RappaR Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Skoro dzięki tej nowej umowie telewizyjnej salary capy mają tak polecieć w górę to chyba max deal dla Leonarda nie jest takim przepłaceniem jakim byłby w normalnej sytuacji? Serio uważasz, że w normalnej sytuacji kontrakt Kawhiego były przepłaceniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nawet nie wiem ile ten max miałby wynieść ale wyceniam go na 12,5-13 mln na rok. Danie mu więcej może być oczywiście normalnie w takim sensie, że Spurs wolą przepłacić niż zostać z niczym ale patrząc na sam poziom sportowy (+ przewidywany progres w latach kontraktu) to właśnie widzę go na poziomie 13 mln usd przy obecnym salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 On "przez" swoje MVP nie ma 18 melonów?? Coś jak Rose?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Nawet nie wiem ile ten max miałby wynieść ale wyceniam go na 12,5-13 mln na rok. Danie mu więcej może być oczywiście normalnie w takim sensie, że Spurs wolą przepłacić niż zostać z niczym ale patrząc na sam poziom sportowy (+ przewidywany progres w latach kontraktu) to właśnie widzę go na poziomie 13 mln usd przy obecnym salary. Jeśli najlepszy obrońca na obwodzie w całej lidze i playoffs performer tej klasy, który leci łeb w łeb z Lebronem drugie Finals pod rząd nie zasługuje na maksa - to kto zasługuje? Bilans Spurs z i bez Leonarda przez ostatnie 2 sezony: with 97-27 (pace 64W) without 23-17 (pace 47W) To dosyć duża próbka danych, która sugeruje, że Spurs z Kawhim to poziom all-time, a bez niego to borderline PO na Zachodzie. Zresztą jego ogromny wpływ na defensywę (bo tutaj tkwi różnica poziomów Spurs) zdają się potwierdzać też adv stats. Już nie wspominając o tym, że Parsons czy Hayward kręca maksy. Edytowane 31 Października 2014 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Czy to prawda ,że odkąd James wrócił do Cavs to ceny biletów na mecz Cavs stały się najdroższe w lidze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie wiem, ale wcale bym się nie zdziwił gdyby rzeczywiście tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 W sumie Lakersi i Knicks to dno także nie ma za bardzo konkurencji na ceny biletów. Chyba, że Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Coś takiego znalazłem http://www.forbes.pl/efekt-lebrona-jamesa-ogromny-wzrost-cen-biletow-cleveland-cavaliers,artykuly,185327,1,1,2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mi najbardziej na początku sezonu podoba się transformacja Bosha z roślinożernego brachiozaura wpierdalając*ego eukaliptus na półdystansie w drapieżnika z czasów Raptors . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Mi najbardziej na początku sezonu podoba się transformacja Bosha z roślinożernego brachiozaura wpierdalając*ego eukaliptus na półdystansie w drapieżnika z czasów Raptors .hahahaha Ile razy Bosh kończył pod obręczą vs wizzz ? Dwa czy trzy? Edytowane 31 Października 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 hahahaha Ile razy Bosh kończył pod obreńczą vs wizzz ? Dwa czy trzy? 25/16 to nie 8/4 co było częstym widokiem przy Jamesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mike Woodson jest teraz asystentem Riversa w LAC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 25/16 to nie 8/4 co było częstym widokiem przy Jamesie Jakie 8/4 ziomek nie osłabiaj mnie, wystarczy, że napisałem już "obreńczą"... Zobacz na YT czy gdzie tam wolisz jak grał Bosh w Raps i wróć. Narazie zagrał jak lider i trzeba to docenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Klay Thompson 70/4.Pojebało ich,ciąg dalszy przepłacania overated grajków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Thompson z maxem, a na forum piszą że Spurs nie powinni dawać maxa Leonardowi.. Inna sprawa, że Thompson naprawdę z sezonu na sezon robi postępy i w sumie to jeśli chodzi o SG to chyba tylko Harden jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Klay Thompson 70/4.Pojebało ich,ciąg dalszy przepłacania overated grajków. Biorąc pod uwagę nową umowę telewizyjną, nie nazwałbym tego przepłacaniem, a raczej wykorzystywaniem okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 No cóż,jeżeli ktoś przez tą nową umowe telewizyjną dałby mu jeszcze więcej to..........(tu można wstawić dowolne epitety pod adresem włodarzy GSW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Klay Thompson 70/4.Pojebało ich,ciąg dalszy przepłacania overated grajków. Sam jesteś overarated. W porządku kontrakt, jak na obecne realia. Wskaż lepszego SG w obecnej NBA niż Klay Thompson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Patrząc na dzisiejsze kontrakty typu 63/4 Haywarda, to Thompson zasługuje na taki kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja mam wrażenie, że niektórzy tutaj zapominają, że jeśli chodzi o pensje zawodników NBA, to to, że przeciętny zjadacz chleba w Polsce zarabia ~500 razy mniej i jest mu z tego powodu przykro, nie ma na tę pensje wpływu. Wpływ zaś mają zasady wolnego (no, nie tak do końca) rynku, komuś opłaca się zapłacić Klayowi takie pieniądze, więc to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi