matek Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 I git. Nie wiem skąd info, ale jeśli tak to będzie łakomym kąskiem dla kogoś szukającego trójek i podbicia punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 It's all over the twitter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Gallo ma grac na SG. Serio? Toż to będzie jakaś mega dziura w obronie. Choć w sumie Denver to może nie robić większej różnicy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 -5,5 po all star game. Po prostu fatalnie, bo przewaga nad 10 w tabeli niepokojąco się zmniejsza, a co tu dużo ukrywać - to jest mój kolejny słaby sezon w roto i GM-em jestem po prostu przeciętnym. Dodatkowo miałem mnóstwo pecha, kontuzje Jonesa, Leonarda, out-of-seasony Jabariego i Varejao. Po prostu kosmos, myślę, że moi zawodnicy opuścili najwięcej meczów ze wszystkich. A Leonarda nie poznaję. Gra tak tragicznie, że szkoda słów. Zdecydowanie zawodzi też Korver, po świetnym początku stał się w Hawks zadaniowcem, a jeśli nie trafia za 3 to już nic nie robi. Cóż, trudny sezon i trzeba go tylko przetrzymać. Z drugiej strony do 1 ligi mi się nie spieszy, bo obsada tutaj jest równie mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Furtak Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kandydaci do spadku, Jednoznacznie najgorzej wypada mi RKS Motor. Jedyna b. dobra kategoria, to straty, co samo o sobie świadczy. Tę kategorię najłatwiej w końcu wygrać wystawiając rezerwowych słabiaków ;] Dramat w przechwytach i stratach, nieco lepsze niż przeciętne bloki i FT%. Obawiam się, że tego się nie da uratować. Trochę straci Jurek, ale z DJ czy też bez, awans pewny. No comment.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Washko walnął wtedy kulą w płot, a na Twojej sytuacji zaważyła kontuzja Davisa. Cóż, w sporym stopniu jesteś uzależniony od jego formy, ale też nie widzę nikogo, u którego kontuzja takiego monstera by spłynęła jak po kaczce. Jedno jest pewne, pomyliłem się twierdząc, że na górze wszystko rozstrzygnięte. Nic nie jest pewne, a MKA ma dodatkowo mniej wykorzystanych slotów. Sixers też nie może być niczego pewny, ale z uwagi na tego wcześniejszego focha, nie jestem pewien, czy jego miejsce jest ligę wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ciekawy trade, ale nie wiem czy może mieć duży wpływ na rozgrywkę. A ja oddam Gallo, który wskoczył do piątki i rzuca sporo za 3. Za kogoś pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Mam takie parcie na fg% i blk że proponowałem swoje ft% i trójki co najmniej połowie ligi.Cóż będę musiał tuszować Birdmanem i B.Wrightem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To przypudrowałemEric Gordon 2/11 Dirk Nowitzki 2/7 (42,5% za ostatnie 30 dni!!!)Birdman 1/3 Jak tak dalej pójdzie to zapowiada nam się ciekawa końcówka nie tylko o mistrza ale o podium MKA idzie jak burza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kurcze, chyba w next season muszę 10 razy pomyśleć zanim zacznę wywalać graczy. Triple-double Turnera świętuje teraz Tizz... Mam tylko nadzieję, że nie będzie mnie to kosztować spadku. Oszczędzanie slotów i będę blisko strefy spadkowej. Brrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To przypudrowałem Eric Gordon 2/11 Dirk Nowitzki 2/7 (42,5% za ostatnie 30 dni!!!) Birdman 1/3 Nie narzekaj, ja w IIIP Brooks 2-15, Cole 0-10, Covington 3-9, Bass 3-9 a na różnicy 0,008% FG jest lidze 7 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Deal Meeks-Bass to deal zaproponowany przez narzedzie fb-ninja let's make a deal.Nie patrzylem nawet na statsy tylko na zysk obu stron.Premiera narzędzia dla wszystkich na dniach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pięknie, 4/16 Knighta i 0/10 J-richa. Clarkson, który do tej pory ciągle był na aktywnym slocie po kilku słabszych występach pod względem skuteczności wylądował na bn i walnął 12/18. Do tego Favors, ostoja skuteczności, 5/14. Nice. A FG% to element cholernie istotny dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ok Panowie, ogłoszenie. Mam na stole konkretną ofertę za Gallo. Jeśli ktoś jeszcze ma na niego chęć, to zapraszam gorąco do składania swoich. Przypominam, że interesuje mnie wszystko, poza trójkami. Dziś/jutro podejmę decyzję. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Deadline day! Panowie, chcę popełnić 15 wymianę w sezonie, więc zapraszam chętnych, może coś uda się skleić. Aha - mała uwaga. Let's make a deal nie łapie niektórych graczy, więc nie do końca bym się tym sugerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Deadline day! Panowie, chcę popełnić 15 wymianę w sezonie, więc zapraszam chętnych, może coś uda się skleić. Aha - mała uwaga. Let's make a deal nie łapie niektórych graczy, więc nie do końca bym się tym sugerował. Hm, raczej łapie wszystkich, tylko nie każdy zawodnik pozwala na skonstruowanie wymiany korzystnej dla obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Deadline day! Panowie, chcę popełnić 15 wymianę w sezonie, więc zapraszam chętnych, może coś uda się skleić. Aha - mała uwaga. Let's make a deal nie łapie niektórych graczy, więc nie do końca bym się tym sugerował. Łapie wszystkich - ot niektore wymiany nie są aż tak korzystne jak Ci się moze wydawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie daje mi żadnych wyników dla dwóch graczy, z żadnym zespołem ani z FA. O kogo chodzi, dziś nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie daje mi żadnych wyników dla dwóch graczy, z żadnym zespołem ani z FA. O kogo chodzi, dziś nie powiem Bez wzgledu na to jaki okres ustawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nom, dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi