Elwood Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Krzyś Porzingis. Żeby spadł do picku Pho. O Anioł Pański. Skillset ma, mentalność na dobrym miejscu, nie jest zblazowany czarny + ma jajka by wbijać pod kosz - to nie makaron, nie Morrisy. Dobije dodatkowe 5-7 kg i mam gracza dla którego sky is the limit. Jak nie - to Amida Brimah, dobre 213 pod koszem, defensywnie przygotowany. Silne upper body, nie opóźnia szybkich ataków. Len, który nie fauluje. Franka biorę na rotację. Skillset typowo europejski, gabaryty są. Pyknie w 1 rundzie koło 20 miejsca o ile się nie złamie. Ino ta twarz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 trafiłem na fajny opis top5 draftu dla osób, które nie mogą się już doczekać loterii http://flagrantfoulpl.blogspot.com/2015/02/draft-2015-nadchodzi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Krzyś Porzingis. Żeby spadł do picku Pho. O Anioł Pański. Skillset ma, mentalność na dobrym miejscu, nie jest zblazowany czarny + ma jajka by wbijać pod kosz - to nie makaron, nie Morrisy. Dobije dodatkowe 5-7 kg i mam gracza dla którego sky is the limit. suns? wezmą raczej Delona Wrighta/Isaiaha Tylor ( ten sam błąd?)/Jeriana Granta aby wzmocnićrotację na PG ;-) módl się aby Litwin nie dotarł do Was oglądaszSewilkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) W sumie gdybyśmy zrobili redraft 2012 to i tak wyżej poszedłby A.Davis, pewnie dzisiaj już i Drummond i pewnie Beal. Julius... Drummonda przed Lillardem mógłby wziąć tylko i wyłączenie zespół mający u siebie już Chrisa Paula, Westbrooka czy Rubio ze świeżo podpisanym maksymalnym kontraktem, mając na C Joela Anthonego. Ale Beala przed Lillardem mógłby wziąć tylko półgłówek. Przypominam, że mówimy o redrafcie i mamy dane z 10.02.2015 Edytowane 10 Lutego 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Gdyby byli w tym samym wieku moze i tak. 3 lata mlodszy dre nie ma opcji, zeby nie byl przed lillardem nawet jesli ktos mialby juz sensownego C w rotacji. Co soba 3 lata temu prezentowali wall czy deandre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 módl się aby Litwin nie dotarł do Was oglądaszSewilkę? modlę się, by dotarł a zwykle się nie modlę. kolejny pg... zobaczysz. jeszcze Ci kiedyś Pop z ławki odejdzie i obaczysz jak to mieć bezjajeczne gówniane lata z tą Sewilką coś konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Gdyby byli w tym samym wieku moze i tak. 3 lata mlodszy dre nie ma opcji, zeby nie byl przed lillardem nawet jesli ktos mialby juz sensownego C w rotacji. Co soba 3 lata temu prezentowali wall czy deandre? Serio sądzisz, że w przyszłym sezonie Dre będzie wygrywał mecze Pistons w PO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Sam wygrywał? Aldridge też robił robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Spoko, Brandon wróci do tej pory :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 trafiłem na fajny opis top5 draftu dla osób, które nie mogą się już doczekać loterii http://flagrantfoulpl.blogspot.com/2015/02/draft-2015-nadchodzi.html to jest blog Przemka, jednego z userów pewnie się ucieszy z Twoich propsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 to jest blog Przemka, jednego z userów pewnie się ucieszy z Twoich propsów A ty myślisz, że na czyje zlecenie to napisał? Nagrodą był talerz pierogów.. Btw póki nie będzie tam moich litewsko/polskich podkoszowych wykidajłów to ja takiego zestawienia nie akceptuję. Nie-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie wiem czy już było, ale fajna zabawka stworzona przez RealGM: http://basketball.realgm.com/nba/draft/draft_simulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jaka fajna, jak już przy pierwszym losowaniu pick Lakers wyszedł mi na szóstym miejscu i poleciał do Suns... trzeba wzmocnić tankowanie i kibicować Wolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 U mnie to samo. Głupia gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 u mnie Lakers za pierwszym razem wylosowali 1 czyli jest ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 U mnie również za pierwszym razem Lakers dostali #1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 U mnie wyszło idealnie bo: #1 76ers czyli pomimo że bezsprzecznie najlepszym rookie IMO to C mają zagwostke jak cholera #2 Minny dla których chce jakiegoś nowego localguya #3 NYK #4 Lakers ;-) #14 OKC ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jak bym nie klikał to Knicks na pierwszym miejscu, czyli tak jak powinno być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 ...kogo by tutaj wybrać w tym drafcie... dla mnie fotk sezonu, podziekowania dla Matta z sixers.pl http://media.phillyvoice.com/media/images/021115_Hinkie-Russ.focus-1181-631-2229x1222.fill-735x490.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Rok temu chodziło coś takiego: Lakers skończyli z siódmym pickiem, także tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi