Krzemo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jack poszedł za Stevena Adamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To byl jedyny draft od lat by taka przebudowe przez draft zrobic, sam z # 6 rozwazalem winslowa ale cierpliwosci trzeba oubre portis to dwa lata dobijania sie do rotacji, mickey to chyba prospect na 18', a koniec koncow jak nie trafisz antony davisa w drafcie to chocby kazdy pick wypalil i robil przewidywane 40 fp to to jest rebuilding h wart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Musze zejść z salary, najchętniej oddam Kobiego,Mo Williamsa,Fourniera...Reszta do wyciągnięcia przy dobrej ofercie. W offseasonie możliwie tanio udało pozyskać się T.Chandlera.Szkoda, że nie udało się z Jackiem,T.Youngiem,Millsapem i Nowikiem. Bogdanovic,Morris i Aminu w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ale z drugiej strony zakladajac anielska cierpliwosc GMa jakie byscie ustawili over/under na pytanie "ile solidnych zawodnikow wyjdzie z tych 8 pickowych rzutow kostka"? 2,5? 3? 3,5? Wybrać zawodnika, który kiedyś będzie się nadawał do rotacji to jakieś 10% sukcesu - 90% to posiadanie go w momencie, kiedy zaczyna się łapać do tej rotacji dwa lata później- highly unlikely. Także co za różnica. Ja takich potencjalnych 35+ fp za półtora roku, na ten moment w większosci olewam, bo nikt ich nie chce kupować nawet za kombinację 33lata/29fp na 6 tygodni do końca sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mam nadzieję, że się nie obrazicie – chciałem tylko wrzucić małe ogłoszenie: Na forum sznurowadlo.pl prowadzimy rozgrywki w formacie H2H z draftem aukcyjnym, więc jeśli są tutaj jacyś chętni, by dodatkowo spróbować sił w "innej dyscyplinie", to zapraszamy, bo jest jeszcze trochę wolnych miejsc. W tym sezonie pierwszy raz powinno nam się udać stworzyć 2 ligi na drugim poziomie rozgrywek, a nawet tam poziom będzie wysoki. Chętnych odsyłam tutaj: http://sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=22&t=264&st=0&sk=t&sd=a Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Wilq już podsumował moje ruchy transferowe i wywołał mnie do tablicy. Poprzedni sezon w sumie nieudany, liczyłem na top 3, ale Dirk zdziadział a Lee przepadł w rotacji, gdyby utrzymali swój poziom to kto wie ... Plan był taki żeby radykalnie się odmłodzić skupić tyle picków ile się da i przy okazji wyciągnąć może kilku młodych z potencjałem, którzy już coś pokazali. Generalnie wszystko się udało, a co z tego będzie okaże się najszybciej pewnie za 3 sezony. Mogę powiedzieć, że wierze w moje wybory, bo są to goście z potencjałem ... ale co z tego wyniknie ... chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć. Kilka razy kombinowałem już z przebudową, ale brakowało cierpliwości, tym razem będzie inaczej, poczekam, zgarnę jeszcze ze 2-3 nr 1 w drafcie i dopiero przyatakuje. Edytowane 13 Września 2015 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To byl jedyny draft od lat by taka przebudowe przez draft zrobic, sam z # 6 rozwazalem winslowa ale cierpliwosci trzeba oubre portis to dwa lata dobijania sie do rotacji, mickey to chyba prospect na 18', a koniec koncow jak nie trafisz antony davisa w drafcie to chocby kazdy pick wypalil i robil przewidywane 40 fp to to jest rebuilding h wartJa również brałem bardzo poważnie pod uwagę Winslowa z #7. W zasadzie zastanawiałem się tylko pomiędzy Winslowem a Turnerem. Postawiłem na tego drugiego tylko z tego względu, że Indiana od początku będzie na niego stawiała i ma szansę od pierwszego sezonu dostawać sporą ilość minut. A w Heat został się Deng, który będzie zabierał minuty rookasowi. No i nie chcę czekać kilku sezonów aż wskoczy do S5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Na Yahoo jestem ciągle jako Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Z tego co pamiętam nazwy zespołów sami sobie musicie zmienić. Dogadaj się z Antkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 a ok, już kumam. Dałem więc nazwę tymczasową. Antek musi tylko zmienić swoją nazwę na Houston i wtedy ja będę mógł wpisać Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 wymiana z Piotrkiem: Kobe za Carrolla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 wymiana z Piotrkiem: Kobe za Carrolla. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Opchnę 2 za 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Lorak , oplaciles Rogera czy chcesz miec 500 fp i jeszcze wybierac z waivera ?bo sobie tego nie wyobrazam, reszta to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Lorak , oplaciles Rogera czy chcesz miec 500 fp i jeszcze wybierac z waivera ?bo sobie tego nie wyobrazam,Draft rookich skonczyl sie 24 godziny temu, wiec lorakowi zostalo na zejscie z pensji drugie tyle... a jest 47,1[!] powyzej limitu ;-) Z drugiej strony moze po prostu wywalic 4 zawodnikow z dolu rotacji, ktorym pogorszyla sie sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jak Lorak przewróci się na chodniku i straci przytomność na 24 godziny to co, Davis na FA jako pierwszy gracz, który pozwoli zejść poniżej SC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Wywalam Fourniera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tolliver, Amare, Asik oraz Beverley lecą na FA i w ten sposób schodzę poniżej 460. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Roger, Kiedy będą aktualne składy? Tu i na FBX ? Na coś czekamy ogólnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 W poniedziałek ok. 10 będzie wszystko, więc macie czas. Nie mam teraz dostępu do lapka żeby zrobić wszystko, więc niestety musicie poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi