Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 PG: Rose - Jennings SG: Lee - Galloway? - Baker (pewnie odpadnie po SL) SF: Anthony - Thomas - Holliday PF: Porzingis - O'Quinn - Plumlee (pewnie odpadnie po SL) C: Noah - Hernangomez? Jest kasa na obydwa znaki zapytania bez dodatkowych kosztów. Thomas za śmieszne pieniądze na 4 lata ROZBÓJ W BIAŁY DZIEŃ, Jennings na śmieciowej umowie tylko na rok w czasie którego musi coś udowodnić, Rose w ostatnim roku kontraktu będzie musiał walczyć o $$$ dla siebie. Do tego Lee za rozsądne pieniądze i Hiszpański młody talent. Jedyny znak zapytania to Noah i jego zdrowie i tylko to mnie boli (i brak potwierdzonego jeszcze Gallo) Nie wiem co inni fani Knicks powiedzą, ale ja się cieszę z tego co Phil zrobił. A co nam powie Jose o tym off-season w wykonaniu Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A nie uważasz, że podpisanie Jenningsa, który ma zostać zmiennikiem Rose'a to mimo wszystko duże ryzyko? Mam na myśli tu tylko kontuzje. O Derricku już tu było dużo wspominane - o jego niezdrowym odżywianiu i naprawdę dużych problemach z nogami. Za Jenningsem poważna kontuzja, Phil ma jaja ze stali, że obsadził tę pozycję w taki sposób. No ale tak ogólnie to zajebista paczka się wykreowała, przez off-seasonem nie spodziewałem się aż tak radykalnych zmian. Ja biję brawo i czekam na wyniki, tak jak mówię, jeśli nie będzie kontuzji, to PO chyba wreszcie do Nowego Jorku zawitają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A nie uważasz, że podpisanie Jenningsa, który ma zostać zmiennikiem Rose'a to mimo wszystko duże ryzyko? Mam na myśli tu tylko kontuzje. O Derricku już tu było dużo wspominane - o jego niezdrowym odżywianiu i naprawdę dużych problemach z nogami. Za Jenningsem poważna kontuzja, Phil ma jaja ze stali, że obsadził tę pozycję w taki sposób. No ale tak ogólnie to zajebista paczka się wykreowała, przez off-seasonem nie spodziewałem się aż tak radykalnych zmian. Ja biję brawo i czekam na wyniki, tak jak mówię, jeśli nie będzie kontuzji, to PO chyba wreszcie do Nowego Jorku zawitają. Jeśli podpiszą (muszą!) Gallowaya to on będzie również jak backup backupu PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Pozostają dwie niewiadome: zdrowie i myśl trenerska............. Generalnie powinno być ciekawie. Nie, co tam, jaram się ........ Edyta tu była: na probaskecie piszą o kontrakcie dla Lance na poziomie 6/3, braku q-offer dla Gallowaya. Ktoś coś? Edytowane 5 Lipca 2016 przez Knickerbocker....once Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Edyta tu była: na probaskecie piszą o kontrakcie dla Lance na poziomie 6/3, braku q-offer dla Gallowaya. Ktoś coś? Nie czytaj tego portalu. Podpisał kontrakt na 4 lata za 27 mln dolarów. W pierwszym roku zarobi 6.1 mln i później będzie to wzrastać o 7,5% , By mieć kasę na Jenningsa oraz Thomasa - Phil zrobił z Gallowaya niezastrzeżonego wolnego agenta. Zwolniło mu to trochę kasy i mógł podpisać tych dwóch wymienionych. Dalej ma do niego wczesne prawa Birda co pozwala mu zaoferować kontrakt zaczynający się od 6 mln. Jednak jeżeli inna drużyna zaoferuje mu więcej - Knicks nie będą mogli już jej wyrównać gdyż Gallo nie jest RFA i tylko jego dobra wola przesądzi czy zechce zostać w Knicks. Mam nadzieję, że zostanie chociaż ostatnio wziął ślub i może żonka potrzebuje trochę więcej $$$. Oby został... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Oby zdrowie dopisało, bo chcę jeszcze zobaczyć Karmelka walczącego o coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 @ Przemek Ogólnie też mi siępodoba. Byłem poczatkowo trochę zszokowany Rosem ale jeśli walczy w CY to może źle nie bedzie. Dużo roznosi się o zdrowie Noah, bo bez niego widzę tylko opcję z grą KP na C i Melo na 4. Co moze byc ciekawe. Jako że Lopeza Noah zastąpi ale szkoda mi że puścicli Granta A nie uważasz, że podpisanie Jenningsa, który ma zostać zmiennikiem Rose'a to mimo wszystko duże ryzyko? Mam na myśli tu tylko kontuzje. O Derricku już tu było dużo wspominane - o jego niezdrowym odżywianiu i naprawdę dużych problemach z nogami. Za Jenningsem poważna kontuzja, Phil ma jaja ze stali, że obsadził tę pozycję w taki sposób. No ale tak ogólnie to zajebista paczka się wykreowała, przez off-seasonem nie spodziewałem się aż tak radykalnych zmian. Ja biję brawo i czekam na wyniki, tak jak mówię, jeśli nie będzie kontuzji, to PO chyba wreszcie do Nowego Jorku zawitają. No nie wiem czy beda PO. Na wchodzie bedzie bardzo cieżko o awans. Oprócz: Cle, Indy, Tor, Bos czyli pewniaków reszta NYK, Hawks, Heat, Bucks, CHA, Wizz, DET - wyglądają strasznioe równo. Wiadomo ze ktoś z tej grupy pewnie coś skiepści albo kontuzje go rozłożą ale mimo to fight bedzie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Mindaugas Kuzminkaus w Knicks Wolał Was od Blatta ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Super info! Fajna opcja na 2/3 ! Ktos wie jaki kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 https://twitter.com/Urbodo/status/750399786180808704 tyle wiadomo na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) 3KK/yr two year $6 million Edytowane 5 Lipca 2016 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Spanish forward Wily Hernangomez has reached agreement with the Knicks on a multi-year deal, league sources tell @TheVertical Wie ktoś kto to jest ten Chasson Randle? http://www.nba.com/games/20160705/LACNYK/gameinfo.html Edytowane 5 Lipca 2016 przez denixior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A co z Derrickiem Williamsem? Ma coś z wami podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ktoś coś więcej napiszę o tym prospekcie z Realu? I o tym z Turcji też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 A co z Derrickiem Williamsem? Ma coś z wami podpisać? Zrezygnował z opcji 5 mln za ostatni rok kontraktu i wszedł na rynek jako UFA i ... ... dalej czeka na propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Zrezygnował z opcji 5 mln za ostatni rok kontraktu i wszedł na rynek jako UFA i ... ... dalej czeka na propozycje... jest już zbędny, więc arrivederci! Kuzminskas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 http://www.enbiej.pl/2016/07/06/za-kulisami-nomada/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Willy Hernangomez oficjalnie potwierdzony przez Knicks - MSG Channel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Willy Hernangomez oficjalnie potwierdzony przez Knicks - MSG Channel Dobre chemistry z Porzingisem https://vine.co/v/iraq6K5Mre9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Galloway w Pelikanach. Czekam na przepełniony smutkiem post Przemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi