Przem Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 +1 Dokładnie pamiętam te trudne czasy dla fanów NBA. Oglądać nba nie było gdzie poza kilkunastosekundowymi wstawkami w teleexpressie. Z czasem przestały wychodzić magic basketball(mam chyba jeszcze gdzieś w domu większość numerów) i probasket i jedynym zródłem nba dla przeciętnego ziomala była telegazeta Mam wszytskie pro-baskety które się w polsce ukazały ! Nie czytałem Magic Basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgaduję, że lubiłeś bardziej obrazki niż treść? Probasket zaczął wychodzić później niż MB i było w nim dużo mniej informacji. Razem z braćmi staraliśmy się kupować MB i PB, ale nie zawsze starczało kasy;( całe kieszonkowe szło na karty NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No raczej Ty wolałeś wodolejstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) MB było fajne. Miesiąc po fakcie zawsze najświeższe newsy ;-) To byly czasy. Mnie się PB mniej podobał. Ale byl grubszy, a MB stopniowo chudl, az do anorektycznych rozmiarów. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Szak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Chyba nawet więcej jak miesiąc. Wrześniowe wydanie z 95 dotyczyło finałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Probasket był tłumaczony z oryginalnego jakiegos amerykańskiego magazynu więc zanim to ktoś zrobił a później promem wysłał. Następnie ręcznie przepisywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paavo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Osobiście wolałem MB niż ProBasket i to zdecydowanie. Eh, te numery poświęcone draftom, tabelki ze statystykami z całej kariery w numerach specjalnych... Cudne czasy. No i na okładce pierwszego numeru był człowiek z mojego teamu (do dziś nie wiem dlaczego nie Jordan :) Wszystko to dzisiaj w pudle na strychu, ale przyjdzie taki dzień że wnukom będę pokazywał :) P.S. U mnie też kasa leciała na karty NBA. :) Po latach jak wyjechałem do Stanów i wszedłem do sklepu z kartami to kupiłem chyba ze sto wyłącznie Suns i to takich które mi się najbardziej podobały. Bo z folijek to na ogół jakąś bucówę losowałem, nawet bejsbolista jeden wtedy się dość często trafiał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Osobiście wolałem MB niż ProBasket i to zdecydowanie. Eh, te numery poświęcone draftom, tabelki ze statystykami z całej kariery w numerach specjalnych... Cudne czasy. No i na okładce pierwszego numeru był człowiek z mojego teamu (do dziś nie wiem dlaczego nie Jordan :smile: Wszystko to dzisiaj w pudle na strychu, ale przyjdzie taki dzień że wnukom będę pokazywał :smile: P.S. U mnie też kasa leciała na karty NBA. :smile: Po latach jak wyjechałem do Stanów i wszedłem do sklepu z kartami to kupiłem chyba ze sto wyłącznie Suns i to takich które mi się najbardziej podobały. Bo z folijek to na ogół jakąś bucówę losowałem, nawet bejsbolista jeden wtedy się dość często trafiał... A jakie zbierałeś? Ja mam multum Upper Decka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 najlepsze w MB były przesezonowe opiny drużyn i szanse przed sezonem, genialny był text kiedyś o Stockhousie jak gral w Phili, że ekipa jest bez szans w ataku bo Jerry nie jest w stanie trafić do ocenau nawet jakby stał na plaży i kozak kiedys zdjecie Pipena bez koszulki na tyle okładki, pamietam, że wisiało w osiedlowej siłowni kilka lat jako wzór kozako-indnianio-koszykarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 najlepsze w MB były przesezonowe opiny drużyn i szanse przed sezonem, genialny był text kiedyś o Stockhousie jak gral w Phili, że ekipa jest bez szans w ataku bo Jerry nie jest w stanie trafić do ocenau nawet jakby stał na plaży i kozak kiedys zdjecie Pipena bez koszulki na tyle okładki, pamietam, że wisiało w osiedlowej siłowni kilka lat jako wzór kozako-indnianio-koszykarza. Jedna laska miała to zdjęcie na koloni - Była fanką Pipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 TVP1 i magiczny nr 265 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Na screenie jest akurat 266. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Oj tam oj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 W XXI wieku telegazeta serwowała nawet skarby kibica. Zdaje się, że strona 269. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 a ktos pamięta stronę 232? huh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie. Ale pamiętam anonse towarzyskie ze zdjęciami na telegazecie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 a ktos pamięta stronę 232? huh? to była ta strona gdzie ludzie dawali ogłoszenia, że wymienią się plakatami, szalikami i tego typu tematami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie. Ale pamiętam anonse towarzyskie ze zdjęciami na telegazecie :] Skoro nadal tam wchodzisz to trudno abyś zapomniał to była ta strona gdzie ludzie dawali ogłoszenia, że wymienią się plakatami, szalikami i tego typu tematami? Nie NBA było wcześniej na tych stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Na 232 zawsze była liga mistrzów na 234 liga europejska na 236 Anglia 237 Francja Niemcy 238 włochy Hiszpania 239 Holandia chyba Belgia Szkocja juz te słabsze ligi i polska na 212 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Po co mi ta kłótnia - idę stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi