. Tak samo znaleźli Gallowaya więc nie mam nic przeciwko by historia się powtórzyła...

No nie wiem czy beda PO. Na wchodzie bedzie bardzo cieżko o awans.

Oprócz:

Cle, Indy, Tor, Bos czyli pewniaków reszta NYK, Hawks, Heat, Bucks, CHA, Wizz, DET - wyglądają strasznioe równo. Wiadomo ze ktoś z tej grupy pewnie coś skiepści albo kontuzje go rozłożą ale mimo to fight bedzie do końca

A moim zdaniem już mają pewne PO. Heat się rozpadają na naszych oczach i w najbliższym czasie czeka ich tankowanie. Na ten dzień pewniaki do PO to Cavs, Raptors, Bulls, Celtics i Pacers. Można do tego dodać Hawks, chociaż zobaczymy jak to tam będzie pracować z Howardem i bez Horforda. Zostają dwa miejsca i dla mnie zajmą je Knicks i Pistons. Wizards się już wypalili moim zdaniem, co było widać w tamtym sezonie. Nie wierzę w dodatku, że Hornets znowu wejdą do PO - ostatnio wykorzystali słabość Wschodu, w dodatku póki co w off-season raczej dostają po tyłku. A Bucks to jedna wielka niewiadoma tak w sumie. Jarałem się ich sukcesem z poprzedniego roku.

Koniec końców, Knicks strasznie dobrze póki wydają pieniążki. Jak Rose znowu nie dostanie kontuzji albo nie daj Bóg Melo, to powalczą o pierwszą ósemkę, wierzę w to.

Koniec końców, Knicks strasznie dobrze póki wydają pieniążki. Jak Rose znowu nie dostanie kontuzji albo nie daj Bóg Melo, to powalczą o pierwszą ósemkę, wierzę w to.

Piszesz, jakbyś uważał zdrowego Rose'a za dobrego zawodnika, który przynosi drużynie jakikolwiek pożytek. Jaki jest pożytek z obecnego Rose'a?

To jest czysto marketingowy zabieg, mają swoje marketingowe big3 w NY - Melo, Porzingis, Rose. Natomiast sportowo to raczej wiele nie zyskali w tym offseasonie, a może się okazać, że sporo stracili, jeśli Noah się nie ogarnie.

Z Rose'a z ostatnich dwóch sezonów faktycznie niewielki. Ja jednak od dawna uważałem, że Derrick musi zmienić klub, żeby od nowa odżyć w tej lidze. I Knicks są do tego dobrym miejscem, bo nie będzie musiał bawić się w liderowanie i presja jest na pewno dużo mniejsza. Po prostu wierzę, że wreszcie zacznie kręcić cyfry jak za prime time.

No i inna sprawa, że nawet jak on będzie niewypałem, to wciąż w rotacji jest Jennings, nie? ;) Któryś z nich na pewno wypali.

Łał. Ktoś inny tu pisze poza mną :D 

Piszesz, jakbyś uważał zdrowego Rose'a za dobrego zawodnika, który przynosi drużynie jakikolwiek pożytek. Jaki jest pożytek z obecnego Rose'a?

Jeżeli sezon wcześniej twoim głównym rozgrywającym - grającym po prawie 30 min w meczu - jest Jose Calderon to takiego Darka witasz jak króla i rozwijasz przed jego wózkiem inwalidzkim czerwony dywan. To tylko na rok czasu.

Teraz napisze jak fani pewnego zespołu z LA (z takim optymizmem): jakiś insider Knicks widział Darka podczas treningu w LA i mówi, że jest dobrze. Ja w to nie uwierzę do póki nie zobaczę go na parkiecie. 

Mnie bardziej martwi zdrowie i powrót do jako takiej formy Noaha. 

A moim zdaniem już mają pewne PO. Heat się rozpadają na naszych oczach i w najbliższym czasie czeka ich tankowanie. Na ten dzień pewniaki do PO to Cavs, Raptors, Bulls, Celtics i Pacers. Można do tego dodać Hawks, chociaż zobaczymy jak to tam będzie pracować z Howardem i bez Horforda. Zostają dwa miejsca i dla mnie zajmą je Knicks i Pistons. Wizards się już wypalili moim zdaniem, co było widać w tamtym sezonie. Nie wierzę w dodatku, że Hornets znowu wejdą do PO - ostatnio wykorzystali słabość Wschodu, w dodatku póki co w off-season raczej dostają po tyłku. A Bucks to jedna wielka niewiadoma tak w sumie. Jarałem się ich sukcesem z poprzedniego roku.

No Heat odpadli. Wizzard na pewno bym nie skreślał, zdrowy Beal to dalej topowy sg a Wall nie zagra takiego drugiego sezonu z dupy. Co prawda mają miernego trenera ale coś tam ogarną

Poważnie, chociaż wiadomo ze najlepiej NYK  życzę :grin: dużo zalezy od zdrowia ;)

edit:

Łał. Ktoś inny tu pisze poza mną  :grin:

Jeżeli sezon wcześniej twoim głównym rozgrywającym - grającym po prawie 30 min w meczu - jest Jose Calderon to takiego Darka witasz jak króla i rozwijasz przed jego wózkiem inwalidzkim czerwony dywan. To tylko na rok czasu.

Teraz napisze jak fani pewnego zespołu z LA (z takim optymizmem): jakiś insider Knicks widział Darka podczas treningu w LA i mówi, że jest dobrze. Ja w to nie uwierzę do póki nie zobaczę go na parkiecie. 

Mnie bardziej martwi zdrowie i powrót do jako takiej formy Noaha. 

Fanów NYK przybywa wiec sie nie martw.

no ja też sięcieszę ze wszystkiego co jest za Jose, nawet tego Granta przełknę co mi tak go szkoda.

Ogólnie to bardziej nawet licze na wiekszy impact od Jenngisna niż Rose, bo ten pewnie nie dokończy sezonu w zdrowiu.

Najbardziej tak jak Ciebie martwi mnie Noah i to w nim pokładam najwieksze nadzieje na jakiś konkretny wynik

Poza tym w dupe! strasznie szkoda Gallowaya, kurde liczyłem na niego ze z ławki da +
teraz nie ma jego ani Granta, jest Jennings ale stawianie tylko na niego powinno się odbic czkawką.
Edytowane przez Dnc

Jakieś grosze za ostatni plemnik seniora Plumlee Phil zapłacił. Tylko rok gwarantowany i tak pewnie w d-league przesiedzi. Zdrugiej strony Phil przypucował się, że O'Quinn nie dostanie dużych minut na C jako zmiennik chudego Joakima. Oznacza to więcej czasu gry dal Hernangomeza, czy też właśnie Marszal Texas Ranger będzie kręcił lody pod koszem? Jak tak, to jaki był sens sprowadzenia Hiszpana? 

Baker (mój faworyt z SL) dostał propozycję od jakiegoś klubu z Włoch i chyba po zawodach jako rezerwa. 

Darek W. to Judasz. U Jeffa biegłaby za piłką jak młody szczeniak, a u Spo znowu się będzie zastanawiał komu podać. Chociaż z Tragiczem mogą ukręcić fajne, szybkie połączenie. Jego małpy jego cyrk...

Parę lat temu w tym składzie (+ obecny Łotysz) to może nawet pierwszy :P Teraz będzie ciężko o HCA ale playoffy powinny być. Szczególnie z Rose'a będzie pożytek jeżeli będzie zdrowy. Trzymam kciuki, pokaż im w Chicago co stracili ;)