havlicek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Powinienem napisać, że szkoda, że gra o nic, a wplątała się jakaś podwójna negacja. Cle raczej odpada ze względu na Lebrona, ogólnie KG przez swoją karierę w stylu hate or love it ma kosę z wieloma zespołami.Jeżeli właściciel Oklahomy pozbył się węża z kieszeni to jestem zwolennikiem numer 1. trade'u za Perkina. Ale mac, abstrac***ąc od tego wszystkiego wydaje mi się, że KG to nie ten typ, on ma to gdzieś, chce skończyć karierę tam gdzie jest. Żaden z niego ring chaser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ok, ale jak ma gdzieś to po co to przedstawienie? Bo chyba wszyscy wiedzą, że to teatr? Kto tak zaczyna bójki jak ta dwójka? Jakimś klepaniem. Gdyby BigBen tak zaczął malice pallace do Rona to w rewanżu dostałby gonga, że by leżał. Tak czy siak, szkoda że jeden z największych twardzieli ever w NBA wybrał właśnie sztuki walki kosztem gry w kosza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tak czy siak, szkoda że jeden z największych twardzieli ever w NBA wybrał właśnie sztuki walki kosztem gry w kosza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Doug Christie Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Te kocie ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mac Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak wrzucamy największe brawle, to nie może zabraknąć beefu między Boshem a Durantem: Dobrze, że byli sędziowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ok, ale jak ma gdzieś to po co to przedstawienie? Bo chyba wszyscy wiedzą, że to teatr? Kto tak zaczyna bójki jak ta dwójka? Jakimś klepaniem. Dobrze wiesz jaki jest Garnett. Kiedyś sam robił top3 defensywę i lał Calderona, a teraz robi jakieś śmieciowe staty i przepycha się z Dłajtem. To nawet nie teatr. KG wciąż kipi emocjami, ale nie potrafi tego podeprzeć swoją grą. A co do zaczynania bójek klepaniem, jaka liga takie bójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tak wrzucacie "walki", a nie ma klasyki? btw. czy ktoś ma ten mecz w całości lub wie skąd mogę pobrać? Kiedyś miałem, ale po zmianie kompa straciłem. Byłbym wdzięczny, jakby ktoś podrzucił linka, najlepiej w dobrej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak Garnetta za jego koszykarską karierę szanuje, tak ta sytuacja idealnie podsumowuje jego karierę boiskowych "walk" - wyjechać z bani (próbować przynajmniej) i finalnie zebrać lepe. Od Dwighta Howarda. Bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Gdyby się JO wtedy nie poślizgnął..,, Tak wrzucacie "walki", a nie ma klasyki? btw. czy ktoś ma ten mecz w całości lub wie skąd mogę pobrać? Kiedyś miałem, ale po zmianie kompa straciłem. Byłbym wdzięczny, jakby ktoś podrzucił linka, najlepiej w dobrej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Garnett zawsze startował do tych, do których miał pewność, że nie oddadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Wlasnie wczoraj sobie przypominalem te najwieksze bojki w NBA, ze nie wspomnieliscie o ciosie Washingtona ktory o malo co nie zabil Tomjanovicha Podobno w calej hali bylo to slychac, masakra Edytowane 13 Stycznia 2015 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 pamiętam jak to leciało na DSF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wlasnie wczoraj sobie przypominalem te najwieksze bojki w NBA, ze nie wspomnieliscie o ciosie Washingtona ktory o malo co nie zabil Tomjanovicha Podobno w calej hali bylo to slychac, masakra Polecam do tego ten art.: https://daveknot.wordpress.com/2011/01/05/kermit-washington-prawdziwa-historia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 podobno Heat, Hornets i Clipps pytają o Affalo ale co oni im mogą dać? raczej ich picki nie są atrakcyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na onecie napisali, że była bójka w NBA! To jest to? Jebany onet : ( znak czasów. Kiedyś prawdziwe bójki nazywano przepychankami, dzisiaj wymachiwanie rękami nazywa się bójką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Raczej walka o jak największą liczbę wyświetleń jak na moje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Gdyby się JO wtedy nie poślizgnął..,, jest na rutrackerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Garnett zawsze startował do tych, do których miał pewność, że nie oddadzą. Pamiętam jak kiedyś coś tam miał do J.J Barei w meczu Dallas-Boston i nawet zaczął iść w jego stronę, ale jak zobaczył kątem oka Chandlera to zwątpił. Pamiętam jeszcze to: https://www.youtube.com/watch?v=8JsC_B9jypE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bury Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 podobno Heat, Hornets i Clipps pytają o Affalo ale co oni im mogą dać? raczej ich picki nie są atrakcyjne Pick Hornets może być ciekawy. Z kolei dla Clippers Afflalo mógły być brakującym elementem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi