luki15 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Przejscie głosow AI na wschod oznacza miejsce w S5 Vinca i dobrze jesli zagra z nim Kidd bedzie prawdziwe widowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Czołem wszystkim po dłuższej nieobecności 8) Zgadzam się z karlem malone, a moje typy są następujące: Konferencja Zachodnia: PG - Deron Williams oczywiście SG - Kobe Bryant (bo Carmelo Fatty Boya nie cierpie) PF - Carlos Boozer oczywiscie SF - Lamar Odom C- Amare Stoudemire Konferencja Wschodnia PG - Dwyane Wade SG - Gibert Arenas SF - Le Bron James PF - Chris Bosh C - Dwight Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjey23 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Konferencja Zachodnia: PG - Deron Williams oczywiście SG - Kobe Bryant (bo Carmelo Fatty Boya nie cierpie) PF - Carlos Boozer oczywiscie SF - Lamar Odom C- Amare Stoudemire Fajnie że Lamar "dostaje trochę miłości" nie tylko od fanów Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutticpc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 przydaloby sie zeby to arenas wyszedl w pierwszej piatce napewno na to zasluguje oprocz tego na lawce powinien znalesc sie Joe johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 moje typowanie WEST Odom Garnett Bryant Paul Stoudemire EAST Bosh Pierce Arenas Hinrich Howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Aktualizacja: EASTERN CONFERENCE Forwards: LeBron James (Cleveland) 1,323,989; Chris Bosh (Toronto) 497,283; Jermaine O’Neal (Indiana) 437,164; Paul Pierce (Boston) 322,601; Grant Hill (Orlando) 281,966; Rasheed Wallace (Detroit) 251,155; Andre Iguodala (Philadelphia) 219,621; Tayshaun Prince (Detroit) 166,250; Emeka Okafor (Charlotte) 155,998; Chris Webber (Philadelphia) 147,933. Guards: Dwyane Wade (Miami) 983,321; Vince Carter (New Jersey) 726,040; Gilbert Arenas (Washington) 494,761; Jason Kidd (New Jersey) 361,504; Stephon Marbury (New York) 237,478; Chauncey Billups (Detroit) 198,290; Michael Redd (Milwaukee) 151,216; Steve Francis (New York) 133,027; Joe Johnson (Atlanta) 129,755; Richard Hamilton (Detroit) 108,355. Centers: Shaquille O'Neal (Miami) 855,544; Dwight Howard (Orlando) 665,434; Ben Wallace (Chicago) 377,127; Alonzo Mourning (Miami) 122,525; Zaza Pachulia (Atlanta) 99,467; Andrew Bogut (Milwaukee) 79,150; Zydrunas Ilgauskas (Cleveland) 68,475; Nazr Mohammed (Detroit) 57,830; Nenad Krstic (New Jersey) 54,472; Eddy Curry (New York) 52,677. WESTERN CONFERENCE Forwards: Kevin Garnett (Minnesota) 785,865; Tim Duncan (San Antonio) 715,916; Dirk Nowitzki (Dallas) 684,620; Carmelo Anthony (Denver) 633,041; Shane Battier (Houston) 471,404; Lamar Odom (L.A. Lakers) 239,047; Shawn Marion (Phoenix) 230,155; Josh Howard (Dallas) 225,499; Carlos Boozer (Utah) 185,155; Pau Gasol (Memphis) 157,239. Guards: Kobe Bryant (L.A. Lakers) 1,187,505; Tracy McGrady (Houston) 1,057,057; Allen Iverson (Denver) 975,319; Steve Nash (Phoenix) 736,168; Chris Paul (New Orleans/Oklahoma City) 244,773; Jason Terry (Dallas) 236,856; Manu Ginobili (San Antonio) 220,070; Tony Parker (San Antonio) 208,113; Jerry Stackhouse (Dallas) 199,328; Ray Allen (Seattle) 182,946. Centers: Yao Ming (Houston) 1,411,923; Amaré Stoudemire (Phoenix) 485,642; Erick Dampier (Dallas) 218,833; Mehmet Okur (Utah) 153,601; Marcus Camby (Denver) 117,606; Chris Kaman (L.A. Clippers) 61,202; Brad Miller (Sacramento) 59,859; Tyson Chandler (New Orleans/Oklahoma City) 56,874; Chris Mihm (L.A. Lakers) 55,583; Francisco Elson (San Antonio) 54,442. A tak przy okazji to zaczynam głosuję już na Arenasa. Raz, że bardzo go lubię, a dwa naprawdę zdecydowanie na to zasługuje. Paczki Cartera to za mało. Głosować na AI! Musi być backcourt AI-KB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 :arrow: Ja głosuje najczęsciej na moich ulubionych graczy na danych pozycjach, czyli: WEST C - Stoudemire PF - Marion SF - Artest / ew. Melo, Odom SG - McGrady / ew. Paul PG - B.Davis EAST C - D.Howard PF - J.O'Neal SF - Webber / ew. Bosh SG - Carter PG - Nelson / ew. Francis, Arenas, Wade :arrow: Co do piatek które zasłużenie powinny rozpocząć All-Star Game w Las Vegas to głosowałbym tak: WEST C - Yao PF - Boozer / Nowitzki SF - C.Anthony SG - Paul PG - Nash / AI, B.Davis (nierozumiem dlaczego wogole go niema w notowaniach które podał Kily :|) EAST C - D.Howard PF - Bosh albo JO (ten co bedzie zdrowy ten niech gra) SF - James SG - Wade PG - Arenas Większośc nich i tak zapewne zosatnie wybrana więc wole głosowac na tych co lubie... :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 SG - Paul Paul na SG? No nieźle chyba tylko w NBA live :wink: Ciekawy zachód na dwóch PG byłby, ale wiemy ze Bryanta cieżko będzie dogonić :twisted: B.Davis (nierozumiem dlaczego wogole go niema w notowaniach które podał Kily :|) No bo Baron pewnie do czasu ASG zdąży się pieć razy połamać i wystąpić w meczu z powodu kontuzji pewnie nie będzie mógł :wink: WEST C - Stoudemire PF - Garnett SF - Odom SG - Bryant PG - Paul EAST C - O'Neal, stara miłość nie rdzewieje :wink: PF - Pierce SF - Deng, jak niżej tylko z 2/3 SG - Arenas, najlepszy z krzyzówek 1/2 i w dodatku go lubie PG - Kidd - kto mi powie, że nie zasłużył na S5? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A tak przy okazji to zaczynam głosuję już na Arenasa. Raz, że bardzo go lubię, a dwa naprawdę zdecydowanie na to zasługuje. Paczki Cartera to za mało. Głosować na AI! Musi być backcourt AI-KB. Nie no skandal, ze nie ma Allena, więc przychylam się do rozkazu Kily'ego, chcoiaż taki backcourt może byc trudny do zniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zachód: Kevin Garnett - jeden z najmocniejszych punktow calej NBA Lamar Odom - bo jest z LAL Kobe Bryant - to samo, co wyżej w dodatku mój ulubieniec #1 Tracy McGrady - do wyboru AI albo T-Mac... zdecydowanie T-Mac Marcus Camby - badzo go lubie, szkoda, ze lapie kontuzje czesto... Wschód: Andre Iguodala - mimo, ze jest z Philadelphii to lubie go LeBron James - no... kto inny nie mogl byc na tej pozycji Gilbert Arenas - moj ulubieniec #2 Vince Carter - napewo nie Wade... po za tym te paczki... Dwight Howard - bardzo goscia lubie, IMO najlepszy center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Paul na SG? No nieźle chyba tylko w NBA live Wink Ciekawy zachód na dwóch PG byłby, ale wiemy ze Bryanta cieżko będzie dogonić Twisted EvilW głosowaniu niema podziału na PG i SG więc mozna głosowac na dwóch nominalnych PG bądz dwóch SG, dlatego skorzystałem z tej opcji :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rookie Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Moje typki :] West : Carlos Boozer Kevin Garnett Kobe Bryant Allen Iverson Marcus Camby East : Chris Bosh Emeka Okafor Gilbert Arenas Vince Carter Ben Wallace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Trzecia aktualizacja: EASTERN CONFERENCE Forwards: LeBron James (Clev) 1,587,738; Chris Bosh (Tor) 589,829; Jermaine O’Neal (Ind) 531,531; Paul Pierce (Bos) 382,287; Grant Hill (Orl) 331,931; Rasheed Wallace (Det) 299,296; Andre Iguodala (Phi) 260,993; Tayshaun Prince (Det) 200,065; Emeka Okafor (Char) 186,445; Chris Webber (Phi) 173,572. Guards: Dwyane Wade (Mia) 1,191,403; Vince Carter (NJ) 867,437; Gilbert Arenas (Wash) 647,281; Jason Kidd (NJ) 490,622; Stephon Marbury (NY) 347,994; Chauncey Billups (Det) 244,236; Michael Redd (Mil) 192,280; Joe Johnson (Atl) 160,280; Steve Francis (NY) 155,676; Richard Hamilton (Det) 136,946. Centers: Shaquille O'Neal (Mia) 1,013,747; Dwight Howard (Orl) 789,950; Ben Wallace (Chi) 451,575; Alonzo Mourning (Mia) 155,605; Zaza Pachulia (Atl) 130,301; Andrew Bogut (Mil) 108,321; Zydrunas Ilgauskas (Clev) 88,979; Nazr Mohammed (Det) 73,139; Eddy Curry (NY) 68,445; Nenad Krstic (NJ) 62,550. WESTERN CONFERENCE Forwards: Kevin Garnett (Minn) 947,040; Tim Duncan (SA) 852,827; Dirk Nowitzki (Dal) 794,581; Carmelo Anthony (Den) 769,491; Shane Battier (Hou) 539,714; Shawn Marion (Pho) 283,766; Lamar Odom (LAL) 275,327; Josh Howard (Dal) 256,409; Carlos Boozer (Utah) 217,872; Pau Gasol (Mem) 198,075. Guards: Kobe Bryant (LAL) 1,386,477; Tracy McGrady (Hou) 1,205,510; Allen Iverson (Den) 1,157,031*; Steve Nash (Pho) 869,645; Chris Paul (NOK) 276,477; Jason Terry (Dal) 267,698; Manu Ginobili (SA) 256,362; Tony Parker (SA) 242,929; Ray Allen (Sea) 221,003; Jerry Stackhouse (Dal) 220,385. Centers: Yao Ming (Hou) 1,629,832; Amaré Stoudemire (Pho) 610,444; Erick Dampier (Dal) 246,918; Mehmet Okur (Utah) 189,778; Marcus Camby (Den) 154,712; Brad Miller (Sac) 81,424; Francisco Elson (SA) 71,114; Tyson Chandler (NOK) 69,851; Chris Mihm (LAL) 69,840; Chris Kaman (LAC) 67,430. Dalej T-Mac przed AI, ale różnica niewielka. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mihm - dobre :wink: Dziwne, że ludzie na niego głosują chyba tak "dla żartu". Szkoda, że znowu Kidda zabraknie w S5.. Może przynajmniej trenerzy go wybiorą :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tych żartow jest sporo wiecej bo: - tmac chyba z rozpedu Chińczyków jest przed AI Mg TP o CP i nashu nie wspominając - mihm all star - a grający w SAS Elson to juz smiech mimo że kibicuję SASom :wink: - widac sporo głosów na ogolnie Mavricks bo Stacka tez nie widzę w AS a glosów sporo..... azawsze glosowałem na parę Ostróg w G ale trzeba pomóc AI łyknąć T-maca........ nie żebym kochał AI ale t=mac? na zachodzie znów para F raczej KG TD wiec jeden bedzie krył LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A mnie najbardziej wkur**a fakt, że wśród najlepszych F nie ma Denga. Rozumiem LBJa, JO, Pierce'a, czy nawet ostatnio nie grającego Bosha, ale do k***y nedzy co przed Luolem robią Iguodala, Webber czy Prince!!! Wszyatkich trzech bardzo lubie, ale żaden z nich w tym RS formą nawet nie zbliża się do Luola po obu stronach parkietu!!! No, ale liczę, że choc trenerzy uznaja jego gę, skoro kibice to idioci :wink: (choć ciężko będzie przy takiej konkurencji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie wiem co tak strasznie dziwnego miałoby być w tym, że T-Mac jest przed Iversonem to akurat dobrze ten się przeniósł ze swoimi głosami ze wschodu i nie widzę powodu żeby stawiać go przed McGradym, który mimo kontuzji Yao jak sam wrócił do gry pokazuje, że wciąż potrafi grać na świetnym poziomie i Rockets poprowadził teraz chyba do 4 wygranych mecze z rzędu. Jeżeli już to Nash powinien być w tym podstawowym składzie, zresztą i tak każdy z nich zagra w tym meczu więc nie ma problemu, no chyba, że trenerzy uznają, że inni gracze jak Deron Williams czy Baron Davis swoją grą na zachodzie bardziej zasłużyli na występ w tym meczu niż Iverson grający tam zdecydowanie krócej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 EAST G. Arenas - skromny ale jakże wybitny i odważny chłopak, ma świetny sezon i podobnie jak pitti mam do tego zawodnika wiele sympatii D.Wade - jakoś nie wyobrażam sobie obecnie wschodu bez niego LeBron James - czy ktoś go lubi czy nie, cenić go trzeba bo jest już gwiazdą pierwszej wielkości od dłuższego czasu, niemal natychmiastowo się nią stał, na dodatek w ostatnim meczu gwiazd grał bardzo dobrze i... zresztą nie trzeba jego obecności argumentować moim zdaniem J. O'Neal - ma świetny sezon, nawet najlepszy bym powiedział. Mimo wszystko jego uważam osobiście za najlepszą "czwórkę" wschodu S. O'Neal - no bo cóż może być lepsze od O'Neala :?: dwóch O'Nealów :!: może i za zasługi w tym sezonie to miejsce należałoby się komuś innemu, ale NBA to NBA, nie wypada by tak zasłużony gracz i nadal najlepszy mimo tej swojej kontuzjogenności ostatnio siedział na ławce tzn. nie był w pierwszej piątce WEST Steve Nash - troche za dużo tego Nash'a wszędzie ale... nie moge się kierować emocjami i sympatiami tylko wybrać optymalnie obiektywnie Kobe Bryant - bo tak ten świat i ta liga jest zbudowana, że Kobe to stały bywalec bez którego nie ma zachodu chyba dla żadnego z interesujących się tą ligą Dirk Nowitzki - wydaje mi się, że w tym "koszyku" wybór jest najtrudniejszy ja uważam, że Dirk po prostu musi być w pierwszej piątce, ze względu na to co zrobił z Dallas i co nadal robi KG - trudno u niego zauważyć postęp,trudno powiedzieć że czaruje w tym sezonie niesamowicie albo że ma wyniki ale narzucił sobie takie tempo dotychczasową karierą że trudno mieć o to wszystko do niego żal nie byłem pewien i zastanawiałem się czy on czy Duncan - wybrałem KG ponieważ mecz gwiazd musi być również widowiskowy, a Duncana mimo że bardzo cenie, to raczej w pierwszej piątce nie widze bo wolę oglądać kreatywną grę KG niż szukanie pozycji "45 stopni" przez Tima i celny rzut od tablicy Amare Stoudemire - ta sama przyczyna co wyżej mimo że z początku typowałem tutaj Dampiera, to jednak Amare wydaje mi się ciekawszy i mimo wszystko lepszy, nie tylko pod względem tych rozgrywek, a może przede wszystkim nie dlatego "Yao" nawet nie brałem pod uwagę bo jakoś przejadł mi się jeszcze bardziej niż Nash, a poza tym nie rzuca na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zaczelo sie w Stanach, w gazetach, internecie, w tv nawolywanie zeby koniecznie Caron Butler trafil do ASG, zaczeto wrecz krytykowac Lakers za oddanie Butlera do Wizards. Faktycznie Caron zrobil postepy, brak Hughesa i Jeffriesa nie jest w ogole odczuwalny przy tym co gra Butler obecnie, zobaczymy jak dlugo utrzyma taka forme. To taki gracz ktory robi swoje po cichu i malo sie o nim gada, az ktos podchwyci temat i potem juz rusza lawina i nawolywanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 A mnie najbardziej wkur**a fakt, że wśród najlepszych F nie ma Denga. Rozumiem LBJa, JO, Pierce'a, czy nawet ostatnio nie grającego Bosha, ale do k***y nedzy co przed Luolem robią Iguodala, Webber czy Prince!!! Wszyatkich trzech bardzo lubie, ale żaden z nich w tym RS formą nawet nie zbliża się do Luola po obu stronach parkietu!!! No, ale liczę, że choc trenerzy uznaja jego gę, skoro kibice to idioci :wink: (choć ciężko będzie przy takiej konkurencji) Chciałbym przypomnieć ze ASG to zabawa a na stronie do glosowania mamy napis - Vote for your favourite players.... Tak wiec nie wina kibicow ze kibicuja bardziej Boshowi niz Dengowi. Moje picki: Bruce Bowen Kevin Garnett Ray Allen Ricky Davis Tyson Chandler Channing Frye Grant Hill Stephon Marbury Vince Carter Eddy Curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi