Kily Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 W każdym pojedynku poza jednym byłem faworytem a dostałem kilka razy taki blowout ze to kabaret. Żeby było zabawniej, to wygrałeś ze mną, kiedy byłeś wyraźnym underdogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Bap tego nie dogra, szkoda. W ogolę jak i on jak i Killy pieprzyliście tutaj tak, że psuło to atmosferę. Jeden miał ból dupy o trade bo sam miał słaby bilans - miał prawo vetować. Potem wymiana komentarzy propozycji.. jak dzieci. Spece od NFL, naprawdę, moja racja jest lepsza i ważniejsza, a obaj dostajecie w pizdę. Blokowanie się na forum, potem jeden porzuca grę... piaskownica Panowie... znaczy dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wyjście z sytuacji znalazłem takie, że mamy nowego gracza w lidze. Witam agresywnegochomika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Co by nie bylo szkoda ze tak sie skonczylo. Ja wiem jedno, gadanie o propozycjach wymian publicznie, i jeszcze szydzen z nich i dogryzanie sobie z tego powodu jest " no no" w FF. Kazdy z nas otrzymal niedorzeczna propozycje wymian, i kazdy z nas takowa wyslal (nawet jak sobie z tego niezdawal sprawy). Ja tam sie ciesze, ze tuz po drafcie nie komentowalem wyborow bo teraz ladnie bym sie na nich przejechal Na przyszly sezon polecam byc na drafcie live bo to duza czesc sukcesu, oraz polecam byc aktywnym na waivers, mozna sobie ladnie wzmocnic/oslabic ekipe. U mnie teraz duza role odgrywaja ludzi wzieci z waivers czyli Reed, Diggs i L.Miller. Bawmy sie juz do konca bez zgrzytow. Powodzenia dla chomika, ekipy nie uratuje ale moze komus namieszac i odebrac play offy (Kucio-jesli z nim gra ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Spoko, dzieki. Cudow zrobic nie zrobie ale napewno zagram z wami w przyszlym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 No i super, male przetarcie nie zaszkodzi, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Kucio skopal mi dupsko, i to pomimo ze Brees byl lepszy od Bradyego. Za duzo tds nastukales panie kucio, Williams??? crabtree??? Eifert??? Hurns??? I graj tu z takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Big Ben out na kilka kolejek... 4 mecze u mnie zagrał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 No co ja Ci mogę mój Przyjacielu powiedzieć. Póki co nie ma sensu tego obwieszczać, bo nauczony poprzednią kolejką wiem, że wszystkoo jest możliwe:D chciałem już kliknąć "lubię to", no ale za cholerę nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie wkurzaj mnie Kucio Prawda jest taka, ze skopalbym dupsko kazdego poza toba i pewnie Skoczkiem w tej kolejce, "niestety" fantasy tak nie dziala, bynajmniej nie h2h, i top dodaje tylko smaczku. Odrobina szczescia, ile rywal stuknie punktow, ilu i jakich graczy ktos ma na bye weeku itd. Moze jednak spotkamy sie w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 U mnie kontuzji na szczescie bylo/jest niewiele, a WRs graja lepiej niz sie spodziewalem Napisalem to niecale dwa tygodnie temu... Tydzien temu wypadl Bell, teraz Lewis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Skończyły się am ciężki orzech do zgryzienia. 6 WR z potencjałem na 20 fp w meczu, z czego 3 planuję wystawić, a tylko Edelman zawsze trzyma poziom. Do tej pory w takich kwestiach dopadało mnie prawo Murphy'ego (najlepiej punktujący WR na benchu), ale z Danpem wypadałoby to odwrócić. Tylko jak? Rzucać kostką? Edytowane 12 Listopada 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja bym ci podpowiedzial co ja bym zrobil, ale po co mam sobie pluc w brode pozniej ze "sam" sie pokonalem jak przegram Tak "se" patrze na twoja pake i nie moge uwierzyc, ze z taka ekipa jestes poza play offami. Przed sezonem bralbym ta ekipe w ciemno, w trakcie i pewnie po sezonie tez. Masz jedna slabosc czyli pozycje QB ktory jest jednym z wiekszych bustow na pozycji qb w tym sezonie. Ale WR z coraz lepszym Cooksem i Matthewsem, czy wreszcie potezny korpus rb, jest sie czego bac. Jak awansujesz do PO to bedzie czego sie bac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 jak Macias przegrał w 3 kolejce różnicą mniejszą niż 0,1 fp (dokładnie 0,08 fp) to wydawało się to nieprawdopodobne. Jeszcze trzeba poczekać czy yahoo nie będzie korygować statsów, ale wygląda na to, że tym razem przegrał jeszcze mniejszą różnicą, a dokładnie 0,02 fp o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Koszmar powraca, bye bye playoffs, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jak przystępowałem do spotkania z Sławem to widziałem to ciężko, ale była szansa gdyby nie 2 WR 0.00 i Gilmore na ławie. No i Ben ale tego nie można było przewidzieć. Matt Jones na +, Morris chyba się będzie żegnać z startowym miejscem. Szkoda chodzby po 5+ pkt to bym pyknoł jednego z liderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 @macias wspolczucia @kilas graty, miales farta ze glupi gronk faulem odebral Blountowi zdobyty td moze to by pomoglo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki wielkie Danp ale co do cofniętego TD Blounta, to chyba byś 50 fp za niego nie dostał, bo tylu właśnie Ci zabrakło i to mimo, że u mnie dwóch grajków doznało kontuzji w początkowej fazie meczu no i tradycyjnie najlepiej punktującego WR miałem na ławie, nie trafiłem z wyborem obrony itd. tak mogłyby zawsze wyglądać nasze konfrontacje Edytowane 17 Listopada 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Panowie odpowiadajcie na trejdy, wisi cos dwa trzy dni i nie wiem czy macie mnie w dupie czy bawimy sie w kotka i myszke. Nawet jezeli myslicie ze chce was wyr... Odpowiedzcie co o tym myslicie, ale pogadajmy o jakichs podmianach poszczegolnych graczy w wymianie. Naprawde musze was uczyc etykiety w ff? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Bardzo możliwe, że zupełnie niespodziewanie rozstrzygnęła się obsada playoffów na 3 kolejki przed końcem, ale rywalizacja w consolidation (Macias, Kucio, Cisza i ja) powinna być na bardzo zbliżonym poziomie do tych "prawdziwych" playoffów (tego, Danp, Slawo i Skoczek), tylko miejsce 5 później wygląda "trochę" gorzej niż pierwsze. Nie chce mi się użalać nad sobą, zwłaszcza że w tej kolejce musiałbym przez pół godziny wypisywać pechowe okoliczności z ostatniego dnia. Powiem tylko, że podobnie jak tydzień temu dwóch zawodników wypadło mi od razu na początku meczu i podobnie jak zawsze, najlepiej punktującego WR miałem na benchu... No ale gratulacje i tak się należą, więc graty, Skoczek Edytowane 23 Listopada 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi