double. Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 może gdyby drummond sie nie wyfaulowal tak szybko... <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 W sumie to fajny mecz z Grizzlies do 47.58 s…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Za komentarz do meczu służy poniższy obrazek... … póki graliśmy s5 to było 15-20 pkt odjazd, wchodziła nasza ława wiadomo… generalnie Noel potencjał w obronie Okafor w ataku, ciekawe czy Embiid stanowi ich połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wreszcie mecz w którym siedziały trójki, była obrona przechwyty, bloki zaangażowanie (może poza Drummondem - ale On w b2b zawsz)e gra słabiej) Swietny mecz skrzydłowych: 16 pkt Mook (7-13) i 20 pkt Ilysasova (9-13), do tego obaj wspólnie z KCP utrudniali życie Georgowi (4-16 z gry), KCP kolejny świetny mecz w obronie, 18 pkt a także 8zb 7as 4stl, Reggie grał swoje 21 pkt 9as, swietnie go zastępował Blake (rzadkość w jego wydaniu). W sumie 13 trójek trafionych na 44% a wiemy że jesteśmy najsłabsi w tym elemencie w całej NBA. Generalnie chyba najlepszy mecz w sezonie teraz przed nami całą seria trudnych spotkań zobaczymy czy to jednorazowy wyskok czy drużyna rośnie w oczekiwaniu na kontuzjowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dla tych co nie widzieli... https://www.youtube.com/watch?v=FB2JtuFSn0A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Clippersi nas dogonili Boston nie dał rady... Generalnie wreszczcie wygrany mecz, w którym średniawo grali Drummnond i Reggie (ożywił w 4Q), kolejny siódmy mecz KCP, w którym oprócz genialnej obrony daje wsparcie w ataku, dziś najlepiej w sezonie 31 pkt, Reggie nie podawał ale swoje uskładał 23pkt, Z Bostonu wymienić należy Isiaha Thomasa (nie Lorda III), który nie wiem jak innych ale mnie wkurwia…. w przeciwieńtwie do swego imiennika z przeszłości. Ps. wracali do Detroit byli gracze - Josh był boooooczany niemiłosiernie darmozjad jeden, natomiast jak wchodził na parkiet Jerebko były oklaski - Viking zawsze dawał "instant support" z ławki czego nam brakuje. No i najważniejsze wraca Jennings, najpierw zagra w GR Drive, a 29.12. z Knicksami ma wrócić, póki co będzie się rozgrzewał D-league. Szału nie ma w naszej grze, ale i nędzy widzianej przez ostatnie lata też brak, jest dobrze a będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Clippersi nas dogonili Boston nie dał rady... Generalnie wreszczcie wygrany mecz, w którym średniawo grali Drummnond i Reggie (ożywił w 4Q), kolejny siódmy mecz KCP, w którym oprócz genialnej obrony daje wsparcie w ataku, dziś najlepiej w sezonie 31 pkt, Reggie nie podawał ale swoje uskładał 23pkt, Z Bostonu wymienić należy Isiaha Thomasa (nie Lorda III), który nie wiem jak innych ale mnie wkurwia…. w przeciwieńtwie do swego imiennika z przeszłości. Ps. wracali do Detroit byli gracze - Josh był boooooczany niemiłosiernie darmozjad jeden, natomiast jak wchodził na parkiet Jerebko były oklaski - Viking zawsze dawał "instant support" z ławki czego nam brakuje. No i najważniejsze wraca Jennings, najpierw zagra w GR Drive, a 29.12. z Knicksami ma wrócić, póki co będzie się rozgrzewał D-league. Szału nie ma w naszej grze, ale i nędzy widzianej przez ostatnie lata też brak, jest dobrze a będzie lepiej mnie też wnerwia Isiah, nie wiem czemu ale mnie wnerwia ja myślę, że kibice Detroit raczej powinni być bardzo zadowoleni i dawać jescze wiekszy kresy zaufania SVG bo jest coraz lepiej, a powinno być jeszcze lepiej kolejn sezon będzie brdzo ważny by Pistons nie stali w miejscu a zmienili coś na plus, orpócz ognia z ławki to moze jakiś skrzydłowy z wyższej pólki by się nadał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Do przerwy 55-52, fatalnie rzucamy osobiste, na 22/14 z czego nasi centrzy (AD, J. Anthony) 4/4, sędziowie gwizdają cholernie drobiazgowo, pozytywnie Blake, Drummond leniwy w obronie, ale blok na Derricku może go zmobilizuje w 2 połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Playoffs ?? NIE to tylko mecz Bulls Pistons no i szykuje nam się czwarta dogrywka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 i mamy błąd po stronie us. nabazgrali, że ostatni raz w regularze 4 dogrywki były w portland w 1984 roku. a prawdą jest to, że to było w 97 roku, pho-por 139-140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 uff co za mecz, warty tych 3 godz. 40 min co to była za walka (niestety sędziowie zbyt często ją przerywali), super mecz, który nie musiał trwać tak długo, takie zwycięstwa budują morale i cementują drużynę, potrzebowaliśmy winu jak powietrza po porażkach z Grizzlies i Clippers co do występów indywidualnych: Reggie w dogrywkach przypominał tego Reggiego z 4Q z Portland, 31 pkt, 13 as. Drummond 33 pkt, 21 zb, 2 blk (jedno podwojenie zawalił w dogrywce) Stanley wymienony jako trzeci, dał na siłę w 3Q, 16 pkt, 7 zb KCP - przez pewne części meczu niewidoczny - ale trójka doprowadzająca do dogr. wielka 17 pkt 7 zb Mook 20 pkt, 7 zb, no i trójka w dogrywce i Ilyasova zdecydowanie najsłabszy z s5, głupio faulował, słaba skuteczność kolejny spoko mecz Blake'a co do Bulls, niezły mecz Butlera i Gasola, częsciowo Rose (razem rzucili 107 pkt.) Deeeeetroit Basketball !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Czy Morris nie pobił czasem rekordu Pistons w minutach na boisku? Nie wiem jaki jest ale na pewno blisko <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Czy Morris nie pobił czasem rekordu Pistons w minutach na boisku? Nie wiem jaki jest ale na pewno blisko <br /> te cztery dogrywki to rekord organizacji, zatem logika wskazuje iż 57 min Mooka jest też najdłużej grającym zawodnikiem Pistons w jednym meczu (notabene grałby dłużej ale wyleciał za 6 fauli) to także chyba jedyny mecz tłoków, gdzie w minutę usiadło 3 naszych graczy za 6 fauli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 a po połowie poszedłem spać bo stwierdziłem, że nuda jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jennings dziś gra w drużynie dleague Pistonsów <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wydaje się, że na razie tak 15-20 min. to wszystko co Jennings na wysokich obrotach będzie w stanie zagrać, przede wszystkim zobaczymy jak z tempem gry sobie poradzi,bo d-league to nawet średniaki są "orłami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nawet na te 15-20 minut potrzebujemy impactu z ławki jak tlenu. Niech rozrusza trochę tych gości, pogra coś ze Stanleyem, narzuca Baynesowi alleye , jakieś trójeczki. Jak tylko będzie grał dla zespołu to może być bezcenny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Jak podaje David Mayo via Twitter: Jennings: "If coach wants me to play in Miami, I'll play https://www.youtube.com/watch?v=Yw4LCdwiWQQ zatem czekamy... Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Hennenberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 ciekawe czy będzie żar z Miami ? http://need4sheed.com/wp-content/uploads/2013/12/Brandon-Jennings-Pistons-vs-Bulls-December-7-2013.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi