Skocz do zawartości

Fantasy NFL Yahoo!

Kily

Rekomendowane odpowiedzi

Kucio oszalal. Te twoje teksty mnie rozpiepszaja, bede musial ci wjebac co bys sie troche uspokoil :) 

Drew Brees, ktorego mam w m,oich obydwu ligach, juz mialem go oddawac w trejdach, albo obciac za Taylora w mojej innej lidze, ale "se" mysle a dam mu jeszcze szanse, no i zrobil rekord. Co oczywiscie oznacza, ze znowu zacznie grac mega przecietnie nie potrafiac wyjsc z 20pkt, ale co zagral to glowa mala, no i obudzil Cooksa (nie ludz sie Kily ze tak bedzie co tydzien).

Ja tylko raczyłem zauważyć, że jakkolwiek AJ Green i CJ2k szli łeb w łeb w jardach, to AJ złapał pierwszy TD od 5 meczów, a CJ zrobił pierwsze i drugie fumble lost w sezonie, a do tego cofnięto mu zdobyty TD. ;) Do 22.30 wszystko szło u mnie tak dobrze, że yahoo dawało mi w pewnym momencie 98% szans na zwycięstwo.

Ten difens Broncos miazdzy, nie myslalem, ze az tyle pkt nastukaja przeciwko Rodgersowi, wracaja do podstawowego skladu u mnie.

Patrze na dokonania moich ludzi z Colts, Norman zrobil z TY swoja dziwke, Flenner zupelnie przyzwoicie ponad 10pkt, a mial dropped td tez. A najwieksze jaja ze Dez sie nie miesci u mnie w skldzie, nie dopoki ma tak zje***ych qb ktorzy mu pilki nie potrafia dostarczyc. Wracaj Tony Romeo bo na play offy jak sie do nich zalapie potrzebuje wypasionego Deza.

Eifert to tez fajny gagatek, tydzien temu go wystawilem w draft kings-pizda. W tym tyg swietny match up ale czwartkowy mecz, a ja nie gram w czwartki, za dlugo sie czeka do weekendu, plus tnf jest czesto nieprzewidywalny, no i mnie pokaral 3td. Znajde "se" innego TE ale 3tds to 3tds :)

Proponuję poczekać do jutra do południa przynajmniej, jak nie będzie odzewu to wstawię mu kogo ma i wezmę z FA jakichś RB, bo na tej pozycji nie ma nikogo do grania.

Jeśli nie będzie z jego strony woli gry, to wychodzi lipa, bo w tym stanie rzeczy ci, którzy będą grali przeciwko niemu drugi raz w sezonie (od następnego tygodnia matchupy się powtarzają) będą w uprzywilejowanej sytuacji względem pozostałych, a przy tak wyrównanej lidze jak nasza może mieć to w sumie decydujące znaczenie dla awansu do PO. No ale na to tu już chyba nic nie poradzimy.

Edytowane przez Kily