szkoda-czasu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Kolejna wymiana. Griffin, Bogut,Deng za Duncana, Dragica i Jonasa. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 RANK G ROTO +/- TEAM 1 254 107 -2 Sopockie Trefliki 2 235 97 -1 Ball Lovin Criminals 3 235 89 10 Love's Broken Hand 4 216 86 -1 lorak 5 191 75 2,5 L.TM 6 235 73 4 Tottenham Cavaliers 7 247 72 -0,5 MELBEST 8 214 70 6 Honolulu Sunshine 9 228 69 -3 InsideTheNBA Crew 10 246 66 -8 RKS MoToR 11 234 64 -4 Nocna Straż 12 249 62 -1 Siner 13 229 60,5 4,5 January 14 234 46,5 -4,5 Texas Team 15 230 43 -2 jordan20(j.sprawka) poważna zmiana w czołówce - Qooniu awansował aż o 10 punktów, głównie dzięki zyskowi w przechwytach (KCP i jego 3-4 stl co mecz!), a moja sytuacja wygląda coraz gorzej, bo przez kontuzje Goberta i Smarta przybywa meczów w plecy plus nie jestem w blokach tak wysoko, jak być powinienem. w sumie kupię punkty i bloki za asysty oraz zbiórki. może ktoś chętny na Rondo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Mogłeś. @ Edit Co do tych 10 pkt, to może być lekko złudne. Moi musieliby utrzymać taką intensywność w STL przez resztę sezonu, niemniej jednak chyba 48 stl w ciągu ostatnich 3 dni zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie. Jak już tak napisałem posta to wspomnę jeszcze o rzeczy która mnie zadziwia, FT% Przez dwa ostatnie sezonu 0.800% lajtowo gwarantowało top 3, a w tym roku w zasadzie połowa ligi dobija do 0.800. Takie luźne moje spostrzeżenie. Aha, i wymienię Burksa za jakiegoś SF/PF w granicach top 120-130 produkcji. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Nienormalny ten dzień. Statsy poza stelami nawet ok, ale zamiast odrabiać znów straciłem. Niepojęte. Siner wali 23 trójki i po zawodach. Moje 27 asyst na nic nie starcza. Niedługo będę robił 60 zbiórek, a ktoś inny będzie miał 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 27 asyst to dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ogólnie na srednich tracisz coraz mocniej Bulku, jakies 10 pkt w krotkim okresie straciłeś. Poki co to wygląda na to ze Pablo na dłuższym dystansie Cię bez problemu przegoni. A 27 asyst to osobiscie mam w kiepskie dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) RANK G ROTO +/- TEAM 1 306 102 4 Ball Lovin Criminals 2 320 95 -7 Sopockie Trefliki 3 302 83 -2 Love's Broken Hand 4 276 82 -4 lorak 5 254 81,5 7,5 L.TM 6 319 76 4,5 Siner 7 317 75 2 MELBEST 8 290 73 0,5 InsideTheNBA Crew 9 282 69 0 Honolulu Sunshine 10 298 68 -4 Tottenham Cavaliers 11 297 67 3,5 Nocna Straż 12 322 65 -1 RKS MoToR 13 292 56 -0,5 January 14 296 47 1,5 Texas Team 15 306 40,5 -5 jordan20(j.sprawka) (+/- jest w stosunku do średniej sprzed tygodnia, ale jeśli ktoś sobie życzy to mogę wrzucić w odniesieniu do 2w, albo wykres dzień po dniu z całego sezonu)miałem napisać większą analizę, ale generalnie wszystko można podsumować tak: robi się coraz ciekawiej. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Kurde no kiepsko to wygląda, straciłem kosmicznie, niemniej myślę, że chyba jest jakaś granica tego, do czego mogę zjechać. Niektóre kategorie nadal mają się dobrze, jak punkty, zbiórki czy bloki a spadek w trójkach też jest raczej jakiś chwilowy. Choć ogólnie to Marvin i Miles szczyt formy mają już dawno za sobą, a i Lowry z Antkiem obniżyli loty. Ale oczywiście w jakieś dziwne trejdy, w których tylko tracę, a nic nie zyskuję, wchodzić nie będę. A swoją drogą muszę się powoli odgryzać, bo lorak na rotoworld siedzi chyba 24h na dobę i nic innego nie robi Ale z drugiej strony - martwić się będę dopiero wtedy, kiedy ci, co mają kosmicznie sloty na minusie, zaczną je odrabiać bez ubytku na średnich. Lorak i LTM stoją w nich ok i będą stać wyżej, ale co z tego, skoro LTM ma na samym utilu -15? Natomiast brawa dla Pabla, zanosi się, że czajenie się z tyłu przyniesie swoje efekty. On jako jedyny nie ma problemów. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 LTM bedzie mial ciężko na bank, ale na pewno w tym momencie do naszej 4-ki (albo raczej do mnie i Loraka) trzeba powoli zaczac dopisywac Sinera i Kule jako kandydatów do walki o top 3. Ciekawie wgle jak z Sinerem wyjdziemy na trejdzie Bosh-Love, ja zaczynam juz lekko tracic na rbs przez utratę Kevina, ape liczę ze uda mi sie wyrwac trochę pkt w fg/to i wyjde na swoje. Pozatym, od paru lat nie ufam konczynom Kevina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Czyżbyś Quoniu już nie wierzył ze cokolwiekosiągnę ze mówisz o sobie i loraku Co do Love to on już rzuca tak jakby faktycznie miał ją złamaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jest dobrze, bardzo dobrze. Choć niestety przynajmniej 50% wartości mojego teamu to dwaj zawodnicy, a to zawsze ryzykowne. Słowem, muszę trzymać rękę na pulsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Ale ostro w dupie jestem że nawet genialny mecz mccolluma nie pomógł. A przecież Carmelo też nie nawalił. Czy ktokolwiek ma do sprzedania kogoś na pg/sg ze stealami nie rzucajacego dużo pkt? Rubio, Rondo? Edytowane 28 Grudnia 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mój folwark nieco odpalił ale spokojnie już powoli niektórzy wyhamowuja wiec po słabym drafcie liczę przede wszystkim na utrzymanie Wymiana Love-Bosh ... obawiam sie o FG ale liczę ze Love nieco sie ogarnie a przede wszystkim nie polamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ŁOOOOO ostro, Nie chce mi sie myslec teraz, ale jak mnie Melbest przegoni na pudle to sobie zamienimy pare słów we dwoje Panie January. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To ja zamierzam Was gonić Plan już jest opracowany! Najpierw to wydostań się ze strefy spadkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 jestem zdziwiony, że Kula na to poszedł i sorry January, ale zavetowałem tą wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Furtak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 jestem zdziwiony, że Kula na to poszedł i sorry January, ale zavetowałem tą wymianę. J/W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wymiana o tyle trudna do zanalizowania, gdyż w piekielnie dużym stopniu uzależniona od tego, czy Irving na długo przed PO dojdzie do normalnej dyspozycji. Jeden mecz z Raptors nie jest żadnym wykładnikiem. Oddawanie Townsa i Tadka to cholernie dużo. Dziwie się choćby pod tym kątem, iż Kula ode mnie za Townsa chciał Lowry'ego. Minęły jakieś trzy dni i się pcha w takie ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) wiesz co Januray, jeśli bym miał czynić zagrywkę pod siebie, to bym wstrzymał się od veta, bo bardziej prawdopodobne, że Kula mnie wyprzedzi niż ty. tak więc jego osłabienie (pozwolenie na ten trejd) jest mi na rękę. EDIT i nawet jeśli założymy, że Irving przez resztę sezonu będzie grał na top 15, to w drugą stronę idzie przecież Towns z top 20, który jako rookie powinien się poprawić oraz mający pewną pozycję i top 50 Young, w zamian za top 100 MCW, który wkrótce znowu może wylądować na ławce lub w szpitalu. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ty nie rozumiesz argumentu. bo już nawet abstrahując od przyszłych wartości tych graczy (a więc kto ile faktycznie straci/zyska w kategoriach), to skoro uważam, że Kula traci na tej wymianie (bo dlatego przecież vetuję), to absurdalny jest twój zarzut z dbaniem o własny tyłek. szkoda, że musiałeś się zniżyć do tak niskiej zagrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi