Tecu Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 https://oko.press/przedszkolaki-zmuszane-do-masturbacji-zobacz-co-jest-faktem-a-co-fantazja-w-deklaracji-lgbt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 https://oko.press/przedszkolaki-zmuszane-do-masturbacji-zobacz-co-jest-faktem-a-co-fantazja-w-deklaracji-lgbt/ Tytuł " Przedszkolaki zmuszane do masturbacji?" . Widzę, że okopress zamierza polemizować z tezą, której nikt nie postawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) https://oko.press/przedszkolaki-zmuszane-do-masturbacji-zobacz-co-jest-faktem-a-co-fantazja-w-deklaracji-lgbt/ Ten artykuł w skrócie: "Ahahahahha głupie prawicołaki piszo głupotki na tematy o których nie mają pojęcia....W zasadzie to to co piszą to jednak w większości prawda - ale to jest przecież spoko TY DURNY CIEMNOGRODZIE!!!" Klasyczne oko.press Edytowane 12 Marca 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Nie chodzi o to, czy cywilizacja upada, czy nie upada, tylko o to jak będzie wyglądać przyszłość tego kraju. Ja sobie nie wyobrażam, żeby w polskich przedszkolach uczono tolerancji w ten sposób: https://www.instagram.com/p/BaPjGQyH6Q0/ Wiem, że twierdzisz, że to nieuniknione, ale mnie się wciąż nie chce w to wierzyć i się po prostu na to nie chcę zgodzić. Ktoś pisał o przedszkolach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Ktoś pisał o przedszkolach. Ja pisałem o przedszkolach bo w Deklaracji LGBT jest napisane o zapewnieniu edukacji seksualnej zgodnie ze standardami WHO, a standardy WHO były już tutaj przytaczane i dotyczyły również dzieci w wieku przedszkolnym. Dopiero z tego tekstu dowiedziałem się, że edukacja w oparciu o standardy będzie obowiązywała od 4 klasy podstawówki. Przecież w deklaracji LGBT nie ma mowy o tym, że to będzie dopiero od 4 klasy. Zresztą ja pisałem o edukacji antydyskryminacyjnej w przedszkolach w postaci takiej jak spotkania z drag queen na przykład, a odniosłem się do tytułu artykułu, w którym zapytano o zmuszanie przedszkolaków do masturbacji. Przecież te dwie sprawy łączy tylko "przedszkole" i nic więcej. Edytowane 12 Marca 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ten artykuł w skrócie: "Ahahahahha głupie prawicołaki piszo głupotki na tematy o których nie mają pojęcia....W zasadzie to to co piszą to jednak w większości prawda - ale to jest przecież spoko TY DURNY CIEMNOGRODZIE!!!" Klasyczne oko.press Stawiamy nieprawdziwą i bzdurbą tezę. "To, czym najbardziej ekscytuje się prawa strona sceny politycznej, czyli że będziemy uczyć dzieci w przedszkolach masturbacji, to fake news" A potem z ekscytacją ją obalamy nazywając fake newsem... klasyczne okopress... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 https://oko.press/przedszkolaki-zmuszane-do-masturbacji-zobacz-co-jest-faktem-a-co-fantazja-w-deklaracji-lgbt/ niby nie wygląda na coś strasznego ale ja zawsze byłem za brakiem ideologii w szkole chociaż to jest nierealne bo straciłaby główny sens powstania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Ja się zastanawiam po co uczyć masturbacji Czy dzisiejsze dzieci są w opinii tych pseudonaukowców tak głupie że same do tego nie dojdą? Czy któryś z nas potrzebował instrukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Ja się zastanawiam po co uczyć masturbacji Czy dzisiejsze dzieci są w opinii tych pseudonaukowców tak głupie że same do tego nie dojdą? Czy któryś z nas potrzebował instrukcji? Przeciez tu nie chodzi o nauke masturbacji tylko o to ze masturbacja jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Przeciez tu nie chodzi o nauke masturbacji tylko o to ze masturbacja jest spoko.A nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 A nie jest? Serio pytasz o to najwiekszego katola na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Tutaj nie chodzi w sumie o to, żeby tego uczyć itp. Moim zdaniem głównym zamierzeniem jest kontra wobec kościoła, ale tego nikt nie powie otwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Tutaj nie chodzi w sumie o to, żeby tego uczyć itp. Moim zdaniem głównym zamierzeniem jest kontra wobec kościoła, ale tego nikt nie powie otwarcie.a co ma do tego kościół ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 a co ma do tego kościół ? Do masturbacji? W sumie sporo. Tu i tak nie chodzi o nic innego jak o kopanie się po kostkach, bo na kopanie wyżej już są za ciency w uszach. Pamiętacie jak Palikociarnia ujadała na KK swego czasu? A potem gdy przyszło pojednanie polsko-rosyjskie na Zamku Królewskim w Wawie podpisane przez hierarchów kościelnych (!) bp. Michalika i patriarchę Cyryla to nawet się nie zająknął. Tacy to mocni w gębie są postępowcy, tylko sztandar się zmienia, a poza tym nie zmienia się nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 a co ma do tego kościół ? KK uważa, że masturbacja jest be. Nie jest tu tak ostro jak np w Judaizmie, ale to i tak grzech - więc w tym momencie w szkole dziecko będzie słyszeć, że grzeszyć jest cool. Imho słaba opcja z punktu widzenia wierzących rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Do masturbacji? W sumie sporo. Tu i tak nie chodzi o nic innego jak o kopanie się po kostkach, bo na kopanie wyżej już są za ciency w uszach. Pamiętacie jak Palikociarnia ujadała na KK swego czasu? A potem gdy przyszło pojednanie polsko-rosyjskie na Zamku Królewskim w Wawie podpisane przez hierarchów kościelnych (!) bp. Michalika i patriarchę Cyryla to nawet się nie zająknął. Tacy to mocni w gębie są postępowcy, tylko sztandar się zmienia, a poza tym nie zmienia się nic. bardziej chodziło mi o masturbację niż samo lqgbtd ale julek mi już wytłumaczył, że wszystko co jest niezgodne z kościołem ich dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 bardziej chodziło mi o masturbację niż samo lqgbtd ale julek mi już wytłumaczył, że wszystko co jest niezgodne z kościołem ich dotyczy Co w tym dziwnego? KK to w pewnym sensie lewicowa organizacja swiatopogladowa. Teraz pojawila sie nowa lewicowa organizacja swiatopogladowa (ten caly neomarksizm), ktora w ogole glosi te same hasla (milosc, jednosc), ale w szczegolach sie zasadniczo rozni - wiec ze soba walcza. Tak samo jak kibic pilkarski klubu X predzej bedzie szulal zwady z kibicem pilkarskim klubu Y niz z filatelista a szyita predzej potyra sunnite niz katolika. To calkiem normalne przeciez + w przypadku KK vs 'nowoczesna lewica' stawka jest bardzo wysoka (rzad dusz). Przeciez tak samo jak kosciol przyczepia sie do wszystkiego co robia co neomarksici tak neomarksici atakuja KK o wszystko (z tym, ze jako nowa sila sa ofc bardziej agresywni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Serio pytasz o to najwiekszego katola na forum?Serio. Jestem ciekawy Oczywiście może nie odpowiedzieć, bo to sprawy intymne, ale ewentualną opinię, że nie jest spoko, musi na czymś opierać. KK uważa, że masturbacja jest be. Nie jest tu tak ostro jak np w Judaizmie, ale to i tak grzech - więc w tym momencie w szkole dziecko będzie słyszeć, że grzeszyć jest cool. Imho słaba opcja z punktu widzenia wierzących rodziców.Zajęcia nie będą obowiązkowe, tak samo jak religia. Ciekawe czy dzieci będą chodziły, mimo braku zgody rodziców, bo zakazany owoc lepiej smakuje? Tajne komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Zajęcia nie będą obowiązkowe, tak samo jak religia. Ciekawe czy dzieci będą chodziły, mimo braku zgody rodziców, bo zakazany owoc lepiej smakuje? Tajne komplety Skad masz taka informacje? W deklaracji nie ma slowa o obowiazkowosci/dowolnosci takich zajec a wording + przecieki z 'obozu antypis' sugeruja ze beda szli w te strone. Dodatkowo zajecia 'z tolerancji' (czyli tez okreslony nurt ideologiczny) maja byc (wg deklaracji) prowadzone w ramach godzin wychowawczych - czyli obowiazkowe. Serio nie ufaj bezkrytycznie temu co piszo w oko.press - szczegolnie kiedy tekst zrodlowy (punkt o edukacji w ramach deklaracji) to niecala strona. Edytowane 13 Marca 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 A nie jest? Zalezy dla kogo, ale generalnie jak julek zauwazyl grzeszenie nie jest spoko i to jest moj punkt widzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi