matek Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 12 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Czyje to drugie konto? @Artlan Ma jeszcze ze dwa inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 10 minut temu, matek napisał(a): @Artlan Ma jeszcze ze dwa inne. hahaha ministrant znów resentymentami strzela @Życie_to_mem witaj z powrotem mordko! Alleluja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 41 minut temu, matek napisał(a): @Artlan Ma jeszcze ze dwa inne. Czyli bany tutaj to fikcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 W dniu 20.08.2023 o 23:23, julekstep napisał(a): strzelam ze fluber cos naskarzyl za privy chomika slabe Szkoda czasu na takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Że też ja nigdy nie trafiłem na takie ciekawe kazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 50 minut temu, jack napisał(a): Że też ja nigdy nie trafiłem na takie ciekawe kazanie net i tv mocno im spierdolił PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 https://www.totylkoteoria.pl/ideologizowanie-upolitycznianie-nauki-rosja-zachod/?fbclid=IwAR2sVy3xBodykmhmfS26Uj6gHp9vwg74ANm7Zn_39hfsxb9RR67xCPBO6go @lorakmoże podziwiać przewagę nauki nad religia, że takowa nie ma dogmatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 4 godziny temu, jack napisał(a): Że też ja nigdy nie trafiłem na takie ciekawe kazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 https://x.com/pbpaszportu/status/1696231342101410043?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA To kutas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 28 minut temu, Koelner napisał(a): https://x.com/pbpaszportu/status/1696231342101410043?s=46&t=X1m0kVoRv_84kN1kwt9SHA To kutas Bardzo delikatnie mówiąc bardzo kontrowersyjna wypowiedź o Matuszce Rosji. A wystarczyło, aby zajrzał na wątek ATF Worldwide, zobaczył, że Katarzyna II była przedostatnia, wyprzedziła jedynie Baldwina IV to przynajmniej popełniłby jeden faux pas mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 to zadziwiające jak mocna pozycje ma KK w polsce, szczególnie w środowiskach „patriotycznych”, biorąc pod uwagę, ze od stuleci opowiada się za wrogami naszego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 17 minut temu, lorak napisał(a): to zadziwiające jak mocna pozycje ma KK w polsce, szczególnie w środowiskach „patriotycznych”, biorąc pod uwagę, ze od stuleci opowiada się za wrogami naszego kraju. Dla mnie żaden dziwne, pobieżne zainteresowanie się historią Polski i tym jak Kościół Katolicki kształtował naród i polskość wystarczy, by uznać to za oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 czyli edukacja lezy. zamiast indoktrynować lekcjami „religii” trzeba było sie skupic na historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 20 minut temu, lorak napisał(a): to zadziwiające jak mocna pozycje ma KK w polsce, szczególnie w środowiskach „patriotycznych”, biorąc pod uwagę, ze od stuleci opowiada się za wrogami naszego kraju. Za Rosją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 10 minut temu, lorak napisał(a): czyli edukacja lezy. zamiast indoktrynować lekcjami „religii” trzeba było sie skupic na historii. Dobry pomysł, ja nie chodziłem na religię, chociaż faktycznie - jeśli nikt się nie dokształca i nie ma zainteresowań po szkole średniej, to jednak żaden program nauki nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 32 minuty temu, lorak napisał(a): to zadziwiające jak mocna pozycje ma KK w polsce, szczególnie w środowiskach „patriotycznych”, biorąc pod uwagę, ze od stuleci opowiada się za wrogami naszego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 13 minut temu, fluber napisał(a): Za Rosją? sam papież zachęcał Katarzynę do najazdu na polske, a biskupi stanęli po stronie targowicy, bo się obawiali utraty wpływów oraz majątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, lorak napisał(a): sam papież zachęcał Katarzynę do najazdu na polske, a biskupi stanęli po stronie targowicy, bo się obawiali utraty wpływów oraz majątków. Szczególnie Krasicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 @fluber potrafisz wyjasnic to zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi