Graboś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Marquis oddaje: Gilbert Arenas, Mike Dunleavy Killy oddaje: Rafer Alston, Chris Webber, Charlie Bell Marquis wyrzuca: Rasho Nesterovic Zabawny transfer, aż się nie che wierzyc że ludzie na takie coś idą, ale teraz mamy obiektywnego komisarza i ten transfer i tak zapewne nie dojdzie do skutku. A ja dziś awansowałem na najwyższe miejsce od poczatku zabawy, 3 lokata , a to jeszcze nie koniec. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Yeah, znowu ten Kily robi ludzi w bambuko. W sumie długo wahałem się, czy przyjąć tę propozycję, bo wiadomo, że musiałem się liczyć z tym, iż będzie kolejny vetoed. Ostatecznie stwierdziłem, że jakieś tam minimalne szanse na transfer są i najwyżej pewien user o nicku pitti_8 wejdzie i napisze coś w stylu "Kily starts again!". Tłumaczyć się za innych znowu nie mam zamiaru, ale na pewno Marquis miał swoje powody, skoro zaproponował mi coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Tłumaczyć się za innych znowu nie mam zamiaru, ale na pewno Marquis miał swoje powody, skoro zaproponował mi coś takiego.Nie ma to jak trochę wazeliny u szefa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 no i dwa trade'y w naszej lidze: 1. Ross i Daniels od Hereima do Demona, w zamian za J. Terrego 2. LeBron James, Jamaal Magloire od Pitti_8 do Ki;y'ego w zamian za Tima Duncana i Charliego Bella. Musze sie pochwalic, ze wzialem sobie z FA Pana o pięknym imieniu Chuck, natomiast o naziwsku Hayes i juz pierwszej noci zrobił mi 82 FP jak to zmiana klimiatu zmienia człowieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Camby dzisiaj mi narobił 140fp brawo, brawo. Lebron 116 fp(jeszcze byl u mnie) Williams 58fp Deng 94fp Rekord pobił sam Bruce Bowen zdobywając... 0.50 FP! Oddam w dobre ręce Marcusa Camby'ego za SG i PF robiący tak w okolicach 800fp na miesiąc. Oferty rozważę na gadu gadu (4217171) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dla mnie naprawdę niezrozumiałym jest, że zarówno w starej, jak i tej aktualnej FBL 4 dwa razy wymieniono nr 1 draftu, i w obu przypadkach trafił ostatecznie do mnie. Tym razem o tyle to dziwne, że miałem dopiero 12 pick. No ale mnie to nie martwi. Byłem przekonany, że Duncan zostanie u mnie na cały sezon, jednak propozycja z LeBronem była zbyt kusząca i oczywiście liczę na to, że się opłaci. Zmusiło mnie to jednak do kolejnej wymiany, gdyż oddając TD nie miałem żadnego centra nadającego się do S5. Na szczęście szybko udało się pozyskać Wilcoxa wraz z Duhonem za dwóch graczy z podstawowej ósemki - Alstona i Thomasa, co mnie cieszy. P.S. Duncan, Camby, Gasol - całkiem przywoitych centrów ma teraz Pitti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 P.S. Duncan, Camby, Gasol - całkiem przywoitych centrów ma teraz PittiMogło być lepiej Byłem przekonany, że Duncan zostanie u mnie na cały sezon, jednak propozycja z LeBronem była zbyt kusząca i oczywiście liczę na to, że się opłacinapewno ci sie opłaci. tyle, ze mialem taki sklad, ze musialem kombinować co zrobić ,zeby miec coś konkretniejszego. OOOOOdddam Cambyego za SF+PF doloze cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Transfer Pitti_8 <-> Keyla odrzucony na prośbę Pittiego. Do Pittiego: zasada o możliwości wycofywania się z transferu jest po to aby skorzystać w wyjątkowych sytuacjach, a nie za każdym razem. Warto się najpierw dobrze zastanowić, a dopiero potem kliknąć na guziczek "Accept", gdyż jest to przede wszystkim nie w porządku wobec kontrahenta (kolejnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Stromile: Do Pittiego: zasada o możliwości wycofywania się z transferu jest po to aby skorzystać w wyjątkowych sytuacjach, a nie za każdym razem. Warto się najpierw dobrze zastanowić, a dopiero potem kliknąć na guziczek "Accept", gdyż jest to przede wszystkim nie w porządku wobec kontrahenta (kolejnego). Wiem, wiem, przepraszam, ale dla mnie to była troche wyjątowa sytuacja . Ale mimo wszystko dzieki i przepraszam za klopot. Nastepnym razem bede sie dluzej zastanawial. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dwa trejdy dzisiejszej nocy: Duon, Snow i Jones do Marquisa Damon Stoudamire Luke Ridnour do Kilyego Marquis wyrzucił Nesterovic'a, ktorego ja szybciutko sobie dodałem do rostera ze wzgledu na slaba ławke rezerwowych Arenas, Dunleavy, Swift do Pitti_8 Bibby, Gasol, Bowen do Marquisa EDIT: I dziekuje Kily'emu za wypozyczenie Sheldena Williamsa Kolejny trade z moim udziałem: Deng, Camby do Kraso Al Harrington, Dwight Howard do mnie Moj obecny roster: PG: Gilbert Arenas SG: Charlie Bell SF: Mike Dunleavy PF: Tim Duncan C: Dwight Howard UTIL: Chuck Hayes UTIL: Stromile Swift UTIL: Al Harrington BN: Michael Finley BN: J. Redick BN: Martell Webster BN: Rasho Nesterovic Gdybym miał ten skład od początku sezonu Zajmon cieszyłby sie zaledwie drugim miejscem A teraz lece po miejsce na podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Poszedł właśnie trade: D.Howard+A.Harrington do pitti8 M.Camby+L.Deng do Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 przyjmę dobrego gracza na pozycje SG/PG... propozycje prosze zgłaszać na gg - 4400219;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 dzisiaj hardcore u mnie: Arenas: 190FP O'Neal: 122FP Ciekawy występ Danielsa: 56FP (wyciagniety z FA) No i Harrington... -4,50 FP - cóż za wahania formy... U Grabosia: KB24: 168FP Boozer 79FP (mało, mało) Haywood: 69FP U hereima: Billups: 98FP Battier: 71FP Ming: 129FP U Zajmona: Jamison: 110FP Kaman: 57FP Deron Williams: 46,5 (tak jak myslalem, po woli sie wypala:D) Potrzebuje SG-SF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 PILNIE poszukuje kontakty z Lukarasta w FBL ma nick Luka. Porsze tez sameog zainteresowanego o odezwanie sie np na gg lub jezeli ktos ma jakikolwiek kontakt to bylbym wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Hej. Dane w profilu już uzupełnione. Na wszelki wypadek podam jeszcze tutaj: GG: 1671686 mail: rastaman1984@gazeta.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzisiaj hardcore Ciekawy występ Danielsa: 56FP (wyciagniety z FA) Ja kiedyś wyciągnąłem z FA Davida Lee, dzis sieknał 131 ffp. Ładnie, ładnie... Potrzebuje dobrego PG... praktycznie kazdy do wymiany. Ogólnie potrzebuje jakis zmian w składzie bo zaczynam wątpić w dogonienie czołówki. ZGŁASZAĆ PROPOZYCJE :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ja kiedyś wyciągnąłem z FA Davida Lee, dzis sieknał 131 ffp. Ładnie, ładnie... Jedyny mozliwy taki wystep Danielsa to chyba jak Arenas dostanie kontuzji (tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Stromile, prosze o veto trade'u mojego z Linksem (wyjatkowa sytuacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mam pytanko: Co oznacza PPD przy zawodniku i brak punktów po kolejce :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mam pytanko: Co oznacza PPD przy zawodniku i brak punktów po kolejce :?: Ze mecz został przełożony :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi