Skocz do zawartości

[Liga Roto Dynasty] - sezon 2015/2016

karl

Rekomendowane odpowiedzi

Karl dal 100$ za Ezeliego... a wystarczylby 1$, auc ;-)

Eh.. nie wychodzi mi to tankowanie :/

Zawodnicy graja lepiej niz oczekiwales? Wspolczcucia... ;-)

BTW, z tak grajacym Currym to rzeczywiscie evita jest faworytem ;-)

Ale mam go w innych ligach, wiec niech tak dalej ciagnie!

Eh.. nie wychodzi mi to tankowanie :/

Zupełnie nie na miejscu jest wrzucanie takich tekstów : P 

Zwłaszcza, że jestem 4 od końca, a Ty masz mój pick. To idealne tankowanie - nie swoim kosztem !

btw. nie spodziewałem się aż tak złego startu...

A mógł być Portis za stówkę ; )

BTW, z tak grajacym Currym to rzeczywiscie evita jest faworytem ;-)

Ale mam go w innych ligach, wiec niech tak dalej ciagnie!

nie ma szans, przecież te statystyki wyglądają jak z nba2k...

Edytowane przez eMeS

Lekko się zdziwiłem, jak rano zobaczyłem, że ten 1$ wystarczyłby, ale z drugiej strony drugi rok z rzędu zdrowego Boguta to bardzo male prawdopodobieństwo plus nie jestem dosyć aktywny na rynku fa/waiverów, więc wolałem mieć pewniaka i mi udało mi się go zdobyć. A moj waiver 19 nie za bardzo pomagał.

Oddalem goscia, ktory ma w tym sezonie 4 bloki na mecz... i ciagle mam za duzo blokow w skladzie!! Geeez ;-)

To co, albo musze sie pogodzic z duzym overkillem w tej kategorii albu musze pokombinowac z wiekszymi trejdami?

nie ma szans, przecież te statystyki wyglądają jak z nba2k...

50+% za 3 nie utrzyma, ale im wiecej bedzie rzucal tym lepiej dla jego wartosci w fantasy...

przeciez Curry jest swego rodzaju cheatcodem bo nie bylo dotychczas gracza, ktory by trafial trojki ze swietna skutecznoscia wlasciwie w dowolnej sytuacji [w tym po kozlowaniu!].

Ale 100$ za niego to jakiś kosmos. A pomyśleć, że mówią, że moje 30$ za Bazemore na sznurku to był czysty akt desperacji...

Zeby byc fair trzeba dodac, ze w tej lidze pobiera sie potencjalnie na lata, wiec jesli karl wierzy w Ezeliego... Edytowane przez wiLQ

Oddalem goscia, ktory ma w tym sezonie 4 bloki na mecz... i ciagle mam za duzo blokow w skladzie!! Geeez ;-)

Tak to jest jak się ma Goberta i Ibake w skladzie ; ) sami zablokowali 33 rzuty. Czyli gdyby inni zawodnicy z twojej druzyny w ogóle nie rozumieli koncepcji blokowania rzutów to i tak byłbyś o 3 bloki od 18 pkt w tej kategorii.

U mnie natomiast dalej nieróżowo. Mój najlepszy zawodnik obecnie to Kent freakin Bazemore. Wiedziałem, że będą problemy z Aldridgem, bo będzie musiał przystosować się do nowego systemu, ale jak oglądam spursów to ma mnóstwo open looków. Po prostu wygląda o wiele gorzej fizycznie i mentalnie i to jest problem.

Z okazji wolnej chwili wrzucam tabelki

totale:

dynasty_totals.jpg

średnie:

dynasty_avg.png

Evita rządzi na średnich, QAS daje czadu w totalach. Świetny też start maca i SAS. 

Ogólnie widać dwie taktyki, rozgrywanie meczów na mase lub rozgrywanie regularnie slotów. Normalnie byłbym za tą drugą taktyką, ale w dynasty może być różnie. 

Najbardziej zdumiony jestem tak wysoką pozycją Detroit I Bostonu na średnich. 

Dla mnie niestety obydwie tabele nie wyglądają zbyt wesoło, można składać niepoważne oferty, jestem zdesperowany : P

Edytowane przez eMeS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.