Kubbas Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Olivia <3 Edytowane 13 Lutego 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kp11 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 oglądał ktoś rising stars? na highlitach widac ze niezła spina byla pod koniec w obronie, szkoda że przez cały mecz tak nie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Bo młodzi jeszcze nie są zniszczeni i przesiąknięci tym bagnem zwanym NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Przecież w ASG też jest spina w końcówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nie poqwiedziałbym ,ze byłaś jakaś spina. Kolesie zaczeli grać koszykówkę na jakieś 50 sekund do końca. Chyba ze coś przeoczyłem. Szkoda, ze ta gra tak wygląda jak wygląda, ale być może mają w tym zabawę więc jest okay. Chociaż wg mnie poważniejsze podejscie do meczu i małe zagrywki 'jestem lepszy' jakieś szturchańce i pokazanie sportowej wyższosci 'na luzie' byłoby ciekawsze. A takie bangowanie za trzy jak w pobliżu nie ma nikogo to nie moja bajka. Pytanie czy ta formuła się sprawdza, ale to pytanie chcyba do młodych fanów NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Próbowałem obejrzeć dziś powtórkę, po dokładnie 5 minutach wyłączyłem, nawet nie wiem kto MVP... Serio musieliby mi dopłacić żebym chcial to obejrzeć, lnie rozumiem tych tepych Amerykanów, przecież bilety na to badziewie są droższe niż na mecze PO No ale przecież w PO kibice z Kanady nigdy nie zobaczą zespołu z Zachodu, więc nie ma się co dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Obejrzalem cały ten mecz i fatalnie, nawet jakichś dobrych highlightów po ktorych zrobiłbym wow nie było. Do tego ten dureń Lavine to nie potrafi jednego sensownego zdania sklecić. Serio to jest McGee wśród guardów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ja dokładnie obejrzałem cały mecz bez 12minut 34 sekund i 68setnych i również cięzko było się zachwycić jakąś akcją ofensywną nawet przy braku przeszkód. Tym bardziej przy ich braku. Dodatkowo nie było wyrazistych postaci w tym meczu bo niby okay LaVine ze swoim skillem dunkierskim czy Wiggins czy hype'owany Porzyngis, ale ogólnie to blado i nijako. Taka sobie ta przyszłość NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Próbowałem obejrzeć dziś powtórkę, po dokładnie 5 minutach wyłączyłem, nawet nie wiem kto MVP... Ja nie wiem, czy nawet te 5 minut wytrzymałem. Tragicznie się to oglądało, nawet dwóch Lakersów nie zachęciło mnie do dalszego śledzenia tego... meczu(?) i przełączyłem sobie na Nat Geo Wild. W temacie must see games można ostrzec przed włączaniem tego, żeby ludzie raka nie dostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ma ktoś jakieś linki gdzie będą trójki i wsady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Na pewno na reddit.com będzie dużo streamów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 O której godzinie zaczynają się konkursy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 O 2:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ktoś ostatnio mówił, że 3 komentatorów to za dużo? Dzisiaj 6-ciu ich tam naliczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 James Harden jednak jest topowym snajperem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 McKolluch teraz wali 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) James Harden jednak jest topowym snajperem. a tam, natlukl tych punktow teraz glownei ze specjalnych pilek : ) sie pytam gdzie jest wiecej graji z 1szego seeda na wschodzie leeeeee. zal.us ps aaa juz widze, Kevin w nowej odslonie reklamy state farm...darn.... Edytowane 14 Lutego 2016 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Na tablicy jasno napisane, ze do finału 3pt wchodzą Curry, Thompson i Booker ale Wojtek twierdzi twardo, że jest ich czterech Klay Thompson jest robotem Edytowane 14 Lutego 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Na końcu zostało trzech a Wojtek dalej wmawia że będzie jeszcze jedna seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi