lorak Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 47 minut temu, Cardi napisał: Tego expose się słuchać nie da. Ja pi****le. ja się dobrze bawię. przy fragmencie o big data prawie się popłakałem ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 16 minut temu, fluber napisał: To dlatego braun blokowal mownice przed expose?:) Nie wiem, bo mi się nie zwierza. 2 minuty temu, lorak napisał: ja się dobrze bawię. przy fragmencie o big data prawie się popłakałem ; ] Dobry był fragment, że prognozują nam największy procentowy wzrost PKB w Europie, więc będziemy gonić kraje zachodnie. Oj Mateuszek na matmie nie uważał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Godzinę temu, Koelner napisał: z cyklu więcej życia mnie tabel jak władza od czasów PRL podwyższała akcyzę na papierosy i alkohol to oznaczało brak kasy. vivat PiS To chyba jest bardzo źle: https://businessinsider.com.pl/rozwoj-osobisty/zdrowie/lewica-proponuje-podatek-od-cukru-i-legalna-sprzedaz-konpii/v66kqtl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, Cardi napisał: Dobry był fragment, że prognozują nam największy procentowy wzrost PKB w Europie, więc będziemy gonić kraje zachodnie. Oj Mateuszek na matmie nie uważał. Co w tym się nie zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 3 minuty temu, RappaR napisał: Co w tym się nie zgadza? Pewnie ze 4% z pkb polski to moze byc mniej niz 3.5% pkb niemiec. Ale nie znam dokladnych wartosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ziobro chyba jeszcze nie wytrzeźwiał, bo dziwnie wyglądał, gdy Morawiecki do niego podszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 6 minut temu, fluber napisał: Pewnie ze 4% z pkb polski to moze byc mniej niz 3.5% pkb niemiec. Ale nie znam dokladnych wartosci. Co nie zmienia faktu, że dalej wtedy gonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, RappaR napisał: Co nie zmienia faktu, że dalej wtedy gonimy Stawiam ze @Cardi nie uwazal na polskim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) 18 minut temu, RappaR napisał: Co w tym się nie zgadza? Dokładnie to co @fluber powiedział, zapomniałem z kim rozmawiam, więc uwaga, nie gonimy, tylko doganiamy. Lepiej? Edytowane 19 Listopada 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Braun? to jest ta nowa jakość? Tylko Bosak jest wart uwagi, reszta z Konfy to poziom Jachiry i Kierwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 28 minut temu, Cardi napisał: Dokładnie to co @fluber powiedział, zapomniałem z kim rozmawiam, więc uwaga, nie gonimy, tylko doganiamy. Lepiej? I co się w tym nie zgadza? https://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2019/01/weodata/weorept.aspx?sy=1991&ey=2024&scsm=1&ssd=1&sort=country&ds=.&br=1&pr1.x=57&pr1.y=8&c=964%2C134&s=NGDPRPPPPC&grp=0&a= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 minuty temu, RappaR napisał: I co się w tym nie zgadza? https://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2019/01/weodata/weorept.aspx?sy=1991&ey=2024&scsm=1&ssd=1&sort=country&ds=.&br=1&pr1.x=57&pr1.y=8&c=964%2C134&s=NGDPRPPPPC&grp=0&a= To, że większy wzrost procentowy nie musi oznaczać tego, że różnica się zmniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 3 minuty temu, Cardi napisał: To, że większy wzrost procentowy nie musi oznaczać tego, że różnica się zmniejszy O k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Godzinę temu, Cardi napisał: Dobry był fragment, że prognozują nam największy procentowy wzrost PKB w Europie, więc będziemy gonić kraje zachodnie. Oj Mateuszek na matmie nie uważał. O ten cytat chodzi??? Stajemy na progu wielkich zmian i wielu niekorzystnych trendów. Pomimo tego celem mojego rządu w najbliższych czterech latach jest utrzymanie wysokiej dynamiki wzrostu PKB na poziomie co najmniej 2-3 pkt proc. wyższym niż w strefie euro. Dzięki temu z każdym rokiem będziemy coraz bliżej poziomu życia państw Zachodniej Europy” – powiedział Morawiecki w Sejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 16 minut temu, RappaR napisał: O k**** Jeżeli 30000 zwiększysz o 4%, a 60000 o 3% to różnica się nie zmniejszy. Czego nie rozumiesz? 1 minutę temu, fluber napisał: O ten cytat chodzi??? Stajemy na progu wielkich zmian i wielu niekorzystnych trendów. Pomimo tego celem mojego rządu w najbliższych czterech latach jest utrzymanie wysokiej dynamiki wzrostu PKB na poziomie co najmniej 2-3 pkt proc. wyższym niż w strefie euro. Dzięki temu z każdym rokiem będziemy coraz bliżej poziomu życia państw Zachodniej Europy” – powiedział Morawiecki w Sejmie. Nie, coś było o prognozie największego procentowo wzrostu w całej UE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Teraz, Cardi napisał: Jeżeli 30000 zwiększysz o 4%, a 60000 o 3% to różnica się nie zmniejszy. Czego nie rozumiesz? Nie, coś było o prognozie największego procentowo wzrostu w całej UE. Różnica wynosiła 50%, a potem wynosi tylko ~49,5%. To się nazywa zmniejszenie jej. 2 minuty temu, Cardi napisał: Nie, coś było o prognozie największego procentowo wzrostu w całej UE. I mamy cały czas za PiS jeden z najlepszych, chyba drugi teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 1 minutę temu, RappaR napisał: Różnica wynosiła 50%, a potem wynosi tylko ~49,5%. To się nazywa zmniejszenie jej. Procentowo tak, nominalnie nie. 2 minuty temu, RappaR napisał: I mamy cały czas za PiS jeden z najlepszych, chyba drugi teraz. Tego nie neguję przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Procentowo tak, nominalnie nie. A wiesz, że dałem Ci link z którego wynika, że nominalnie też gonimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał: A wiesz, że dałem Ci link z którego wynika, że nominalnie też gonimy? A gdzie napisałem, że nie gonimy? edit: czekaj, to w końcu gonimy czy doganiamy? @fluber gdzie jesteś z oceną uważania na lekcjach polskiego? Edytowane 19 Listopada 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 25 minut temu, Cardi napisał: Nie, coś było o prognozie największego procentowo wzrostu w całej UE. 10:52 Ale nie mówi nic o gonieniu doganianiu, czy czymkolwiek takim w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi