Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.09.2018 o 13:47, fluber napisał(a):

Nigdy w zyciu nie widziałem ksiedza w mercedesie

a znasz jakichś innych księzy niż ojciec Mateusz z telewizji ?

za to byłem świadkiem jak homoseksualista naplul na ksiedza .

kłótnie kochanków się nie liczą.

Podczas mszy sie zdarza

ksiądz jest czarnym Żydem homoseksualistą ?

na necze nie chodze, ani na zebrania miejscowego koła pis.

dlatego nie wiesz, co się dzieje na mieście, kiedy nie ma meczu albo zebrania.

W dniu 18.09.2018 o 14:00, DeltaCenter napisał(a):

A Ty vasq to ilu księży widziałeś na żywo? Ilu znasz osobiście, z iloma rozmawiałeś, jakie było twoje ostatnie doswiadczenie z przedstawicielem kleru i jak dawno temu.

Śmiałe opinie jak na kogoś kto kościół omija szerokim uchem, a z KK to ma chyba tyle wspólnego co Department IV.

próbujesz zapędzić do konfesjonału kogoś, kogo oskarżasz o używanie lampki nocnej w celu pozornie niezgodnym z przeznaczeniem, a jednocześnie zaskakująco identycznym ?

Edytowane przez vasquez

W dniu 18.09.2018 o 14:13, vasquez napisał(a):

a znasz jakichś innych księzy niż ojciec Mateusz z telewizji ?

kłótnie kochanków się nie liczą.

ksiądz jest czarnym Żydem homoseksualistą ?

Nie żartuj proszę, akurat z nas dwóch to chyba wiadomo, kto zna księży tylko z telewizji i gazet, a kto nie.

Liczy się to, że księża są regularnie adresatami nieproporcjonalnej i niezasłużonej agresji z powodu grzechów swoich kolegów po fachu.

Nie ksiądz, ale na msze chodzą również homoseksualiści i czarnoskórzy. Natomiast Żydów, Czarnoskówych i Homoseksualistów spotkam często w pracy i nigdy nie widziałem najmniejszego aktu agresji w stosunku do jakiegokolwiek z przedstawicieli tej grupy.

biedron był najaktywniejszym posłdem w tamtm sejmie, zajmowałsie rzetelnie sprawami którymi obiecywał ze chce sie zająć, płynął przy okazji KK ale to częściowo chyba było przez partię w której grał a częściowo dlatego jak Kościół a raczej wierni traktują jgo i jemu podobnych

prezydentem słupska też został nie z nadania a w wyborach!

nikt go nie nadmuchał (no dobra wiem jak to wam teraz w uszach brzmi) ale facet zbudował sobie markę i po cichu robi wciąż swoje

nawet koledzy Delty (o jakim ja zaskoczony twoją postawą) z organizacjo prawicowych mówią w słupsku dobrze o robercie

A ze po kadencji kolejnych sukcesów i zbierania doświadczenia chce znowu spróbować sił w dużej polityce?

Bardzo dobrze- wtedy trochę sie podpalał na początku, ale druga część kadencji była bardzo ok

teraz może zbudować projekt na swoim nazwisku i na swoich plecach, nie we wszystkim się zgadzam z jego pogladami ale facet mi zaimponował że przy takim bagażu złych opinii potrafił tak sie jako polityk rozwinąć

jes;i z szeregpwego posła u palikmiota po kolejnych 4 latach jesteś już na tyle dobrą i znzną marka że możesz sam próbował budować swoją organizację to można śmiało pisać ze politykę traktujesz poważnie!!!

Edytowane przez josephnba

W dniu 18.09.2018 o 16:50, josephnba napisał(a):
nawet koledzy Delty (o jakim ja zaskoczony twoją postawą) z organizacjo prawicowych mówią w słupsku dobrze o robercie

Marian, Zbyszek, Bogdan i Jocek. Jeszcze Maniek i Franek.

Podczas, jakże miłej, lektury pozostałej części Twojego postu w głowie dudniała mi tylko jedna melodia: "Łubu dubu.."

W dniu 18.09.2018 o 20:32, josephnba napisał(a):

1zakladam że centrolewicowe

No właśnie, nie wiem na ile można mówić już o Biedroniu jako o poważnym polityku, skoro trzeba się domyślać tego, jakie ma poglądy, bo w sumie nie wiadomo. Na pewno jest poważnym produktem medialnym. 

Ale paradoksalnie trzymam za niego kciuki, bo rzeczywiście ze Słupska płyną pozytywne opinie ( pomijając tuszowanie afery pedofilskie w miejskim domu kultury i narzekanie, że Biedroń rzadko bywał w Słupsku, a sporo w delegacjach), a PIS-owi naprawdę przydałaby się jakaś normalna i sensowna opozycja, bo PO spisałem już na straty.

W dniu 19.09.2018 o 07:34, fluber napisał(a):

Ale paradoksalnie trzymam za niego kciuki, bo rzeczywiście ze Słupska płyną pozytywne opinie ( pomijając tuszowanie afery pedofilskie w miejskim domu kultury i narzekanie, że Biedroń rzadko bywał w Słupsku, a sporo w delegacjach), a PIS-owi naprawdę przydałaby się jakaś normalna i sensowna opozycja, bo PO spisałem już na straty.

A te pozytywne opinie to z pudelka czy z wysokiego obcasu? Co rusz słyszę o mitycznych pozytywnych opiniach płynących ze Słupska. Nikt niczego nie widział, żadnych badań nie przedstawi, ale w dobrym tonie jest powiedzieć coś dobrego o Słupsku.

Normalna, sensowna opozycja z plastikowym Bedroniemvi Grodzkim???? Bądźmy poważni

W dniu 19.09.2018 o 08:56, DeltaCenter napisał(a):

A te pozytywne opinie to z pudelka czy z wysokiego obcasu? Co rusz słyszę o mitycznych pozytywnych opiniach płynących ze Słupska. Nikt niczego nie widział, żadnych badań nie przedstawi, ale w dobrym tonie jest powiedzieć coś dobrego o Słupsku.

W 2014 roku Robert Biedroń zdobył 20% głosów w 1 turze wyborów w Słupsku, według ostatnich sondaży sprzed jego decyzji, że nie będzie się ubiegał o reelekcję chęć głosowania na niego deklarowało ponad 60% Słupszczan, dzięki czemu wygrałby wybory w 1 turze z ogromną przewagą nad konkurentami.

Kiedy przejmował władzę w Słupsku miasto miało 20 milionów długu, w tej chwili jest prawie 30 milionów nadwyżki, udało mu się znaleźć ogromne oszczędności w urzędach, czego nie zrobiła żadna władza na poziomie centralnym od 1989 roku. 

Ponadto jakby nie patrzeć, dzięki temu, że Słupsk jest prezydentem, o mieście zrobiło się naprawdę głośno, na czym z pewnością korzysta.

W dniu 19.09.2018 o 08:56, DeltaCenter napisał(a):

Normalna, sensowna opozycja z plastikowym Bedroniemvi Grodzkim???? Bądźmy poważni

W porównaniu do tego co jest teraz, to będzie normalna, sensowna opozycja.

Widzisz promilu z prawicy skrajnej

Twój problem polega na tym że ty myśląc o Biedroniu automatycznie go obrażasz szufladkujesz i po raz kolejny udowadniasz swoją ignorajcne i brak elementarnej wiedzy

Juz nawet Fluber, czego się nie spodziewałem, zadał sobie odrobinę trudu a Ty skrajnie prawicowym zwyczajem wyskakujesz z grodzkim, brak mi tu jeszcze tak popularnego u was niepolakow zakazu pedałowania

Edytowane przez josephnba

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.