ignazz Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 lepiej sie załóżcie czy KB zagra chociaż te 15 minut. Bo to może wygladać tak ze wyjdzie na parkiet, zbije ze wszystkimi piątki, rzuci ze 2 razy i zejdzie po 4 minutach. z 10 metra do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 z 10 metra do tego I to wszystko przed rozpoczęciem meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Lorak utrudniasz Chyba największy laik zauważy że zespół gra na jednego w końcówce? Jordan rzucał gamewinnera zablokowanego przez Mariona, rzucał później jeszcze raz w dogrywce chyba na wyrównanie Widać było gołym okiem że East gra pod niego i wiem to po 13 latach bez patrzenia na staty No ale jak chcesz to teraz ty zaproponuj już proponowałem - oddanie 20 lub więcej rzutów. mniej więcej taką ilość FGA w ASG notuje dwóch zawodników co roku i to zwykle pokroju LeBrona-Duranta, jeśli więc Kobe by tyle oddał, to zdecydowanie można uznać za granie na niego (lub jego pod siebie ;]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Czyli 20+ minut i 20 rzutów tak? Poniżej 20 minut nierozstrzygniete Poniżej 20 rzutów wygrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 czemu miałbym wygrać poniżej 20 rzutów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Czyli 20+ minut i 20 rzutów tak? Poniżej 20 minut nierozstrzygniete Poniżej 20 rzutów wygrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 beka bedzie jak nie będą grać na Kobe a ten i tak powyżej 20 rzutów odpali. Tak od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 beka bedzie jak nie będą grać na Kobe a ten i tak powyżej 20 rzutów odpali. Tak od siebie Twoje przypuszczenia mają niski kurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Niejasno napisałem Zakładamy że jeśli KB odda te 20 rzutow wówczas uznajemy że West grał pod niego, tak? Lub on pod siebie jak wspomniałeś Ergo Jeśli odda mniej rzutów wówczas uznam swoja porażkę i przyznam, że West nie grał dla niego, czyli to od czego zaczęła się nasza dyskusja Przypomne: Ja: Kto wchodzi w zakład że West będzie grał na MVP Mamby? Ty: Czy jadobra Joseph, to czy oddanie co najmniej 20 rzutów z gry możemy uznać za granie pod niego? jeśli tak, to wchodzę w zakład. coś pokrecilem? Ciagnę tydzień nocek i część mojego mózgu śpi, ale chyba dobrze kojarzę fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ok, to ja nie zrozumiałem. czyli nie zakładamy się o MVP jako takie, lecz granie pod Bryanta, które zostanie ocenione przez ilość oddanych rzutów? 20 lub więcej ty wygrywasz, 19 i mniej ja, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tak wynikało z mojej pierwszej wypowiedzi i byłem przekonany że o tym rozmawialiśmy Nie twierdzę ze KB będzie MVP tylko ze West będzie go kreowal, albo chocby próbował kreować Więc tak 20+ ja 19- ty Poniżej 20minut nierozstrzygniete Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mnie ciekawi czy kB zapanuje z góry. Przecież to asg i nie powinniśmy za głęboko wnikac. Od prosta sprawa. Będzie paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Drum w sdc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Z LaVine, Bartonem i Aaron Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 zieeeeewam jedyne co mnie interere to trójki. Kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 zauważyliście, że nie ma żadnego białego w all star game? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Bo oskary są zbyt białe, tutaj wyrównali rachunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) 3point contest - Lowry, Middleton, Curry, Klay, Booker, Reddick, Bosh, Harden skills challenge - Cousins, Davis, Towns, Dray - McCollum, Clarkson, Thomas, Beverley a SDC to wiadomo od wczoraj - Lavine, Drummond, Aaron Gordon, Barton Edytowane 5 Lutego 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Byłyby jaja jakby Boszyk zaorał te wszystkie maszyny szybkostrzelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi