Kily Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Podziękuj Jetsom. Inna sprawa, że jak zwykle dopadło mnie prawo Murphy'ego (do samego końca zastanawiałem się czy Maclin czy Cooks). http://www.nfl.com/gamecenter/2015110109/2015/REG8/jets@raiders#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000570525&tab=analyze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ale na styku było. Ile drużyn awansuje do PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No Jetsi dokonali niemożliwego. Z gładkiego zwycięstwa zrobili porażkę na styku 4 awansują do PO w walce o mistrzostwo, miejsca 5-8 mają swoje PO, dwie ostatnie drużyny mają spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Najgorsza porażka z możliwych, kiedy uświadamiasz sobie, że zostawiając pusty slot na defensywie wygrałbyś. A Cooks też dałby mi zwycięstwo i dobrze mówiłem, że szkoda, iż go nie wystawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Kucio oszalal. Te twoje teksty mnie rozpiepszaja, bede musial ci wjebac co bys sie troche uspokoil Drew Brees, ktorego mam w m,oich obydwu ligach, juz mialem go oddawac w trejdach, albo obciac za Taylora w mojej innej lidze, ale "se" mysle a dam mu jeszcze szanse, no i zrobil rekord. Co oczywiscie oznacza, ze znowu zacznie grac mega przecietnie nie potrafiac wyjsc z 20pkt, ale co zagral to glowa mala, no i obudzil Cooksa (nie ludz sie Kily ze tak bedzie co tydzien). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja tylko raczyłem zauważyć, że jakkolwiek AJ Green i CJ2k szli łeb w łeb w jardach, to AJ złapał pierwszy TD od 5 meczów, a CJ zrobił pierwsze i drugie fumble lost w sezonie, a do tego cofnięto mu zdobyty TD. Do 22.30 wszystko szło u mnie tak dobrze, że yahoo dawało mi w pewnym momencie 98% szans na zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Ok, Win z tego, week 8 mecz z Kilym. Kucio anulowałem trade. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Prawie przez cholernego ck2k i jego 2 fumble, i niezaliczony td przegralem w draft kings, prawie... Powoli szykuje sie na mecz z kilasem, to bedzie wojna Edytowane 2 Listopada 2015 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Branie Lucka tak wysoko, kurde nie rozumiałem tego, Aron jeszcze spoko ale nie "Andrzej Nieszczęście". Mecz z Kilym, Kuce z Sławem i Kucio z Danpem, te mecze mogą znaczyć dużo - przenoszę tutaj, bo pomyliły mi się tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ten difens Broncos miazdzy, nie myslalem, ze az tyle pkt nastukaja przeciwko Rodgersowi, wracaja do podstawowego skladu u mnie. Patrze na dokonania moich ludzi z Colts, Norman zrobil z TY swoja dziwke, Flenner zupelnie przyzwoicie ponad 10pkt, a mial dropped td tez. A najwieksze jaja ze Dez sie nie miesci u mnie w skldzie, nie dopoki ma tak zje***ych qb ktorzy mu pilki nie potrafia dostarczyc. Wracaj Tony Romeo bo na play offy jak sie do nich zalapie potrzebuje wypasionego Deza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dal mi Kucio pstryczka w nos, ten cholerny Eifert bedzie pewnie drugim te branym za rok w drafcie. Barnidge spadl na buzke z Mazielem, zgodnie z oczekiwaniami zreszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 a AJ Green znowu pod względem fp w cieniu nie tylko Eiferta, ale i Sanu oraz Jonesa. Kiepsko wygląda mój los w tym fantasy, ale walczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jeden mecz, musi sie przyzwyczaic do nowej-twojej druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Eifert to tez fajny gagatek, tydzien temu go wystawilem w draft kings-pizda. W tym tyg swietny match up ale czwartkowy mecz, a ja nie gram w czwartki, za dlugo sie czeka do weekendu, plus tnf jest czesto nieprzewidywalny, no i mnie pokaral 3td. Znajde "se" innego TE ale 3tds to 3tds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jeden mecz, musi sie przyzwyczaic do nowej-twojej druzyny Oby się zadomowił u mnie szybko i lepiej niż u Kucia, bo póki co to w tym sezonie tłucze dobrze raz na półtora miesiąca, a to mnie nie urządza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Musze wywolac AF9 do tablicy. Grasz dalej cz lige i przede wszystkim nas zlewasz? Widze polowa ekipy kontuzje badz bye week. Troche to nie fair i niepowazne wzgledem nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No chciałem napisać, mu czy gra jeszcze - ma jeszcze czas by wystawić drużynę ale no.. dużo go nie ma. Sam mówił, że gramy/gra do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jasne ze ma czas, ale poki co dobrze to nie wyglada. Ruchow zadnych nie robi, ludzie na bye weeku, ludzie kontuzjowani, do kiedy czekamy az sie obudzi? Kilas tez nie moze czatowac do 15 min przed rozpoczeciem niedzielnych spotkan by na gwalt ustawiac sklad za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Proponuję poczekać do jutra do południa przynajmniej, jak nie będzie odzewu to wstawię mu kogo ma i wezmę z FA jakichś RB, bo na tej pozycji nie ma nikogo do grania. Jeśli nie będzie z jego strony woli gry, to wychodzi lipa, bo w tym stanie rzeczy ci, którzy będą grali przeciwko niemu drugi raz w sezonie (od następnego tygodnia matchupy się powtarzają) będą w uprzywilejowanej sytuacji względem pozostałych, a przy tak wyrównanej lidze jak nasza może mieć to w sumie decydujące znaczenie dla awansu do PO. No ale na to tu już chyba nic nie poradzimy. Edytowane 7 Listopada 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 mnie zastanawia jak yahoo liczy i prognozy i jak ci wszyscy spece się znają W każdym pojedynku poza jednym byłem faworytem a dostałem kilka razy taki blowout ze to kabaret. Zabawa przednia, za rok też się pisze tylko nie opuszcze draftu i będzie bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi