eMeS Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 ok**** nie wiedziałem że mamy forum dynasty... Nice one. Polecam wątek z pensjami w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Eh.. nie wychodzi mi to tankowanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Eh.. nie wychodzi mi to tankowanie :/A ja z kolei jestem tam gdzie być powinienem że swoim shit składem, czyli na dnie Edytowane 3 Listopada 2015 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Karl dal 100$ za Ezeliego... a wystarczylby 1$, auc ;-) Eh.. nie wychodzi mi to tankowanie :/Zawodnicy graja lepiej niz oczekiwales? Wspolczcucia... ;-) BTW, z tak grajacym Currym to rzeczywiscie evita jest faworytem ;-) Ale mam go w innych ligach, wiec niech tak dalej ciagnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Eh.. nie wychodzi mi to tankowanie :/ Zupełnie nie na miejscu jest wrzucanie takich tekstów : P Zwłaszcza, że jestem 4 od końca, a Ty masz mój pick. To idealne tankowanie - nie swoim kosztem ! btw. nie spodziewałem się aż tak złego startu... Karl dal 100$ za Ezeliego... a wystarczylby 1$, auc ;-) A mógł być Portis za stówkę ; ) BTW, z tak grajacym Currym to rzeczywiscie evita jest faworytem ;-) Ale mam go w innych ligach, wiec niech tak dalej ciagnie! nie ma szans, przecież te statystyki wyglądają jak z nba2k... Edytowane 4 Listopada 2015 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Karl dal 100$ za Ezeliego... a wystarczylby 1$, auc ;-) Lekko się zdziwiłem, jak rano zobaczyłem, że ten 1$ wystarczyłby, ale z drugiej strony drugi rok z rzędu zdrowego Boguta to bardzo male prawdopodobieństwo plus nie jestem dosyć aktywny na rynku fa/waiverów, więc wolałem mieć pewniaka i mi udało mi się go zdobyć. A moj waiver 19 nie za bardzo pomagał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale 100$ za niego to jakiś kosmos. A pomyśleć, że mówią, że moje 30$ za Bazemore na sznurku to był czysty akt desperacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ale 100$ za niego to jakiś kosmos. A pomyśleć, że mówią, że moje 30$ za Bazemore na sznurku to był czysty akt desperacji... Nazwałem to włączeniem "mini-panic mode", więc nie jest aż tak źle A $100 za Ezeliego brzmi nieźle, to trzeba przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Oddalem goscia, ktory ma w tym sezonie 4 bloki na mecz... i ciagle mam za duzo blokow w skladzie!! Geeez ;-) To co, albo musze sie pogodzic z duzym overkillem w tej kategorii albu musze pokombinowac z wiekszymi trejdami? nie ma szans, przecież te statystyki wyglądają jak z nba2k...50+% za 3 nie utrzyma, ale im wiecej bedzie rzucal tym lepiej dla jego wartosci w fantasy... przeciez Curry jest swego rodzaju cheatcodem bo nie bylo dotychczas gracza, ktory by trafial trojki ze swietna skutecznoscia wlasciwie w dowolnej sytuacji [w tym po kozlowaniu!]. Ale 100$ za niego to jakiś kosmos. A pomyśleć, że mówią, że moje 30$ za Bazemore na sznurku to był czysty akt desperacji...Zeby byc fair trzeba dodac, ze w tej lidze pobiera sie potencjalnie na lata, wiec jesli karl wierzy w Ezeliego... Edytowane 6 Listopada 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Oddalem goscia, ktory ma w tym sezonie 4 bloki na mecz... i ciagle mam za duzo blokow w skladzie!! Geeez ;-) Tak to jest jak się ma Goberta i Ibake w skladzie ; ) sami zablokowali 33 rzuty. Czyli gdyby inni zawodnicy z twojej druzyny w ogóle nie rozumieli koncepcji blokowania rzutów to i tak byłbyś o 3 bloki od 18 pkt w tej kategorii. U mnie natomiast dalej nieróżowo. Mój najlepszy zawodnik obecnie to Kent freakin Bazemore. Wiedziałem, że będą problemy z Aldridgem, bo będzie musiał przystosować się do nowego systemu, ale jak oglądam spursów to ma mnóstwo open looków. Po prostu wygląda o wiele gorzej fizycznie i mentalnie i to jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dajesz eMeS, tylko tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wlasnie sobie uswiadomilem, ze wywalilem przed sezonem Marvina... #oops ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 ktos chetny na Splittera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 ktos chetny na Splittera? FA market. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 najwyrazniej:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Troche zawalilem, majac saaricia wypelnilem 3 sloty na benchu. Czekam na karę niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Z okazji wolnej chwili wrzucam tabelki totale: średnie: Evita rządzi na średnich, QAS daje czadu w totalach. Świetny też start maca i SAS. Ogólnie widać dwie taktyki, rozgrywanie meczów na mase lub rozgrywanie regularnie slotów. Normalnie byłbym za tą drugą taktyką, ale w dynasty może być różnie. Najbardziej zdumiony jestem tak wysoką pozycją Detroit I Bostonu na średnich. Dla mnie niestety obydwie tabele nie wyglądają zbyt wesoło, można składać niepoważne oferty, jestem zdesperowany : P Edytowane 13 Listopada 2015 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 w dynasty zdecydowanie jestem zwolennikiem nabijania slotów, a mam dość równą kadrę i mogę spokojnie grać wszystkimi, z drugiej strony nie bardzo mogę żonglować FA (Marvin pozdrawia wiLQ)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Gdyby ktoś był zainteresowany Lowrym, Lee, Bogutem, Gasolem czy Greenem to zapraszam do składania ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Oferta dla tankerów: Jerian Grant + Enes Kanter. W zamian oczekuję 3-pointera, rzucającego na niezłym FG%. Nie muszę pisać, że za Stauskasa tego duetu nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi